Canon lansează noi proiectoare LCD - Fotografie - 2019

Emisiunea Zona IT difuzata pe TVR 1 / HD pe 26 Feb 2016 (Iulie 2019).

Anonim

Datorită excelenței optice și inginerice Canon - inclusiv un obiectiv Canon de 1, 6x zoom ultra-lat - proiectoarele LCD LV-7215, LV-7210 și LV-5210 versatile - toate au produs imagini de dimensiuni teatrale, chiar și în birouri mici și setările pentru clasă.

Aceste imagini extra-mari măresc impactul prezentărilor de vânzări; să sporească efectul curriculei multimedia în clasă; asculta răspunsul publicului, reamintește și păstrează materialele și face din noul trio campioană Canon de proiectoare ușoare un knockout de primă etapă cu utilizatorii.

Proiectorii LCD LCD LV-7215, LV-7210 și LV-5210 vor face debutul la jumătatea lunii septembrie pentru prețurile de listă sugerate de 3, 499, 2, 499 și, respectiv, 1 $.

"Aceste noi proiectoare LCD, ușor de utilizat, combină precizia opțiunii Canon originale cu surse de lumină de înaltă putere cuprinse între 2000 și 2500 lumeni și o rezoluție care păstrează imaginile clare și convingătoare", spune Yukiaki Hashimoto, vicepreședinte și general adjunct Manager, Grupul de Imagine a Consumatorilor, Canon, SUA, Inc, o filială a Canon Inc. (NYSE: CAJ). "În mod remarcabil, modelele LV-7215, LV-7210 și LV-5210 oferă această putere de imagine într-un pachet compact de 6, 4 lb., dovedind că, chiar și în spații strâmte, de la micile proiectoare cresc spectacole puternice".

Pentru o flexibilitate și mai mare, toți cei trei proiectoare suportă noile accesorii opționale de rețea Canon, inclusiv un card multi-card Imager (LV-MI01), card Wired LAN (LV-WN01), card LAN fără fir (LV-WN02) ). Ideal pentru sala de conferințe, cardul LAN fără fir facilitează prezentatorilor să trimită un document de la computer la proiector, fără a se întinde în cârlige greoaie. Cardul Wired LAN combină cu cablul LAN furnizat pentru a conecta proiectorul direct la o rețea, perfect pentru a controla proiectorul dintr-o locație centrală, pentru a programa funcționarea și pentru a transmite fișiere sau documente de imagine. Pentru utilizatorii care au nevoie să călătorească cât mai ușor posibil, Compact FlashCard permite proiectarea imaginilor digitale fără a utiliza nici măcar un calculator.

Inima noii modele de proiectoare LCD LCD LV-7215, LV-7210 și LV-5210 LCD este cea mai recentă realizare a Canonului, obiectivul exclusiv ultra-larg cu zoom de 1, 6x. Distanta scurta a distantei (distanta dintre lentile si ecran) permite o proiectare extraordinara a imaginilor de 100 "de la numai 8, 2 metri, maximizarea impactului vizual in aproape orice mediu, de la sali de clasa si de la sali mici de conferinte pana la camere de familie și diguri.

"Fie pentru aplicații de afaceri sau educaționale, fie ca parte a unui sistem de home theater, acești trei proiectoare LCD oferă utilizatorilor avantajele luminozității excepționale, clarității și, bineînțeles, calității Canon", a adăugat Hashimoto.

Proiectorul Canon LV-7215 oferă strălucirea de 2500 de lumeni ANSI și o rezoluție XGA Nativă clară și rulează într-un mod excepțional de silențios de 35dB. LV-7215 oferă, de asemenea, circuite de scanare progresivă pentru a converti semnalul 480i / 575i la progresiv, pentru o imagine mai curată atunci când proiectați un semnal TV. Pentru conectivitate totală, proiectorul LV-7215 include un terminal DVI-I pentru conectarea la un calculator și acceptă o varietate de intrări pentru a fi ușor de utilizat cu periferice precum DVD playere, receptoare HDTV, VCR, camere video digitale și camere digitale.

Modelul Canon LV-7210 face prezentările "pop" cu rezoluție Nativă XGA și 2000 ANSI lumeni pentru claritate, detalii și luminozitate chiar și în condiții dificile, în timp ce noi accesorii opționale de rețea extind posibilitățile chiar și mai mult în sala de clasă sau în sala de conferințe. La fel ca LV-7215, proiectorul LV7210 funcționează de asemenea la 35db și oferă circuite de scanare progresivă (ceea ce face ca acesta să fie un plus ideal pentru o configurație home theater, precum și terminalul DVI-I pentru o conectivitate totală.

Noul Canon LV-5210 afișează imagini mai mari decât viața cu rezoluție SVGA nativă și 2000 lumeni ANSI. Aici, din nou, obiectivul exclusiv exclusiv Canon de 1, 6x, permite proiectarea unei imagini de 100 "de la numai 8, 2 metri distanță, iar circuitele sale de scanare progresive fac televizorul să urmărească o producție de imagini de dimensiuni mari. Proiectorul LV-5210 prezintă, de asemenea, conectivitate terminal și operațiune mai silențioasă (35dB) decât generația anterioară.