Canon Powershort S2 IS Lansat - Fotografie - 2019

Canon G1X Mark II o camera mica, dar cu suflet mare. A se citi senzor! (Iunie 2019).

Anonim

Din comunicatul de presă:

Vacanțe de familie. Nunti. Evenimente sportive. Primii pași ai bebelușului. Doar în jur. Canon, noul aparat foto digital PowerShot S2 IS de cinci megapixeli, permite utilizatorilor de la începători să vă ofere fotografului captivitatea de a captura imagini de înaltă calitate și clipuri video ale evenimentelor cele mai importante ale vieții.

"Canon conduce industria fotografiilor. Tehnologiile noastre convergente de imagini digitale permit consumatorilor să se bucure atât de fotografii și de imagini de înaltă calitate într-un dispozitiv portabil de imagistică ", a declarat Yukiaki Hashimoto, senior vicepreședinte și director general al grupului de consumatori de imagistică de la Canon USA, Inc, o filială a Canon Inc. NYSE: CAJ). "Camera digitală PowerShot S2 IS combină ușurința în utilizare, funcționalitatea și calitatea imaginii într-un pachet ușor."

"Camerele digitale cu capabilități de film au cea mai mare penetrare și rata de utilizare primară în comparație cu alte tipuri de dispozitive de capturare", a declarat Mike Wolf, Director de cercetare digitală la InfoTrends CAP Ventures. "Principalele motive pe care consumatorii le utilizează pentru aceste hibride de camere digitale sunt ușurința în utilizare, compatibilitatea și capacitatea de a partaja clipuri video prin e-mail", a spus Wolf. "Camera foto digitală PowerShot S2 IS abordează aceste probleme și mai mult prin îndeplinirea cerințelor atât pentru fotografierea fotografiei cât și pentru înregistrarea filmelor".

Camera digitală de 5 megapixeli PowerShot S2 IS oferă utilizatorilor rezoluția, culoarea și zgomotul de înaltă calitate pe care consumatorii le-au așteptat de la Canon. Senzorul de imagine f / 2, 7 (W) -f / 3, 5 (T), stabilizat cu obiectivul de 12x cu zoom de 6, 0-72, 0mm (echivalentul a 36-432mm), face ca fotografierea telefotografică să fie extrem de practică. Atunci când zoom-ul optic este mărit cu zoom digital 4x al camerei, lungimea focală maximă devine efectiv echivalentă cu un obiectiv de 1728 mm pe o cameră de 35 mm. În ciuda gamei optice extinse, obiectivul este ultra-compact și se retrage în siguranță în cameră când este oprit. În plus, există două nivele de fotografiere, Macro și Super Macro. Modul Super Macro permite fotografierea extremă de aproape la 0 cm de la capătul cilindrului obiectivului, pentru fotografierea creativă - excelentă pentru fotografierea florilor pentru a fi utilizată în foile de înfrumusețare, în invitații și multe altele.

Canon și-a folosit expertiza optică de neegalat pentru a produce un obiectiv ultra-compact cu zoom de 12x care conține 11 elemente în nouă grupe, inclusiv o suprafață asferică și un element din sticlă cu dispersie ultra-scăzută (UD). Elementul UD este deosebit de eficient pentru reducerea aberației cromatice atunci când obiectivul este redus la gama maximă de telefotografiere pentru o claritate sporită și o fidelitate a culorii.

Ați făcut fotografia, ați revizuit-o și ați putut să așteptați să o imprimați. Ce urmează? Imprimarea directă extinde semnificativ atracția camerei digitale PowerShot S2 IS, făcând-o simplă, rapidă și convenabilă pentru a produce fotografii de înaltă calitate, fără a fi nevoie de un calculator personal. Conectați doar S2 IS direct la o imprimantă foto compactă Canon sau Canon directă, precum și la o imprimantă compatibilă PictBridge și apăsați pe butonul Print / Share albastru luminat din spatele IS S2 și pe care îl tipăriți. Imprimarea adevărată cu o singură atingere este într-adevăr atât de simplă. Dincolo de capacitatea sa de imprimare directă cu imprimantele foto digitale Canon și imprimantele Canon Direct Photo Printers, camera este compatibilă cu tehnologia PictBridge, un standard industrial care oferă flexibilitatea tipăririi directe către alte mărci de imprimante compatibile PictBridge.

Designul ergonomic compact al camerei include controale plasate strategic pentru fotografierea telefoto și filme, plus o aderență mare din cauciuc, ceea ce face ca camera să fie ușor, bine echilibrată și sigură. Suportul include o spate și o fundătură moale pentru a maximiza confortul pe perioade lungi de fotografiere. Camera digitală PowerShot S2 IS este dotată, de asemenea, cu un ecran LCD de 1, 8 inch cu unghi variabil. Prin poziționarea adecvată a monitorului LCD cu unghi variabil, utilizatorul are libertatea să compună fotografii, chiar și autoportrete, fără a fi nevoie să se miște sau să se răsucească în poziții incomode.

Sunt mâinile șubredite o problemă? Pozele nu ies niciodata asa cum ar trebui sa arate? Cu tehnologia optică de stabilizare a imaginii de la Canon, utilizatorii au flexibilitatea de a fotografia efectiv la viteze de declanșare cu două opriri mai mici decât ar fi posibil altfel. Camera digitală PowerShot S2 IS este, de asemenea, prima cameră digitală PowerShot cu stabilizator de imagine multimodal - utilizatorii pot alege între IS Continuous IS, Panning IS și un nou mod IS "Fotografiere numai" care este activă numai în timpul expunerii fotografiilor.

Utilizatorii camerei digitale PowerShot S2 IS se vor bucura de flexibilitatea unei game complete de setări de control al expunerii, asemănătoare cu modelele SLR, inclusiv modurile de programare, declanșare și Aperture AE și modul Manual. În plus, există 18 moduri de fotografiere care includ șase moduri speciale de scenă, care sunt planuri de frunze, zăpadă, plajă, focuri de artificii, instantanee de interior și de noapte, pentru rezultate optime în anumite situații de fotografiere. Camera digitală PowerShot S2 IS are o viteză maximă de declanșare de 1/3200 secunde și poate capta fotografii în continuu la rate de până la 2, 4 fps.

Ați participat vreodată la nuntă, încercați să vă strecurați o fotografie a mirelui și a mirelui după ce ceremonia a început și sunetul camerei dvs. foto te-a dat departe? Nu mai este cu tehnologia Canon cu ultrasunete (USM). Tacerea USM este deosebit de benefică în modul filmului camerei digitale PowerShot S2 IS pentru a păstra și îmbunătăți calitatea înregistrării audio.

Camera digitală PowerShot S2 IS păstrează viteza de compresie a datelor scăzută, astfel că înregistrările de filme de înaltă calitate cu rezoluție VGA la 30 de cadre pe secundă (fps). Clipurile individuale de film pot dura până la 60 de minute sau pot produce dimensiuni de fișiere de până la 1GB pe o cartelă media SD. În plus, funcțiile puternice, precum zoom-ul optic și digital, focalizarea manuală, efecte foto și culorile mele sunt disponibile pentru o mai mare libertate și flexibilitate în timpul filmării.

Această întrebare nu va mai fi întrebată din nou cu capabilitățile stereo ale camerei digitale PowerShot S2 IS. Noua cameră este echipată cu înregistrare audio pe 16 biți la rate de eșantionare reglabile până la 44 kHz. Nivelele de înregistrare a microfonului sunt reglabile în 5 pași, precum și un filtru de vânt încorporat pentru a minimiza sunetul străin. Acum, mama nu va pierde primele cuvinte ale bebelușului în timp ce lucrează sau execută o comisie. În plus, camera poate fi utilizată pentru înregistrarea cursurilor, dictare.

Ați pierdut vreodată un moment definitoriu în viața copilului dvs. pentru că a trebuit să treceți de la un videoclip la altul sau invers? Nu mai! Acum, cu noua caracteristică MovieSnap a camerei digitale PowerShot S2 IS, este posibil să captați fotografii în rezoluții de până la cinci megapixeli în timp ce înregistrați filme. Funcția MovieSnap oferă consumatorilor luxul de a "păstra memoria ca film", în timp ce captează fotografii de înaltă calitate de 5MP ale momentelor definitorii. De exemplu, un tată poate înregistra recitalul de dans al fiicei sale și poate prelua fotografii de calitate în timp ce se află în modul cinematografic sau înregistrează filme ale primilor pași ai fiului său, în timp ce captează o imagine statică din prima cădere. Indiferent de poziția cadranului de reglaj sau dacă camera este în modul de fotografiere sau de redare, camera digitală PowerShot S2 IS pornește sau oprește automat înregistrarea filmelor prin simpla apăsare a unui buton din spatele camerei.

În plus față de modul de filmare VGA de 30 fps, utilizatorii camerei S2 IS pot filma, de asemenea, filme VGA la 15 fps pentru a reduce dimensiunile fișierelor și pentru a crește timpul de înregistrare. Pentru duratele maxime de înregistrare, rezoluția poate fi redusă la QVGA (320 x 240 pixeli) la rate de încadrare de 15 sau 30 fps. Camera digitală PowerShot S2 IS este dotată cu o funcție de reluare cu începere în cinci moduri, precum și cu o editare în cameră, care permite utilizatorilor să taie imagini nedorite de la începutul sau la sfârșitul unui clip video.

Adevărat la tradiția tuturor camerelor digitale PowerShot, modelul PowerShot S2 IS are cele mai recente progrese în tehnologia Canon, incluzând procesorul propriu DIGIC II Imaging Processor. DIGIC II îmbunătățește definiția imaginii, culori și calitate clare și vibrante, contribuind la creșterea vitezei de pornire a camerelor, a focalizării automate, a răspunsului declanșatorului și a redării, precum și a vitezei de procesare a imaginilor. Ritmul transferului de imagini este accelerat prin includerea unui port USB 2.0 de mare viteză. Portul USB 2.0 este compatibil înapoi (fără viteză sporită) cu computerele cu conexiuni standard USB 1.1.

Acum, chiar și cei mai casuali fotografi pot alege cu ușurință văi verde de verdeață verde, mere sălbatice de roșu roșu, ceruri și mări de albastru albastru și chiar adaugă sau reduc puțin bronz la tonul pielii în timp ce trag. Indiferent dacă efectul dorit este de a face culoarea "mai reală" sau suprarealistă, aceste dinamuri digitale sunt capabile să capteze și să salveze atât fotografiile originale, cât și versiunile color îmbunătățite, ca fișiere separate pe cardul de memorie SD al camerei.

Pentru toate caracteristicile, versatilitatea și capabilitățile sale, camera este alimentată de patru baterii AA accesibile și acceptă baterii alcaline (de unică folosință) sau baterii NiMH reîncărcabile. Bateriile alcaline sunt evaluate pentru aproximativ 130 de fotografii înainte de a fi înlocuite, în timp ce bateriile Canon NiMH (baterii cu dimensiuni AA NiMH NB4-200) oferă o performanță de vârf și aproximativ 550 de fotografii pe o singură încărcare.

Camera digitală PowerShot S2 IS este furnizată cu o curea pentru gât și cabluri de interfață pentru USB și stereo / video, precum și o cartelă de memorie SD de 16MB, un software puternic și manuale de utilizare. Camera digitală PowerShot S2 IS va fi disponibilă în iunie pentru un preț estimat de 499.99 $.