Canon lansează noi camere video Mini-DV - Fotografie - 2019

DACIA LOGAN 2017 vs. TELEFON !?! (S-A SPART ) (Iunie 2019).

Anonim

Fiecare nouă cameră video are sistemul DV Plus Plus exclusiv al Canon, o combinație de caracteristici și tehnologie care permite utilizatorilor să realizeze fotografii de înaltă calitate și fotografii de înaltă rezoluție, cu o calitate excepțională, culoare și claritate, într-un singur produs.

Încorporează în fiecare nou model patru tehnologii cheie care măresc în mod colectiv calitatea imaginii, performanța camerei și satisfacția utilizatorilor. Acest lucru feroce patru include:

- Optica originală Canon în cadrul obiectivului de zoom care contribuie la imagini clare, clare, colorate și mărire mare pentru fotografii uimitoare apropiate;

- un senzor de imagine CCD megapixel care oferă o rezoluție mai mare cu detalii mai fine decât senzorii de imagine cu mai puțini pixeli;

- Procesorul exclusiv Canon DIGIC DV de imagine Canon care aplică o prelucrare distinctă pentru imagini video și fotografii pentru a maximiza culoarea și claritatea;

- buton Print & Share, care automatizează foarte mult transferul de imagini pe un computer și imprimarea fotografiilor cu o imprimantă foto Canon sau Pictbridge compatibilă.

În timp ce televizoarele cu ecran lat sunt tot mai populare, Canon a răspuns cu un mod de înregistrare video de înaltă rezoluție 16: 9 cu ecran lat, găsit atât pe camerele video ZR400, cât și pe Optura 50 și Optura 60. Acum, consumatorii pot capta videoclipuri de înaltă rezoluție de la 16: 9, cu o imagine de până la 33% mai mult decât video standard și să se bucure de ele pe un televizor cu ecran lat pentru o experiență home theater superioară. Toate modelele utilizează întreaga lățime a senzorului de imagine CCD pentru a înregistra imagini clare și clare pe ecran lat, care nu se regăsește astăzi pe toate camerele video digitale. În timpul fotografierii, ecranul de vizualizare a fiecărei camere video afișează imagini video într-un stil panoramic clar, fără distorsiuni. Fiecare model înregistrează, de asemenea, video în raportul standard 4: 3 TV.

Noua cameră video Canon ZR400 Mini-DV oferă pentru prima dată într-un model entry-level un CCD de 1, 33 megapixeli, care oferă consumatorilor imagini și fotografii de calitate superioară. Noul model ZR demonstrează Canon Optical Genuine cu obiectiv de zoom optic de 14x și stabilizare a imaginii. Inclusiv cu camera video este un atașament Canon de 0, 6x larg, care mărește câmpul de vizualizare cu aproximativ 40%, ceea ce vă ajută să includeți pe toată lumea într-un grup mare de persoane, într-o cameră interioară sau într-un peisaj.

Susținând convingerea că camerele video de la consumatori ar trebui să fie ușor de utilizat, noul model ZR400 de la Canon oferă utilizatorilor un design compact care este suficient de elegant pentru a fi purtat oriunde și un comutator de control EASY care pune camera video într-un mod complet automatizat pentru simplitatea punctului și fotografiere.

Camera video ZR400 înregistrează imagini video panoramice de înaltă rezoluție 16: 9 și folosește lățimea totală a CCD-ului prin umplerea întregului ecran cu imagini clare și de înaltă calitate.

Pentru mai multă comoditate, utilizatorii pot înregistra fotografii simultane la cartea MultiMediaCard furnizată în timp ce înregistrează video fără întrerupere. Imprimarea imaginilor de la modelul ZR400 este de asemenea o apăsare datorită funcției Print and Share (Imprimare și împărțire), care permite imprimarea directă rapidă și ușoară pe o imprimantă fotografică HP din seria PIXMA, SELPHY sau CP sau pe orice imprimantă foto compatibilă PictBridge.

Modelul ZR400 va fi disponibil la mijlocul lunii aprilie, la un preț de vânzare estimat de 549 $ și va fi livrat împreună cu o baterie reîncărcabilă NB-2LH, un atașament de 0, 6x la distanță, telecomandă, cartelă MultiMediaCard 16MB, adaptor de alimentare, cabluri USB și stereo, cureaua de umăr și CD-ul Digital Video Solution Canon pentru anumite sisteme de operare Windows și Apple.

Seria de camere MiniDV Optura este echipată cu o baterie reîncărcabilă NB-2LH, telecomandă, card de memorie 16 MB, adaptor de alimentare, cabluri pentru video stereo și transfer USB, curea de umăr și CD-ul Digital Video Solution pentru un computer Windows sisteme. Videocamerele Optura 50 și Optura 60 Mini DV vor sosi în magazinele cu amănuntul în martie, cu un preț de vânzare estimat de 799 $ și, respectiv, 899 $.