Canon lansează Canon PowerShot A Series - Fotografie - 2019

EOS M50. Prima cameră mirrorless Canon care înregistrează în Ultra HD 4K (Iunie 2019).

Anonim

Numit după sursa de alimentare cu baterii AA, noile camere digitale PowerShot A400, A85 și A95 efectuează prețuri stradale estimate de la 179, 99 dolari - 399, 99 USD *, oferind consumatorilor o combinație excepțională de caracteristici de vârf, design funcțional și imagini excelente calitate la o valoare extraordinară.

"Camerele noastre digitale din seria A au fost adoptate pe scară largă de către consumatorii obișnuiți datorită combinației dintre setul de caracteristici, calitatea imaginii și prețul", a declarat Yukiaki Hashimoto, vicepreședinte senior și director general al grupului de consumatori de imagistică de la Canon USA, Inc., o filială a Canon Inc. (NYSE: CAJ). "Această combinație a deschis poarta digitală pentru cumpărătorii de cameră pentru prima dată, noii părinți înregistrând momentele timpurii ale copiilor lor, adolescenții care fotografiază de ei înșiși și de prietenii lor și, în general, de persoane care caută o cameră digitală de calitate la un preț entry-level".

Potrivit grupului NPD Group, Inc., două dintre primele zece cele mai bine vândute camere și trei dintre primele 20 de cele mai bine vândute camere din prima jumătate a anului 2004 sunt modelele Canon PowerShot A-series.

Camera foto digitală PowerShot A400

Disponibil în septembrie, pentru un preț estimat la strada de 179, 99 USD *, acest nou model distractiv la nivel de intrare este făcut pentru persoanele care se bucură de funcționalitate simplă și ușoară a camerei digitale. Destinat să facă o impresie grațioasă, păstrând un design luminos și contemporan, noul aparat foto digital PowerShot A400 de 3, 2 megapixeli vine în patru culori exclusive: Silver, Sky Blue, Lime Green și Sunset Gold. Aceste culori vii și unice ajută la crearea unui stil personal care se evidențiază într-o mulțime.

Noul aparat foto digital PowerShot A400 dispune de un obiectiv de zoom optic 2.2x optic / 3.2x digital / 7.0x combinat. Declanșatorul de declanșare extraordinar de rapid al camerei, cu ajutorul funcției Quick Shot și al modurilor speciale de scenă, îmbunătățește luarea fotografiilor în situații speciale, cum ar fi Portrait; Scena de noapte; Frunziş; Zăpadă; Plajă; Focuri de artificii; Sub apă; și în interior. Aceste caracteristici permit utilizatorilor de camere digitale pentru prima dată să capteze, să imprime și să partajeze imagini de înaltă calitate, clare.

Camera digitală PowerShot A400 este primul model din seria A care utilizează un suport SD, un format de cartelă de memorie miniatura care ajută la reducerea și ușurința corpului camerei. De fapt, camera este cu 11 procente mai mică decât predecesorul său, camera digitală PowerShot A310 cu o singură focalizare. Proiectat cu mintea cumpărătorilor de camere digitale în minte, noul model poziționează strategic toate butoanele de control de pe partea superioară și din spate a camerei, astfel încât consumatorii să poată folosi o singură mână pentru ao opera. Modelul PowerShot A400 este echipat cu un cablu USB, o cartelă de memorie SD de 16 MB și două baterii alcaline AA.

Camera digitală PowerShot A85

Disponibil în luna august pentru un preț estimat de 299, 99 $ *, consumatorii se pot bucura de o cameră digitală de 4, 0 megapixeli, cu obiectiv cu zoom optic de 3, 2x și un monitor LCD de 1, 8 ", pentru previzualizarea ușoară a imaginilor și recenzii.

Ca un înlocuitor pentru modelul popular PowerShot A70 de anul trecut - cel mai bine vândut aparat foto digital din SUA în 2003, potrivit NPD Group, Inc. - camera foto PowerShot A85 are 13 moduri de fotografiere, inclusiv moduri speciale de scenă pentru fotografii spectaculoase în situații speciale Modele Copii & Animale de companie și Moduri subacvatice pentru capturarea amintirilor distractive de vacanță sau a familiei de weekend se adună împreună.

Camera foto digitală PowerShot A95

De asemenea, disponibil în luna august pentru un preț estimat de 399, 99 USD *, noua cameră foto Canon PowerShot A95 de 5 megapixeli înlocuiește unitatea populară A80 și combină capabilitățile liniei seriei G de nivel prosumer la Canon cu factorul de formă al unei serii A model.

Camera digitală de 5 megapixeli, avansată, are un nou monitor LCD de 1, 8 inci, pentru o vizualizare mai ușoară și o examinare mai ușoară a imaginii, precum și pentru FlexiZone AF / AE pentru subiecți în afara centrului. Camera digitală PowerShot A95 oferă utilizatorilor 14 ușor de utilizat Moduri de fotografiere, inclusiv moduri speciale de scenă, care vă vor ajuta să creați imagini excepționale.

Apelând la o gamă largă de consumatori, modelele PowerShot A85 și A95 trec și în aplicații specializate. Pentru profesorii și studenții care fac prezentări la clasă și profesioniștii în domeniul imobiliar care au nevoie de multe ori să surprindă imagini interioare și exterioare ale unei case, camerele A85 și A95 oferă performanțe excepționale la prețuri accesibile.

Caracteristici avansate

Toate cele trei camere digitale PowerShot din seria A sunt echipate cu AiAF cu 9 puncte, o caracteristică găsită în mod normal în modelele high-end ale Canon, care permite utilizatorilor să obțină rapid imagini clare și clare, chiar și cu subiecți din afara centrului. Modelele PowerShot A85 și A95 sunt compatibile cu o gamă largă de accesorii opționale, inclusiv obiective suplimentare cu unghi larg, teleobiectiv și apropiate, precum și carcase impermeabile dedicate cu o adâncime de 130 de picioare (WP-DC50 pentru modelul A95 și WP -DC30 pentru modelul A85). Ambele camere sunt echipate cu card de tip CompactFlash de tip I (32MB inclus), un cablu USB și patru baterii AA alcaline. Consumatorii pot achiziționa separat baterii reîncărcabile NiMh Canon (NiMH NiMH NB4-200 baterii AA).

Imprimare / Trimitere … La atingerea unui buton

Noile camere digitale din seria A oferă funcționalități de tipărire directă, făcând-o ușor, rapidă și convenabilă pentru oricine să producă fotografii de înaltă calitate fără a fi nevoie de un computer. Butonul Print / Share, găsit pe majoritatea modelelor Canon PowerShot, accelerează și simplifică imprimarea la imprimantele compatibile Canon și PictBridge. Caracteristica Print / Share permite, de asemenea, transfer direct de la distanță la computerele Windows XP, Me, 2000 și 98, pentru a fi utilizate cu programe de procesare a imaginilor, încărcări pe Internet sau trimitere prin e-mail. După conectare, butonul Print / Share se va aprinde albastru, indicând faptul că este gata de imprimare.

Pentru imprimarea rapidă și ușoară a imaginilor de înaltă calitate, imprimantele CP Canon oferă opțiunea perfectă. În doar 85 de secunde ***, consumatorii au imprimat fotografii chiar în mâinile lor pentru a le împărtăși prietenilor și familiei. Nou pentru linia Compact Photo Printers este abilitatea de a imprima pe hârtie de 4 "x 8" - ideală pentru fotografii de vacanță de familie sau pentru a anunța sosirea unui nou copil.

Alte îmbunătățiri de imprimare găsite în fiecare nou model includ:

- o caracteristică de tipărire a fotografiei ID care permite utilizatorului să realizeze imprimarea dimensiunilor fotografiilor de identificare prin decuparea imaginii la dimensiunea dorită a codului (până la 28 de dimensiuni);

- modul Imprimare film permite consumatorului să imprime o serie de imagini statice dintr-un film înregistrat; și

- Modul Imprimare date poștale permite utilizatorilor să selecteze o ștampilă de dată ce poate fi imprimată în colțul unei imagini.

Diferența DIGIC

Noile camere Canon PowerShot A400, A85 și A95 de la Canon includ tehnologia Canon DIGIC. Canon a dezvoltat procesorul de imagine DIGIC (Digital Imaging Integrated Circuit) propriu-zis pentru a fi utilizat împreună cu linia sa de camere digitale. Tehnologia combină lucrările de procesare a imaginilor și controlul funcțiilor camerei într-un singur chip. Deoarece a fost proiectat special pentru utilizarea în camere digitale, este capabil de asemenea de a manevra compresie / expansiune JPEG; controlul cardului de memorie; Control și procesare LCD / video; controlul amplificării (controlul amplificării semnalului CCD); Expunere automată; Focalizare automată; Controlul automat al balansului de alb și cele mai multe alte funcții ale aparatului foto. Rezultatul este un produs care oferă focalizare automată mai rapidă și mai puternică decât oricând, o prelucrare mai rapidă a imaginii, o calitate mai bună a imaginii și o durată mai lungă de viață a bateriei.