Best Buy introduce o prelucrare foto online - Fotografie - 2019

Adobe After Effects CC 2018 Beginner Tutorial: Intro Guide to Learn The Basics (How to) (Iunie 2019).

Anonim

Deja o destinație pentru entuziaștii de fotografie, experți și amatori, oferta cea mai nouă a Best Buy - găsită la www.BestBuy.com/imagelab - ajută clienții să completeze experiența de fotografiere, permițându-i să încarce fotografii online, să comande printuri online și să își ridice tipăriți la cel mai apropiat magazin Best Buy, fără taxă de livrare. Imprimările pot fi, de asemenea, livrate la domiciliu pentru o taxă nominală.

Cel mai nou serviciu Best Buy vine la timp pentru Halloween și sezonul de sărbătoare, două ocazii populare de fotografiere.

"Fotografia digitală continuă să crească în popularitate pe toate tipurile de dispozitive, iar camerele au devenit mai ușor de utilizat, pe măsură ce prețurile au scăzut", a declarat Mike Mohan, vicepreședinte și director general de afaceri al imaginilor digitale la Best Buy. "Oamenii iubesc să facă poze cu camerele lor digitale, știind că nu vor trebui neapărat să dezvolte fiecare fotografie. Cu toate acestea, știm că mulți oameni se întreabă: "Care este cea mai ușoară cale de a scoate fotografiile mele de pe cameră?" Best Buy imageLab oferă o opțiune convenabilă care abordează această nevoie de clienți. "

În plus față de capacitatea de imprimare / livrare a fotografiilor, site-ul Best Image imageLab permite clienților să:

- Decupați și editați fotografii digitale

- Creați albume foto online, care pot fi partajate cu familia și prietenii, care pot, de asemenea, să comande imprimate după preferințele lor

- Creați felicitări personalizate și calendare

- Selectați dintr-o gamă largă de dimensiuni de imprimare, variind de la dimensiunea portofelului la 12 "x 18"

- Contactați cei mai buni clienți profesioniști de suport imageLab, care sunt gata să ajute clienții cu întrebările legate de fotografierea digitală

- Accesați materiale educaționale despre fotografierea digitală

Configurarea unui cont Best ImageLab este gratuit și ușor și durează doar câteva minute. Odată ce sunt înregistrați, utilizatorii pot începe încărcarea fotografiilor digitale și comandarea printurilor. Trei zile mai târziu, amprentele vor fi pregătite pentru ridicarea la un magazin Best Buy sau vor fi livrate la domiciliul clientului.