Canon lansează imprimanta SELPHY DS700 - Fotografie - 2019

Case scoase la imprimanta (Iunie 2019).

Anonim

Din comunicatul de presă:

Canon, noua imprimantă foto digitală SELPHY DS700, extinde posibilitățile imaginii digitale, permițând consumatorilor să vizualizeze și să imprime fotografiile utilizând cel mai mare ecran din casă - televizorul. Imprimanta foto compactă cu jet de cerneală permite fotografiilor digitale să se imprime din camera computerului și în confortul camerei lor de zi cu abilitatea de a vizualiza slide show-uri, de a edita fotografii de bază și de a imprima imaginile de pe ecranul lor de televiziune.

"Pe măsură ce imaginile digitale evoluează și devin mai integrate în stilul de viață al consumatorului, oamenii caută soluții simple și convenabile pentru a împărtăși imaginile lor într-un mod în care întreaga familie se poate bucura și poate participa", a declarat Yukiaki Hashimoto, vicepreședinte și director general din grupul de consumatori de imagine de la Canon USA, Inc, o filială a Canon Inc … "Noua imprimantă foto digitală SELPHY DS700 oferă consumatorilor o soluție care le permite să le vadă imaginile în dimensiuni mari pe un ecran TV și să navigheze ușor prin fotografii o telecomandă, făcându-l o experiență personală și distractivă în care amintirile pot fi tipărite direct pe loc ".

Imprimanta foto digitală SELPHY DS700 permite utilizatorilor să afișeze fotografii direct pe ecranul televizorului și să selecteze cu ușurință imaginile de imprimat prin intermediul telecomenzii. Două moduri separate de imprimare includ un mod de prezentare a slide-ului, care permite utilizatorilor să întrerupă și să imprime instantaneu imaginile care le plac și modul de tipărire a fotografiilor, în care utilizatorii pot selecta imaginile pe care doresc să le imprime și câte din fiecare imagine cu clicul la distanta.

Canon a proiectat modul de tipărire a fotografiilor pentru a duplica interfața ușor de utilizat a popularului software Easy-PhotoPrint. Imprimanta compactă SELPHY DS700 este dotată cu sloturi pentru carduri media, compatibile cu o gamă largă de suporturi digitale, inclusiv Compact Flash, Microdrive, Smart Media, Memory Stick, Memory Stick PRO, card SD și cartelă multimedia. Cardurile media suplimentare, care pot fi utilizate cu un adaptor (vândute separat), includ cardul xD-Picture, Memory Stick Duo, cardul Memory Stick Duo Pro și cardul miniSD.

Noua imprimanta foto SELPHY DS700 Compact dispune de tehnologia PictBridge pentru imprimarea directa a fotografiilor. Utilizatorii conectă pur și simplu camera digitală sau camera video compatibilă PictBridge la imprimantă cu ajutorul cablului USB inclus în camera foto.

În plus față de imprimarea în camera de zi folosind televizorul și telecomanda inclusă, fotografiile pot fi tipărite pe imprimanta foto digitală SELPHY DS700 direct de la telefoanele mobile dotate cu aparate de luat vederi fără fir prin transmisia în infraroșu (IrDA) (c) Conexiune USB.

Capul de tipărire al imprimantei FINE (imprimare full-photolithographic nozzle engineering) scoate picături de cerneală de 2 picolitri la rezoluții de până la 4800 x 1200 dpi, obținând rezultate fotografice uimitoare atunci când sunt potrivite cu medii foto digitale speciale. Noua platformă de procesare a imaginilor permite imprimarea fotografiilor fără margini de 4 x 6 inch în aproximativ 85 de secunde (e) atât din funcțiile Card Direct, cât și din funcțiile Camera Direct. De pe un computer, utilizatorii pot imprima fotografii fără margini de 4 x 6 inch în aproximativ 52 de secunde.

Imprimanta compactă SELPHY DS700 a fost concepută pentru a maximiza performanța cu dimensiuni mici de numai 8, 5 "(W) x 8, 5" (D) x 3, 1 "(H). Încărcarea, alimentarea și ejecționarea hârtiei sunt efectuate în partea din față a imprimantei permițându-i să se potrivească în spații strânse O varietate de proiecte de tipărire pot fi completate cu opțiuni de hârtie cu dimensiunile de 4 x 6 inch sau cu carduri de credit și mai multe machete, în care mai multe imagini pot fi plasate pe o singură pagină,

Software-ul Easy PhotoPrint inclus împreună cu modelul SELPHY DS700 face imprimarea în serie, imprimarea unui număr mare de fotografii, imprimarea indexului și imprimarea layout-ului ușor. Cu software-ul Canon Easy-PhotoPrint, consumatorii pot imprima rapid fotografii utilizând opțiuni de meniu simple pentru a localiza imagini digitale, a alege dimensiunea și tipul de hârtie și a alege aspectul și imprimarea. Alte caracteristici care contribuie la producerea de imagini digitale realiste includ Vivid Photo pentru a imprima culori vibrante asemănătoare vieții și Photo Noise Reduction pentru a reduce zgomotul imaginilor digitale. Noile instrumente adăugate includ funcția de ascuțire a feței pentru corectarea feței în afara focului și pentru luminarea feței, pentru a ajuta la corectarea condițiilor de iluminare mai puține decât cele perfecte.

Noua imprimanta foto SELPHY DS700 va fi disponibila in aceasta toamna, pentru un pret estimat de vanzare de 199, 99 USD.