Canon introduce noi camere video MiniDV - Fotografie - 2019

How to Transfer Sony Handycam Video to Computer Using PlayMemories Home (Iulie 2019).

Anonim

"Videocamerele noastre au evoluat în dispozitive fotosensibile care permit consumatorilor să capteze, să imprime și să-și împărtășească cu adevărat amintirile", a declarat Yukiaki Hashimoto, vicepreședinte și director general al Grupului Consumer Imaging la Canon USA, Inc., o filială a Canon Inc (NYSE: CAJ). "Aceste două camere video noi oferă o valoare excelentă și o versatilitate excelentă pe care credem că o va stimula o satisfacție sporită a clienților și o utilizare mai frecventă."

Aceste camere video Canon DV sunt primele pe piață care includ PictBridge, noul standard industrial în imprimarea directă a fotografiilor, care permite consumatorilor să le conecteze direct camera sau camera digitală la o imprimantă compatibilă cu PictBridge, facilitând imprimarea de imagini la domiciliu, birou sau în timp ce călătoriți. Conectați pur și simplu orice cameră digitală sau cameră video compatibilă PictBridge prin USBcable la orice imprimantă compatibilă PictBridge.

Fanii de fotografie și filmul nu mai au nevoie să aleagă între camerele video digitale și cele digitale. Cu noile camere video Canon Optura 300 și Optura Xi mini DV, cele mai bune caracteristici ale ambelor tehnologii sunt la vârfurile utilizatorilor, inclusiv un zoom optic de 10x sau 11x extraordinar și zoom digital de 200x și 220x. Ambele camere de luat vederi au, de asemenea, optica originala Canon care ar trebui sa faca lentilele Canon "sticla" de alegere pentru fotografii profesionisti, fotografi si producatori de film din intreaga lume. Camerele video au un CCD robust de 1 / 3.4 inch 2.0 megapixeli, care combină un obiectiv clar și o stabilizare a imaginii pentru a crea și capta fotografii digitale excepționale de calitate și fotografii digitale.

Camera video Optura Xi incurajeaza ingeniozitatea entuziaștilor printre caracteristicile unice ale camerei video Canon Optura Xi sunt un ecran LCD cu ecran de 3, 5 "și un stabilizator optic de imagine. Aparatul are caracteristici prioritareAperture (AP), prioritate declanșator (TV), Zebra Pattern pentru controlul expunerii creative; un inel de focalizare manuală și un pantof accesoriu avansat pentru atașarea unei lămpi video opționale sau a unui microfon de direcție Designul obiectivului Canon pentru camera video Optura Xi include un element optic dedicat care păstrează calitatea imaginii și asigură că filmele arată întotdeauna netede, la o teleobiecție completă sau de la un vehicul în mișcare.Stabilizatorul optic de imagine oferă o reducere a mișcărilor de mișcare în condiții de lumină redusă sau zoom și este chiar eficientă atunci când fotografiați fotografii digitale. este ușor să trageți video constant pentru perioade lungi de timp.

Pachetele Canon Optura 300 ale camerei video Caracteristici puternice într-un pachet Petite Optura 300 dispune de un ecran LCD de 2, 5 "și de un sistem electronic de stabilizare a imaginii care ajută la corectarea mișcării camerei și fixarea cadrelor chiar și atunci când fotografiați în mână sau în modul telefotografic. Camera video Canon Optura 300 se concentrează atât pe formă, cât și pe funcție, iar profilul vertical vertical reduce aspectul minunat al acestei minuni pentru palma sau buzunar.

Virtuozitatea video
Ambele camere video Optura 300 și Optura Xi oferă o gamă largă de funcții video, inclusiv formatul de înaltă rezoluție, Mini-DV și o gamă de rapoarte de aspect de 4: 3 sau un mod panoramic de 16: 9 cu ecran lat, care doresc să imite proporțiile ecranului cinematografului în propriile lor aventuri epice. Videocamerele includ, de asemenea, un filtru de culori primare RGB similar cu cele găsite pe modele profesionale. Filtrul RGB separă efectiv lumina care trece prin lentilă în componentele sale individuale de culoare roșie, verde și albastră, pentru a oferi o reproducere mai precisă a culorilor. Pentru filmări în situații de lumină slabă, modul Noapte de culoare Canon și modul Night Color Super salvează ziua și scena. Ambele unități au un sunet digital de 16 și 12 biți PCM, un control manual al nivelului audio, o cutie virtuală de efecte digitale, un terminal USB pentru transferul rapid de imagini pe un computer și portul IEEE 1394 care permite conectarea la un computer sau la o altă cameră video Canon.

Videocamerele Optura 300 și Optura Xi sunt livrate împreună cu software-ul DV Messenger 2 pentru sesiuni de chat video pe internet și sesiuni de videoconferințe; înregistrarea simultană a fotografiilor de calitate VGA (640 x 480 pixeli) în timpul înregistrării video.

Imagini fantastice
Cu nimic mai complicat decât un cadran, aceste camere video Canon de ultimă generație permit utilizatorilor să treacă de la video la fotografie și înapoi. Când vine timpul să treacă de la modul tophoto în modul video, aceste camere video demonstrează că combinația dintre optica Canon și cea electronică Canon fac o cameră digitală în valoare de mărimea sa în megapixeli. Într-adevăr, tehnologiile video integrate și tehnologiile continue oferă o bogăție și o receptivitate în modul foto.

"Aceste două adăugiri noi la linia noastră Optura captează imagini cu o capacitate de imprimare de până la 8 ½ x 11 inchi pe orice imprimanta foto Canon BP, Bubble Jet Direct sau imprimantă compatibilăPictbrige", a adăugat Hashimoto.

Printre caracteristicile fotografice ale camerelor video Optura 300 și Optura Xi se numără blițul încorporat și pop-up (respectiv); expunere automată a expunerii și puncte de focalizare selectabile, care permit utilizatorilor să aleagă unul din cele trei puncte de focalizare pentru a plasa automat subiectul dorit în focalizare; modul de fotografiere continuă, care permite utilizatorilor să capteze până la 30 de imagini la trei cadre persecond în modul VGA; și modul de fotografiere simultană, care permite utilizatorilor să capteze fotografiile pregătite pentru poșta electronică în timp ce filmează.

Ambele modele utilizează două tipuri de suporturi, bandă Mini DV pentru înregistrarea cardurilor de memorie video și SD pentru stocarea fotografiilor și a clipurilor video MPEG-4 scurte.

Videocamerele Optura 300 și Optura Xi beneficiază, de asemenea, de tehnologia DIGIC DV de procesor propriu-zis Canon, care optimizează rezultatele fotografierii sau fotografiilor. Tehnologia DIGIC DV oferă capabilități de prelucrare a semnalului dualimag, care poate face diferența între formatele video și cele digitale și face posibilă obținerea unei culori corecte atât pentru fotografii video cât și pentru fotografii digitale. Tehnologia DIGIC DVtechnology utilizează două tehnici diferite de procesare a culorilor pentru a optimiza calitatea imaginii video pentru redarea pe televizor sau monitorul computerului, precum și fotografiile pentru vizionarea sau imprimarea TV.

Camera video Canon Optura Xi va fi disponibilă în luna august, iar camera video Optura 300 va fi disponibilă în septembrie pentru un preț de vânzare estimat de 1499 $ și, respectiv, 1299 $.