BenQ Demotes CEO, anunță două camere - Fotografie - 2019

Cheats, Lies, and Video Games (Iunie 2019).

Anonim

În martie, CEO-ul KY Lee, BenQ, și-a oferit demisia în urma dezastrului financiar care mi-a adus afacerea de telefonie mobilă Seimen AG, costând compania peste 1 miliard de dolari înainte ca BenQ să renunțe în cele din urmă și să renunțe la despărțirea companiei și o vinde pentru resturi. În acel moment, consiliul BenQ și-a exprimat încrederea în liderul de lungă durată Lee, insistând să rămână și să îndrume compania spre rentabilitate.

Astăzi, BenQ continuă să strângă banii - chiar și după o mișcare din aprilie, pentru a se abate de la propriul brand și se concentrează asupra operațiunilor de fabricare a contractului - și un proces este pregătit să înceapă în câteva săptămâni în care cinci directori BenQ se vor confrunta cu taxe de tranzacționare privilegiate la pierderile cauzate de afacerea mobilă a BenQ. În plus, consiliul BenQ a pierdut încrederea în KY Lee: un purtător de cuvânt al BenQ a confirmat că Lee își va păstra președinția companiei, dar nu va mai fi CEO al companiilor BenQ AU Optronics și BenQ Corporation. Lee va rămâne președinte al ambelor companii, precum și Qisda, noua companie care va desfășura activitatea de producție a BenQ, dar Qisda nu va avea un CEO. Președinte va fi Hsiung Hui, vicepreședinte executiv la AU Optronics.

Între timp, BenQ a anunțat două noi camere digitale orientate către consumatori - E820 și C740i - probabil într-un efort slab proiectat pentru a pune un efect pozitiv asupra operațiunilor sale de afaceri. Deși compania nu a oferit detalii despre prețuri sau disponibilități (aproape că nu le fac niciodată), modelul E820 va oferi o rezoluție de 8 megapixeli, detecție a feței, sensibilitate până la ISO 1000, un afișaj LCD de 2, 5 inch, zoom optic 3x, și un obiectiv Pentax. De asemenea, camera va capta imagini video și va oferi imagini capturate la un raport de aspect de 3: 2 (și video la 16: 9) pentru traducerea ușoară a fotografiilor și a televizoarelor cu ecran lat. C740i va oferi o rezoluție de 7 megapixeli, un zoom optic 3 × și un mod portret cu sensibilitate ISO până la 1600, împreună cu un mod manual care permite utilizatorilor să personalizeze diafragma și viteza de declanșare. Ambele camere vin cu 6 MB de memorie încorporată și stochează imagini pe carduri SD; din nou, niciun cuvânt privind prețurile sau disponibilitatea.