Canon lansează trei imprimante accesibile - Fotografie - 2019

Epson L800 (Iunie 2019).

Anonim

Canon a luat impreuna trei imprimante noi, printre care doua unitati accesibile all-in-one pentru fotografie si o noua imprimanta foto pe care compania o spune ca este atat de mica, incat se va potrivi in ​​palma.

În primul rând, noile unelte Pixma MP210 și Pixma MP470 sunt unități all-in-one care oferă capabilități de imprimare, scanare și copiere și pot imprima fotografii fără margini de 4 "pe 6" în aproximativ 46 de secunde. Imprimantele sunt primele care oferă caracteristica Canon AutoImage Fix, care analizează și categorizează scene în fotografii și atribuie fiecărei imagini (de exemplu, portret, scenă, instantaneu etc.) anumite tipuri de scenă. Unitățile includ, de asemenea, o caracteristică de pornire rapidă, care asigură faptul că imprimantele sunt gata să se ducă la câteva secunde după ce au fost concediate.

MP210 este destinat studenților și utilizatorilor de acasă și are o rezoluție de 4 800 x 1 x 200, imprimare text cu până la 22 ppm pentru negru și 17 ppm pentru conexiuni color, USB 2.0 și PictBridge și un "Z-Lid" extindere de top care permite utilizatorilor să introducă notebook-uri sau alte obiecte mari pentru scanare. Modelul MP210 are un preț sugerat de 79, 99 USD și ar trebui să fie disponibil în această lună. MP470 oferă un panou LCD flip-up de 1, 8 inch și va include sloturi pentru carduri de memorie pentru imprimarea directă de pe suportul camerei, un adaptor opțional de 49, 99 dolari BlueTooth, plus conectivitate USB 2.0 și PictBridge. Modelul MP470 ar trebui să fie disponibil în luna august, la un preț sugerat de 99, 99 USD.

Canon are, de asemenea, o țintă pentru entuziaștii și scrapbookerii cu noua sa imprimantă foto Selphy CP740, care cântărește doar 2, 1 kg și măsoară doar 2, 5 inci cu 7 inci, făcându-l suficient de portabil pentru a merge pe șosea - iar unitatea se poate ocupa de 4 "până la 6 "imagini color fără margini în mai puțin de un minut. Modelul Selphy CP740 dispune de un ecran LCD de 2 inci cu posibilitatea de previzualizare a imaginilor, iar imprimanta oferă o corecție a ochilor roșii încorporată, ambele fiind utile la selectarea și imprimarea imaginilor direct de pe cardurile media (imprimanta acceptă CompactFlash, Microdrive, Memory Stick, Memory Stick DUO, Memory Stick Pro, Memory Stick PRO Duo, card SD, card multimedia, MMC mobil, MMC plus, mini SD card, SDHC, mini SDHC și RS-MMC, iar un adaptor opțional adaugă suport pentru xD-Picture Cardul, Memory Stick Micro, MMC Micro, microSD și micro SDHC.) Canon declară că Selphy CP740 va fi disponibil în această toamnă - chiar dacă pagina produsului spune că ar trebui să lovească comercianții cu amănuntul în iulie - și va purta un preț sugerat de 99, 99 dolari.