Canon Europe / Japonia debutează noul Powershot A85 - Fotografie - 2019

Words at War: Combined Operations / They Call It Pacific / The Last Days of Sevastopol (Iunie 2019).

Anonim

"A70 a avut succes, deoarece a găsit echilibrul perfect între economia punctuală și cea de focalizare și caracteristicile de control pro-sumer", a declarat Mogens Jensen, șeful Canon Consumer Imaging Europe la lansarea camerei. "A85 se bazează pe acest succes prin adăugarea de noi caracteristici care îl fac mai ușor de utilizat, oferind în același timp utilizatorului experimentat mai multe opțiuni".

Pe lângă îmbunătățirea ergonomiei și stilului revigorat, camera include un ecran LCD de 1, 8 "mare, 13 moduri de fotografiere (inclusiv un scenariu special cu 6 scene selectabile), clipuri video VGA cu sunet, focalizare automată AiAF în 9 puncte și un buton de imprimare / împărțire plus o funcționalitate extinsă de imprimare. O gamă largă de accesorii include convertoare largi și tele, lentile de proximitate și o carcasă impermeabilă.

Simplitate avansată

Cele 13 moduri de fotografiere au fost prelungite cu 6 presetări speciale, care ajută utilizatorul să obțină rezultate extraordinare în condiții de fotografiere, uneori dificile. Acestea includ presetări pentru plajă, focuri de artificii, subacvatice, frunziș, zăpadă și interior.

Sistemul de focalizare a fost modernizat la AiAF cu 9 puncte, pentru o auto-focalizare accentuată, chiar și cu subiecți necentrici. Zoom-ul optic 3x se extinde la 11x când este combinat cu zoom digital și are o diafragmă f / 2.8-4.8 respectabilă.

Procesorul DIGIC construit în scop integrează toate algoritmii de procesare a imaginii pe un singur cip pentru a furniza timpi de procesare și scriere rapizi, întârzierea minimă a declanșării, definiția optimă a imaginii și reproducerea consistentă a culorilor naturale. iSAPS, asistentul fotografului încorporat, analizează factorii de compoziție, cum ar fi poziția de zoom și luminozitatea, pentru a anticipa tipul de fotografie luată. Acest lucru duce la autofocalizare mai rapidă, expunere automată mai precisă și echilibru precis alb pentru alb.

Filme acum în VGA

Modul de film de 3 minute cu sunet, redare completă și editare în cameră a fost extins pentru a include opțiunea de fotografiere în modul VGA timp de până la 30 de secunde. Un ecran LCD de 1, 8 ", generos, oferă o redare și o revizuire mai ușoară și mai plăcută.

Imprimarea simplificată și încărcarea

Modelul A85 este echipat cu butonul Imprimare / împărțire Canon pentru imprimarea în un singur pas și partajarea de fișiere. Când camera este conectată prin cablu USB la orice imprimantă foto compatibilă PictBridge sau Direct Print sau Windows PC, o lumină albastră pe butonul Print / Share se aprinde pentru a indica o conexiune reușită. Apăsarea butonului când este aprinsă declanșează o imprimare a imaginii afișate curent (pe baza setărilor implicite ale imprimantei conectate) sau un transfer automat de imagini pe PC. Aparatul foto transferă toate imaginile, toate imaginile care nu au fost încă transferate sau toate imaginile marcate pentru transfer, în funcție de setarea utilizatorului selectată în opțiunile de setare a camerei.

Funcții de imprimare directe extinse

Atunci când este conectată la o imprimantă foto compactă Canon, sunt acceptate și funcțiile de fotografie ID și film. Modul Imprimare film împarte un clip selectat în părți egale și tipărește miniaturi de până la 63 de cadre la fel de distanțate dacă utilizați hârtie cu dimensiunea cărții poștale (100 x 148 mm); ideal pentru secvențele de acțiune de îngheț. Funcția ID Photo Print înlocuiește vizitele la standul foto prin imprimarea mai multor fotografii identice cu stilul de pașaport durabil (înălțime și lățime selectabile) la o singură coală.

Galerie foto online personala

Accesul gratuit este inclus în Canon CANON iMAGE GATEWAY online, cu 100 de megabiți de spațiu de stocare gratuit pentru stocarea și partajarea albumelor online. Utilizatorii pot încărca imagini preferate și filme3 acum pe site, care apoi pot fi partajate cu prietenii și familia ca "albume" online securizate individual.

Accesorii

O gamă largă de accesorii opționale extinde versatilitatea camerei, mărind atât gama de împrejurări în care poate fi utilizată, cât și tipul de fotografii pe care este capabil să le ia. Lentilele de transfocare Wide și Tele transformă foarte mult opțiunile de încadrare și extind gama efectivă a lungimii focale a camerei de la aproximativ 25mm la 250mm, în timp ce este disponibil un obiectiv opțional de fotografiere macro. Carcasa rezistentă la apă de 40 de metri este ideală pentru scufundări, surfing, schi, snorkelling și distracție plajă generală. Camera vine cu un card Compact Flash de 32 MB.

Software - ul

Software-ul inclus include software-ul de navigare și imprimare ZoomBrowser EX (Windows) și ImageBrowser (Mac). Alt software include software-ul PhotoStitch, foto și film de manipulare ArcSoft PhotoImpression și VideoImpression. Driverele includ TWAIN (Windows 98/2000) și WIA (Windows Me). Suportul pentru protocolul de transfer de imagini (PTP) permite camerei să se conecteze la orice sistem Windows XP și Mac OSX (v10.1 / v10.2) fără cerința instalării unui driver.