Canon lansează noua cameră PowerShot S70 - Fotografie - 2019

Sony ILCE-5100: Cameră foto digitală cu NFC şi Wi-Fi® (Iunie 2019).

Anonim

Cea mai recentă adăugare a Canon la seria S, camera digitală PowerShot S70 de 7, 1 megapixeli lărgește opțiunile fotografice atât pentru consumatori, cât și pentru entuziaști, cu obiectivul cu zoom optic de 3, 6x cu unghi larg de 28-100 mm și un metal metalic întunecat compact, și corpul negru, care se extinde pe camera foto digitală PowerShot S60 de 5 megapixeli, lansată de Canon în luna mai.

"Camera digitală PowerShot S70 combină optica de ultimă oră cu un senzor de rezoluție de 7, 1 megapixeli, cu o rezoluție mărită și un design elegant pentru a satisface consumatorii, entuziaștii și profesioniștii care depind de imagistica pentru operațiunile lor de afaceri", a declarat Yukiaki Hashimoto, senior vice președinte și director general al grupului de consumatori pentru imagistică de la Canon USA, Inc. "Capacitățile cu unghi larg ale camerelor digitale PowerShot S70 și S60 permit profesioniștilor din domeniul imobiliar și asigurătorilor, precum și entuziaștilor de fotografiere să capteze o vizualizare largă fără atașamente suplimentare sau convertoare, în cele din urmă eficientizarea procesului lor de imagistică. "

Lentile cu unghi larg / tehnologia obiectivului UA

Atât modelele PowerShot S60 și S70 sunt echipate cu un obiectiv unic proiectat cu zoom optic de 3, 6x care acoperă un interval de distanță focală de la telephoto (echivalentul de 35mm film) de la unghi de la 28mm la 100mm. Acest obiectiv nou are tehnologia Ultra High Refractive Index Aspherical exclusivă Canon, numită tehnologia UA Lens pentru scurt timp, care oferă claritate și claritate remarcabile, permițând corpului camerei să fie chiar mai subțire și mai compactă decât modelele anterioare cu raze de zoom mai mici. Reglarea zoom-ului de 28 mm face mult mai ușor fotografierea imobiliară, fotografiile de grup și fotografiile de călătorie, în timp ce tehnologia UA produce o calitate a imaginii de cristal clar la toate distanțele focale.

Design elegant, nou

Modelul elegant al modelului S70, metalic și negru, cu două tonuri, cu accente elegante cromate, are un capac de lentilă alunecător, care acționează ca un comutator pornit / oprit. Un plan de control reproiectat în partea din spate a camerei înlocuiește multi-controlerul găsit pe modelele anterioare S-Series cu comenzi separate pentru zoom și selecție a meniurilor, făcând camera S70 mai ușor de utilizat. Canon a îmbunătățit, de asemenea, monitorul LCD cu un nou sistem de navigare cu meniuri animate, care facilitează selectarea setărilor personalizate și a altor ajustări.

Pentru a spori numărul de fotografii pe care utilizatorii le pot capta, Canon a dezvoltat un nou acumulator litiu-ion, modelul NB-2LH, care oferă o capacitate de aproximativ 26% mai mare decât cea precedentă NB-2L.

Caracteristici îmbunătățite

Camera digitală PowerShot S70 comportă o varietate de caracteristici superioare care îi îmbunătățesc utilitatea și o fac deosebit de mulțimea. În mod special, funcția macro a camerei permite fotografilor să filmeze un subiect de la aproape 1, 6 inci și teleconvertorul opțional al camerei extinde distanța focală la 200 mm.

Îmbunătățirile adiționale remarcabile ale camerei digitale PowerShot S70 includ:

- Începerea mai rapidă;

- Fotografiere continuă mai rapidă la 2, 0 cadre pe secundă;

- 13 moduri de fotografiere, inclusiv modul VGA Movie îmbunătățit;

- Înregistrare RAW + JPEG cu rezoluție JPEG selectabilă de utilizator;

- Teleconvertor opțional, controler wireless și accesorii pentru carcase subacvatice;

- Buton Imprimare / Partajare pentru imprimare și descărcare directă.

Posibilități subacvatice

Pentru vacanțele pe tot parcursul anului, noua cameră Canon Canon PowerShot S70 este compatibilă cu o nouă carcasă opțională subacvatică, WP-DC40. Conceput pentru captarea de fotografii subacvatice fabuloase în timp ce snorkeling, în piscină sau doar pentru a proteja aparatul foto în timpul plimbării cu barca sau pe plajă, locuința este disponibilă pentru un preț estimat la strada de 240 $ *. Pentru entuziastul subacvatic, Canon va oferi un nou set de greutăți pentru carcasa impermeabilă (WW-DC1) care este compatibil cu toate carcasele sale subacvatice. Disponibile în pachete de câte patru, aceste greutăți permit camerei foto să stea "pus" pentru fotografierea subacvatică constantă.

Pentru a captura cele mai bune fotografii subacvatice, camera foto digitală PowerShot S70 include o nouă presetare "subacvatică" pentru balansul de alb. Această caracteristică setează automat aparatul foto la echilibrul corect de alb pentru fotografierea subacvatică, astfel încât fotografii să nu fie îngrijorați de dificultatea de a lucra manual.

Diferența DIGIC

Canon a dezvoltat procesorul de imagine DIGIC (Digital Imaging Integrated Circuit) propriu-zis pentru a fi utilizat împreună cu linia sa de camere digitale. Tehnologia combină lucrările de procesare a imaginilor și controlul funcțiilor camerei într-un singur chip. Deoarece a fost proiectat special pentru utilizarea în camere digitale, este capabil de asemenea de a manevra compresie / expansiune JPEG; controlul cardului de memorie; Control și procesare LCD / video; controlul amplificării (controlul amplificării semnalului CCD); Expunere automată; Focalizare automată; Controlul automat al balansului de alb și cele mai multe alte funcții ale aparatului foto. Rezultatul este un produs care oferă focalizare automată mai rapidă și mai puternică decât oricând, o prelucrare mai rapidă a imaginii, o calitate mai bună a imaginii și o durată mai lungă de viață a bateriei.

Imprimare rapidă și ușoară a fotografiilor

Când vine vorba de tipărire, consumatorii doresc să o facă rapid și ușor. Camera digitală PowerShot S70 oferă o gamă de noi funcții de imprimare, inclusiv butonul Imprimare / împărțire Canon, ID Photo Print și Film Print. Butonul Imprimare / Trimitere are un indicator de lumină albastră, care semnalizează utilizatorului când se poate începe imprimarea, doar prin apăsarea butonului. Această caracteristică este operațională atunci când aparatul foto este conectat la o imprimantă foto compactă Canon, la o imprimantă foto digitală Canon sau la o imprimantă compatibilă PictBridge și este setată pe modul Redare. Când este conectat la o imprimantă foto compactă, utilizatorii pot decupa imaginea înregistrată la dimensiunea corespunzătoare înainte de a imprima amprentele de dimensiuni de fotografie. Camera oferă 28 de dimensiuni diferite, oferind dimensiunile fotografiilor de identificare pentru utilizarea în țări din întreaga lume. Funcția de imprimare film este utilizată și atunci când aparatul foto este conectat la o imprimantă foto compactă. Imprimă o serie de imagini statice dintr-un film înregistrat pe o singură coală, sub forma unui index de tipărire.

Camera digitală PowerShot S70 oferă de asemenea o caracteristică de transfer direct, care permite utilizatorilor să transfere instantaneu imagini - unul câte unul sau toate simultan - de la cameră la un computer Windows utilizând o conexiune USB.

Camera digitală Canon PowerShot S70 este dotată cu acumulator NB-2LH și încărcător CB-2LT, cablu USB și card de memorie Compact Flash de 32 MB. Accesoriile opționale includ carcasa nouă rezistentă la apă WP-DC40, adaptorul pentru lentile de conversie LA-DC10, teleconversorul 2.0x TC-DC10, care extinde distanța focală la 200mm și controlerul wireless WL-DC100. Camera foto digitală PowerShot S70 va fi disponibilă în septembrie pentru un preț estimat de 599, 99 $ *.