Canon lansează două modele PowerShot noi - Fotografie - 2019

Airbus a320 air moldova (Iunie 2019).

Anonim

Canon și-a extins lunea de camere digitale PowerShot cu două modele noi, PowerShot S5 IS și PowerShot SD850 IS ELPH. Deși împărtășesc multe caracteristici, camerele vor atrage probabil anumite segmente ale pieței fotografiilor. Modelul S5 este destinat entuziaștilor de fotografie amatori, cu aspectul său mini-SLR și setul de caracteristici grele, în timp ce SD850 vizează fotografii casual cu designul său de un inch și designul cu funcții point-and-click.

Principalul dintre caracteristicile comune este noul procesor de imagine Canon DIGIC III. Canon declară că oferă o pornire mai rapidă, un timp de focalizare automată mai rapid și timpi de răspuns mai rapizi ai declanșatorului, împreună cu o calitate îmbunătățită a imaginii și un consum mai eficient de energie. Ambele camere utilizează pentru a captura imagini de până la 8 megapixeli.

Detectarea feței este standardă și pentru ambele modele. Tehnologia de detectare a feței de la Canon poate detecta până la nouă fețe într-o fotografie și acordă prioritate focalizării, expunerii și setărilor de bliț pentru acestea, pe care Canon spune că ar trebui să elimine problema obișnuită a fețelor neclare, supraexpuse comune cu setările automate.

Pentru a compensa mișcările mâinilor în fotografii cu zoom pe distanțe lungi, Canon include, de asemenea, o stabilizare optică a imaginii (OIS) pentru ambele camere. Spre deosebire de sistemele electronice de stabilizare a imaginii care compensează agitarea software-ului, Canon OIS schimbă fizic lentilele pentru a compensa mișcarea nedorită.

De aici, camerele fac parte din calea unor caracteristici. S5 primește un obiectiv cu zoom de 12x cu o distanță focală de 36 - 432 mm (echivalent film de 35 mm), plasându-l ferm pe teritoriul mini-SLR. De asemenea, utilizează aceleași motoare cu ultrasunete găsite în aparatele foto de ultima generație de la Canon, pentru a autofocaliza obiectivul în tăcere. Alte capcane SLR sunt încălzitorul pentru adaptarea blitz-urilor Speedlite din seria Canon EX și convertoarele opționale pentru fotografii largi sau telescopice.

Panourile LCD cu afișare flip-out de zile trecute fac de asemenea o apariție pe modelul S5, sub forma unui ecran LCD de 2, 5 inci Vari-Angle, conceput pentru a fotografia peste mulțime sau pentru a face auto-portrete. Nu doresc să schimbe controlul, Canon oferă 22 de moduri diferite de fotografiere în S5, de la automate complet la manual, inclusiv unele care permit utilizatorilor să sară instantaneu să filmeze în loc de fotografii încă la atingerea unui buton dedicat. Rulează pe patru baterii AA.

Modelul SD850 folosește un obiectiv mai compact, care reușește să ofere zoom optic de 4x. De asemenea, utilizatorii primesc LCD-ul de 2, 5 inci al lui S5, dar fără capacitatea de a se răsturna. O baterie litiu-ion ajută la economisirea de greutate, făcând SD850 cântărind la 5, 62 uncii la puterea lui S5 de 16 oz.

Canon afirmă că modelul SD850 va ajunge în magazinele de retail până la jumătatea lunii iunie, iar comerțul cu amănuntul pentru aproximativ 399, 99 dolari, în timp ce consumatorii vor trebui să aștepte până la începutul lunii iulie și să plătească 499, 99 dolari pentru modelul S5.