Apex intră în camera digitală Biz - Fotografie - 2019

Chris Anderson (Wired): Technology's Long Tail (Iunie 2019).

Anonim

Compania a adăugat, de asemenea, capabilitatea DVR și EPG TV Guide la playerul sau consola de jocuri ApeXtreme întârziată, un dispozitiv din industrie care folosește Windows XP încorporat pentru a juca jocuri PC pe un televizor. Acesta va fi primul produs Apex echipat cu DVR.

Expedierile modelului ApeXtreme sugerat de 499 dolari, echipate cu HDD de 40 GB, au fost împinse în luna august din aprilie, deoarece "a durat mai mult decât ne-am așteptat", a declarat președintele Steve Brothers. "Jocurile pe calculator sunt foarte exigente."

La intrarea pe piața PMP, Apex se va alătura doar celorlalți doi jucători, RCA și Archos, deși se așteaptă ca mai multe companii să se alăture în cursul acestui an. Aparatul MP-2000 al lui Apex, acumulat în luna iulie, la un preț de 399 de dolari pe zi, poate fi folosit pentru a reda video și muzică transferate de pe un PC sau copiat direct de la un televizor, DVR, VCR, DVD player sau sistem stereo. Dispozitivul stochează audio și video pe un hard disk de 20 GB de 1, 8 inch. Imaginile digitale și imaginile video pot fi vizualizate pe ecranul LCD de 320 x 260 de 3, 5 inchi. Sunetul poate fi auzit prin căști stereo sau prin difuzorul mono mono al dispozitivului.

Oamenii pot folosi dispozitivul pentru a viziona videoclipurile înregistrate când se află pe drum, dar pot și să le conecteze la televizor pentru a afișa imagini video sau statice pe televizorul unui prieten. Dispozitivul nu va reda video preîncărcat protejat de Macrovision, dar este sustenabil să suporte DRM-urile pe care le-ar putea autoriza pe viitor site-urile de descărcare a filmelor, a spus Brothers.

Aparatul de 8, 5 uncii decodează sunetul în formatele MP3, WAV, neprotejate și WMA și PCM; decodează video în formatele MPEG-4, DivX, JPEG și WMV9; și afișează imagini digitale JPEG, GIF, TIFF și BMP. Fișierele pot fi transferate de la un PC prin conexiune USB. Pentru a copia direct de la ieșirile analogice ale produselor electronice de acasă, dispozitivul dispune de encodere audio MP3 și codare video MPEG-4 încorporate.

Alte caracteristici includ capacitatea de a codifica și de a stoca 640 cu 480 de videoclipuri pentru redarea pe televizoarele conectate. HDD-ul de 20 GB stochează până la 40 de ore de înregistrare video MPEG-4 la 640 x 480 și 80 de ore WMV la 640 x 480. Bateria litiu-ion 2200-milliamp demontabilă de consumator oferă timp de joc de 12 ore sau patru ore de video . De asemenea, dispozitivul se dublează ca înregistrator de voce și unitate portabilă de stocare a datelor.

Aflați mai multe la TWICE