Canon PowerShot SD20 Digital ELPH - Fotografie - 2019

Canon Powershot SD20 5MP Ultra Compact Digital Camera (Zen Grey) Quick Review (Iunie 2019).

Anonim

Din comunicatul de presă:

Indiferent dacă accentuează cea mai tare îmbrăcăminte nouă în timpul unei nopți memorabile în oraș sau o zi distractivă de cumpărături cu prietenii, entuziaștii de stil vor să mărească cu atenție cel mai pitoresc accesoriu de modă în această toamnă - aparatele foto Canon PowerShot SD20 Digital ELPH de cinci megapixeli. Noile camere foto digitale ELS PowerShot SD20 combină calitatea excelentă a imaginilor cu sizzle - toate acestea păstrând în același timp aspectul subțire (3, 6 x 1, 9 x 0, 7 țoli).

Un moda trebuie sa aiba

Conceput pentru trendsetterul de moda constient, PowerShot SD20 Digital ELPH vine in patru culori noi, exclusive, care sunt pregatite pentru a atrage o multime de atentie in acest sezon. Indiferent dacă este arătatul plin de farmec al argintului pentru o noapte de dans, un albastru elegant albastru de miez de noapte în timpul unei seara sub stele, tonul bogat, sofisticat al lui Garnet sau liniștea lui Zen Gray, care va satisface chi-ul interior al fiecăruia. o camera foto ELS PowerShot SD20 Digital pentru a se potrivi oricarei ocazii.

Noile camere Canon ELS PowerShot SD20 digitale Canon exudă stilul. Aceste modele noi inlocuiesc aparatele de ultima generatie PowerShot SD10 Digital ELPH de anul trecut, care au debutat ca accesoriu de moda in sezonul de toamna, cand designerul de moda Mega-Hot si Patricia Field au asociat camerele SD10 Digital ELPH cu ultima linie. a coborât în ​​camera ei din 2003 "House of Field" Fashion Week.

"Odată cu introducerea acestor patru noi camere foto ELS PowerShot SD20, consumatorii de pe segmentul de modă se pot potrivi cu cele mai bune căderi ale acestora cu o cameră digitală care oferă calitate și stil fără compromis", a declarat Yukiaki Hashimoto, vicepreședinte senior și general directorul Grupului de Imagistică a Consumatorilor de la Canon USA, Inc., o filială a Canon Inc. (NYSE: CAJ). "Camerele digitale ELPH PowerShot SD20 oferă caracteristici îmbunătățite și calitate îmbunătățită a imaginii de la predecesorii lor, într-un pachet compact care este sigur că va fi accesoriu necesar în această toamnă".

Design distinctiv

Prin dedicație extremă, Canon a realizat un design care contribuie activ la performanțe de vârf și este totuși excepțional de plăcut pentru ochi. Dispunând de puterea obiectivului Canon din sticlă și precizia tehnologiei DIGIC, noile camere foto PowerShot SD20 DIGITAL ELPH combină elegant funcția și moda. Aceste camere digitale subțiri și ușoare sunt surprinzător de robuste. Cele patru iterații de culori de lux ale noii construcții inovatoare Canon PowerShot SD20 Digital ELPH sunt realizate dintr-o combinație de metale incluzând oțel inoxidabil de înaltă calitate și aliaje de aluminiu cu o varietate de texturi. Fiecare variantă de culoare este construită folosind un proces unic care accentuează culoarea sa individuală.

Funcționalitate completă

Camerele digitale ELPH PowerShot SD20 incorporează o gamă completă de caracteristici de înaltă performanță, inclusiv un obiectiv cu o singură focalizare obiectiv de 6.4 mm (echivalentul a 39 mm în format 35 mm) f / 2.8 și un zoom digital de 6.5x. Camera are, de asemenea, un ecran ușor de citit de 1, 5 inci (cu diagonală măsurată), prin autofocalizarea cu focalizare automată AiAF cu lentilă (TTL) și un senzor de orientare inteligent care oferă utilizatorului o imagine orizontală în timpul redării, chiar dacă imaginea a fost luat vertical. Vitezele obturatorului (mecanice și electronice) variază de la 15 secunde până la 1/1500 din secundă și există 6 moduri de echilibrare a albului incluzând setările Auto, Daylight, Cloudy, Tungsten, Fluorescent și Fluorescent H.

Setările camerelor digitale ELPH PowerShot SD20 includ: cinci moduri de scenă noi, inclusiv portret, peisaj, instantaneu de noapte, interior și sub apă; Modul Super Macro care acceptă focalizarea automată pe subiecți la o distanță de aproximativ 1, 2 inci de vârful obiectivului, ceea ce are ca rezultat impresionante fotografii apropiate; și modul Quick Shot, care reduce decalajul dintre apăsarea butonului declanșator și pornirea expunerii, îmbunătățind astfel capacitatea aparatelor SD20 Digital ELPH de a capta momente spontane și modul Photo Effect.

Blițul încorporat SD20 Digital ELPH dispune de funcții auto / on / off / sincronizare lentă și acoperă o distanță de 1 până la 6 picioare în modul normal de fotografiere când sensibilitatea ISO este setată pe Auto. Distanța maximă poate fi mărită la aprox. 13 picioare la ISO 400. Reducerea efectului de ochi roșii este disponibilă și în modul Auto.

Camerele digitale oferă moduri de comprimare Super Fine, Fine și Normal și oferă rezoluții de 2592 x 1944, 2048 x 1536, 1600 x 1200 și 640 x 480 (VGA) pentru imagini statice. Camerele SD20 Digital ELPH pot înregistra și clipuri video AVI cu sunet de până la trei minute la rezoluții de 640 x 480, 320 x 240 sau 160 x 120. Kitul de cameră ELS PowerShot SD20 Digital include o placă de memorie ultracompact de 32 MB SD și dispune de ieșire video și cabluri USB.

Imprimare / Trimitere … La atingerea unui buton

Butonul Imprimare / Distribuire, găsit pe majoritatea modelelor Canon PowerShot, face ușor, rapid și convenabil pentru oricine să producă fotografii de înaltă calitate, fără a fi nevoie de un computer. Imprimarea directă accelerează și simplifică imprimarea la imprimantele compatibile Canon și PictBridge. Caracteristica Print / Share permite, de asemenea, transfer direct de la distanță la computerele Windows XP, Me, 2000 și 98, încărcând pe Internet sau prin e-mail. După conectare, butonul Print / Share se va aprinde albastru, indicând faptul că este gata de imprimare. Atunci când sunt utilizate cu imprimantele portabile foto compacte Canon, consumatorii pot face fotografii de 4 x 6 inch în 85 de secunde de oriunde.