Canon lansează noi imprimante foto Pixma - Fotografie - 2019

Epson - Spune adio cartuselor de cerneala (Iunie 2019).

Anonim

Din comunicatul de presă:

Modelul PIXMA iP5000 de la Canon este prima imprimanta din industrie care prezintă picături de cerneală microscopice de 1 picolitru pentru fotografii fără granule. Imprimanta foto PIXMA iP8500 este prima imprimanta fotografica formata din 8 culori ChromaPLUS, destinata fotografilor si consumatorilor care doresc culori vii si precizie cu cel mai inalt nivel de calitate a imprimarii foto. Pentru gospodăriile conectate la o rețea fără fir, noua imprimantă foto Canon PIXMA iP4000R combină calitatea fotografiei de mare viteză și strălucirea cu capacitățile wireless, devenind primul model Wi-Fi de 802.11g disponibil pe linia PIXMA Canon.

"Noile noastre produse marca PIXMA oferă o combinație impecabilă de calitate a fotografiilor, funcții avansate și viteze rapide de imprimare, rezultatul patrimoniului nostru de 60 de ani și al spiritului întreprinzător, ca un producător de frunte, producător de optică, imprimantă cu jet de cerneală, imprimanta laser și copiator, A declarat Yukiaki Hashimoto, vicepreședinte senior și director general al grupului de consumatori de imagistică de la Canon USA, Inc., o filială a Canon Inc. (NYSE CAJ). "Cele mai noi completări ale liniei noastre de imprimante PIXMA posedă toate calitățile excepționale, inclusiv capacitatea de a furniza culori remarcabile cu cinci, șase sau opt capete de imprimare color, funcționează la viteze impresionante și este capabil să permită utilizatorilor să imprime fotografii frumoase și text rapid cu sau fără un computer. Noul model iP4000R permite chiar consumatorilor să-și imprime fotografiile fără fir. "

Imprimanta foto Canon PIXMA iP4000R

La un preț estimat de vânzare de 229, 99 dolari (a), imprimanta foto PIXMA iP4000R oferă o viteză ridicată, o calitate remarcabilă, cu libertatea de imprimare fără fir atunci când este conectată la o rețea fără fir. Susținând standardul WiFi IEEE 802.11g, membrii familiei pot să partajeze o imprimantă în timp ce tipăresc din orice cameră din casă.

Similar cu modelul PIXMA iP4000, imprimanta foto PIXMA iP4000R este cea mai rapidă imprimanta cu jet de cerneală de consum din lume până în prezent, cu viteze de imprimare de până la 25 de pagini pe minut (ppm) în negru și de până la 17 ppm color. De asemenea, utilizatorii pot crea o fotografie fără margini de 4 x 6 inch în aproximativ 36 de secunde.

În plus, imprimanta foto PIXMA iP4000R are un sistem unic de cerneală Canon ContrastPLUS cu 5 culori, care încorporează un rezervor de cerneală de culoare neagră pentru imprimare foto, oferind un contrast îmbunătățit al imaginii și o claritate generală, în special atunci când este utilizată pe hârtie foto. Imprimanta PIXMA iP4000R are și un rezervor de cerneală neagră bazat pe pigmenți, pentru a ajuta utilizatorii să obțină un text negru clar, rapid și de înaltă calitate.

Imprimanta foto Canon PIXMA iP5000

La un preț estimat de vânzare de 199, 99 dolari (a), noua imprimantă foto PIXMA iP5000 demonstrează viteza și performanța și ridică nivelul standard al detaliilor fotografice la un nou nivel. Un cap de imprimare special conceput cu 1, 856 de duze scoate picături precise, microscopice, la fel de mici ca 1 picolit, care sunt practic invizibile cu ochiul liber. Cu o rezoluție de vârf de până la 9600 x 2400 dpi (picăturile de cerneală pot fi așezate la o înălțime minimă de 1/9600 țoli) (e), imprimanta foto PIXMA iP5000 oferă detalii uimitoare și gradații tonale pentru fotografii aproape de neegalat de imprimante in aceeasi clasa.

Utilizând sistemul Canon ContrastPLUS, imprimanta foto PIXMA iP5000 cu cinci cerneli de cerneală poate crea atât fotografii excelente, cât și rapoarte curate la viteze mari. Vitezele de imprimare sunt de până la 25 ppm (b) în negru și de până la 17 ppm (b) color, cu capacitatea de a produce fotografie fără margini de 4 x 6 inch în aproximativ 36 de secunde.

Imprimanta foto Canon PIXMA iP6000D

La un preț estimat de vânzare de 179, 99 dolari (a) fotografi entuziaști se vor bucura de Canon PIXMA iP6000D șase color imprimanta foto. Această imprimantă foto foarte versatilă oferă consumatorilor mai multe opțiuni de imprimare fără PC, inclusiv posibilitatea de a imprima imagini JPEG de pe un telefon mobil cu capabilități în infraroșu (d). Utilizatorii pot de asemenea să printe prin conectarea directă a oricărei camere compatibile PictBridge sau a camerei video digitale sau prin introducerea unei cartele de memorie în sloturile încorporate.

Utilizând ecranul LCD și panoul de control color de 2, 5 "integrat, utilizatorii pot vizualiza procesul de imprimare și pot regla imaginile pentru rezultate uimitoare. De asemenea, o nouă funcție de căutare a imaginii oferă posibilitatea de a căuta imagini specifice pe baza datei au fost fotografiate.O funcție de echilibrare a culorilor permite ajustarea ușoară a balansului de culoare al fotografiei.

Modelul iP6000D se imprimă direct din Compact Flash, Microdrive, Smart Media (R), Multimedia Card (MMC), Memory Stick (R), Memory Stick (R) PRO, Memory Stick ) DUO PRO (c), cardul SD, cardul Mini SD (c) și cardul xD-Picture (c).

Imprimanta foto PIXMA iP8500 de la Canon

La un preț estimat de vânzare de 349, 99 USD, noua imprimantă foto PIXMA iP8500 de la Canon dispune de sistemul de cerneală Canon cu opt culori ChromaPLUS pentru o reproducere a culorilor bogată și reală, pentru a satisface și fotograful cel mai pretențios. Adăugarea unui rezervor de cerneală roșie și verde ridică calitatea la un nivel atins pe imprimantele profesionale, oferind o strălucire care rivalizează calitatea filmului pozitiv. În plus, un cap de imprimare de înaltă performanță care utilizează impresionante impulsive 6, 144 duze poate produce fotografii fără margini de 4 x 6 inch în aproximativ 21 de secunde sau o extindere fără margini de 8, 5 x 11 inch într-un minut.

Aplicațiile software Easy-PhotoPrint și Digital Photo Professional permit fotografiilor fotografiate folosind camere digitale SLR Canon și salvate în modul Adobe RGB să fie tipărite pe imprimanta foto PIXMA iP8500 cu o reproducere exactă a culorilor folosind spațiul de culoare Adobe RGB mai mare.

Fotografii și text FINE

Toate noile imprimante foto PIXMA au capetele de imprimare de înaltă performanță Canon de înaltă performanță. Tehnologia FINE (Tehnologie full-photolithography Injection Nozzle Inkjet) oferă precizie la nivel de sub-micron în timpul procesului de fabricație. Capetele de imprimare FINE sunt singurele capete de imprimare orientate spre consumator pentru a atinge un pitch efectiv de 1, 200 dpi. Capetele de imprimare FINE ale Canon permit imprimarea rapidă pe suprafețe largi într-o singură trecere.

Valoare adăugată și confort cu accesorii încorporate

Toate cele patru modele noi PIXMA includ oa doua cutie de alimentare cu hârtie frontală care găzduiește suporturi de dimensiuni de marcă în plus față de alimentatorul standard de coli auto situat în partea superioară a imprimantei, care imprimă toate dimensiunile până la media de dimensiuni letter. Calea de hârtie duală permite imprimantei să fie încărcată simultan atât cu hârtie simplă, cât și cu hârtie fotografică sau hârtie de dimensiuni diferite, astfel încât atât documentele, cât și fotografiile să poată fi tipărite fără a fi necesară oprirea și schimbarea hârtiei. Utilizatorii pot comuta cu ușurință între cele două surse făcând clic pur și simplu pe selectorul de alimentare pentru hârtie situat în partea din față a imprimantei. Și, desigur, utilizatorii pot schimba și sursele cu ajutorul driverului imprimantei.

Tehnologia PictBridge pentru imprimarea directă a fotografiilor

Fiecare nouă imprimantă fotografică Canon PIXMA are și tehnologia PictBridge pentru imprimarea directă a fotografiilor. Consumatorii pot imprima cu ușurință fotografii la domiciliu sau la birou, de la orice cameră digitală sau cameră video compatibilă PictBridge (h). Utilizatorii conectă pur și simplu camera digitală sau camera video la imprimantă cu ajutorul cablului USB livrat împreună cu aparatul foto.

Canon include mai multe aplicații software (f) de pe CD-ROM-ul de instalare a software-ului și a utilizatorului pentru fiecare dintre cele patru imprimante noi, pentru a face o varietate de aplicații mai ușor pentru consumator, inclusiv imprimarea fotografiilor și a paginilor web.

Simplitatea software-ului

O versiune actualizată a software-ului Easy-PhotoPrint foarte popular (Windows / Mac) permite clienților să imprime rapid fotografiile utilizând opțiuni simple de meniu pentru a localiza imagini digitale, pentru a alege dimensiunea și tipul hârtiei, pentru a alege aspectul și pentru a imprima. Alte caracteristici care contribuie la producerea de imagini digitale realiste în software-ul Easy-PhotoPrint includ Vivid Photo pentru a imprima culori vibrante asemănătoare vieții și reducerea zgomotului fotografiei pentru a reduce zgomotul imaginilor digitale. Instrumentele noi adăugate la această versiune includ Îndepărtarea feței pentru corectarea feței în afara focului, Luminozitatea feței pentru a corecta condițiile de iluminare mai puține decât cele perfecte, Corecția ochilor roșii, Remedierea viciilor pentru a reduce aspectul ridurilor și imperfecțiunilor pielii în plus față de Auto Suport duplex.

Software-ul Easy-WebPrint (numai pentru Windows, necesită Microsoft Internet Explorer versiunea 5.5, versiunea 6.0 este recomandat) oferă consumatorilor un instrument care redimensionează automat paginile web pentru a se potrivi cu pagina standard a imprimantei, astfel încât acestea să poată fi imprimate fără a pierde informații importante din partea dreaptă a Monitorul. PhotoRecord (numai pentru Windows) ajută la imprimarea fotografiilor și a fotografiilor cu cadre.

Imprimantele foto PIXMA iP4000R, iP5000, iP6000D și iP8500 sunt compatibile cu Windows 98 / Millenium Edition / 2000 / XP și Macintosh OS X v 10.2.1 până la 10.3.x. Imprimantele foto iP5000, iP6000D și iP8500 sunt, de asemenea, compatibile cu Macintosh OS 9.x. O garanție limitată de un an cu InstantExchange este inclusă cu opțiunea de a cumpăra o garanție limitată extinsă (bună pentru până la trei ani) de la Canon pentru 50 de dolari.

Noile imprimante foto PIXMA iP4000R, iP5000, iP6000D și iP8500 de la Canon vor fi disponibile în această toamnă pentru prețurile de vânzare estimate de 229, 99 dolari, 199, 99 dolari, 179.99 dolari și 349.99 dolari, respectiv.