Canon EOS-1Ds MARK II SLR de 16,7MP - Fotografie - 2019

Camera Jungle Presents Canon EOS 1Ds Mk II DSLR (Iunie 2019).

Anonim

Din comunicatul de presă:

Fotografiile fotografice, fotografiile profesionale, portretele de studio și alți fotografi profesioniști din orice banda și specialitate pot capta imagini strălucitoare și pot beneficia de viteza, economia, flexibilitatea, fluxul de lucru și productivitatea pe care le oferă doar cu noile modele Canon EOS-1Ds Mark II SLR de 16, 7 megapixeli.

"Camera digitală SLR EOS-1Ds Mark II stabilește un nou punct de referință al inovației și al excelenței nu numai pentru Canon, ci și pentru industria noastră în ansamblu și în special pentru comunitatea fotografilor profesioniști care sunt clienții noștri cei mai exigenți și mai exigenți", a declarat Yukiaki Hashimoto, vicepresedinte senior si director general al grupului de consumatori de imagistica de la Canon USA, Inc, o filiala a Canon Inc (NYSE: CAJ). "Până acum, mulți fotografi profesioniști și comerciali au fost însoțiți de camerele lor de filmare cu format mediu, pentru a asigura excelența imaginilor lor și capacitatea de a face mari extinderi fără nici o reducere a calității. Cu acest remarcabil nou SLR digital pro, trimitem un mesaj fanilor de format mediu: visul dvs. digital a fost îndeplinit. "

Pentru cei care doresc să privească primul vis, modelele de producție ale noii camere EOS-1D Mark II vor fi expuse la standul Canon de la expozitia Photokina din Köln, Germania, incepand cu data de 28 septembrie si la show-ul Photo Plus din New York, incepand cu 21 octombrie, la Centrul de Conventii Jacob Javits. Caroseria EOS-1Ds Mark II poartă un preț de stradă estimat la 7 USD și este programat să înceapă transportul în noiembrie.

Succesorul tehnologiei Canon EOS-1D SLR de 11, 1 megapixeli introdus în 2002, noua cameră EOS-1Ds Mark II de 16, 7 megapixeli utilizează un senzor CMOS de dimensiune completă de 24x36mm care elimină factorii de conversie a lungimii focale și oferă o calitate îmbunătățită dramatic a imaginii, combinația de tehnologii noi de senzori de imagine împreună cu procesorul de imagine DIGIC II exclusiv Canon.

Noul senzor CMOS prezintă microlense mai mari pe fiecare fotografiere comparativ cu EOS-1D, rezultând un raport îmbunătățit de semnal-zgomot. Reducerea zgomotului pe un cip a fost de asemenea îmbunătățită pentru a produce un semnal mai curat înainte ca datele de imagine să fie transferate procesorului de imagine DIGIC II. Procesorul DIGIC II, la rândul său, produce gradații de culori bogate, cu culori înalte pentru imagini mai performante. Într-adevăr, combinația dintre senzorul Canon CMOS propriu-zis și tehnologia DIGIC II permite camerei EOS-1D Mark II să ofere ceea ce era considerat aproape imposibil: o înaltă definiție la rezoluție ridicată, cu niveluri extrem de scăzute de artefacte false. DIGIC II permite procesarea mai rapidă a fișierelor mari și este de două ori mai rapidă decât procesorul de imagine utilizat în EOS-1D.

Spațiu de culoare …

Camera EOS-1Ds Mark II oferă cinci setări presetate de matrice de culoare plus două setări personalizate (în comparație cu cele cinci presetări furnizate pe camera foto originală EOS-1Ds). În plus, suportul pentru spațiul de culoare Adobe RGB este îmbunătățit prin utilizarea formatelor de fișiere DCF 2.0 și Exif 2.21.

… și balansul de alb

Moștenit de la modelul EOS-1D Mark II este noua caracteristică de corecție a balansului de alb a camerei, care permite nouă ajustări +/- în incremente integrale; compensare pentru părtinire albastră / chihlimbar sau părtinire magenta / verde; balansarea balansului de alb în trei trepte +/- stop total și echilibrul automat de alb derivat exclusiv din datele senzorului de imagine. Camera are un total de zece setări pentru balansul de alb: Auto, lumină naturală, umbră, noros, lumină tungsten, lumină fluorescentă, bliț, manual, personalizat și personal.

Rapid, rapid, rapid

SLR-ul digital EOS-1Ds Mark II pro este gata de acțiune la doar 0, 3 secunde de la apăsarea comutatorului de pornire și oferă o rapiditate de patru cadre pe secundă la rezoluție maximă pentru exploziile de până la 32 de imagini JPEG sau 11 RAW (comparativ cu 3 cadre pe secundă pentru până la 10 cadre pe camera originală EOS-1Ds). Într-un mediu comercial al studioului, camera EOS-1Ds Mark II va trage mai repede decât timpul necesar pentru reciclarea majorității stroboscopelor de studio. Camera oferă, de asemenea, utilizatorilor opțiuni ISO de la 100 la 1600 în trepte de 1/3 trepte, cu flexibilitatea de a extinde intervalul la ISO 50 sau ISO 3200 prin utilizarea funcțiilor personalizate ale camerei.

În timp ce noua cameră 1Ds Mark II ocupă poziția de prestigiu a liniei profesionale digitale Canon, aceasta încorporează sau depășește multe din noile progrese tehnologice introduse la începutul acestui an pe modelul EOS-1D Mark II pro SLR de 8, 2 megapixeli, care a devenit favorit de fotojurnaliști, de împușcători de sport și de fotografi de nuntă.

Ca și fratele SLR de 8, 2 megapixeli, adaptabilitatea și adaptabilitatea direcționate de către utilizatori sunt din nou evident în intervalul vitezelor de declanșare ale camerei EOS-1Ds Mark II - de la 1/8000 la 30 secunde și bec (cu reglaje stabilite de utilizator de 1/3, 1/2 sau opriri complete). Timpul de întârziere a declanșatorului camerei este de doar 55 ms, iar focalizarea se realizează într-o instantă virtuală datorită unui sistem AF cu 45 de puncte. Precizia se extinde, de asemenea, la senzorul de măsurare cu 21 de zone al camerei EOS ID Mark II, care, după cum se aștepta, funcționează perfect cu tehnologia E-TTL-II de măsurare a blitului. Adăugând la versatilitatea și capacitatea camerei de a reflecta individualitatea fotografului, camera EOS-1Ds Mark II dispune de 20 de funcții personalizate personalizate, cu 65 de setări și 27 de setări ale funcțiilor personale care pot fi încărcate în aparatul foto folosind software dedicat.

Recunoscând că o astfel de personalizare poate fi consumatoare de timp, toate setările camerei pot fi acum salvate pe un card de memorie și partajate cu mai multe camere. În cazul în care camera are nevoie de întreținere, setările pot fi stocate și reîncărcate după finalizarea lucrărilor.

Cu 16, 7 megapixeli efectivi (dintr-un total de 17, 2 megapixeli) încărcați cu un senzor CMOS de 36, 0 x 24, 0 mm, aparatul EOS-1Ds Mark II oferă cel mai înalt număr de pixeli din lume într-o cameră digitală AF SLR cu dimensiune totală de 35 mm. În modurile JPEG mari și RAW, pixelii înregistrați de 4992 x 3328 sunt ușor capabili de a efectua extinderi de 16 x 24 inch. Mai mult, aparatul foto EOS-1Ds Mark II are o rezoluție suficientă pentru a genera o extindere completă a paginii de două pagini la 300 DPI, considerată "Sfântul Graal" al fotografiei de catalog.

Spre deosebire de camera originală de 1D care include doar două setări de calitate a imaginii, noul model EOS-1Ds Mark II plasează mai mult control și discreție în mâinile fotografului și oferă o gamă de cinci setări de calitate a imaginii: RAW (16, 6 megapixeli); JPEG mare (16, 6 megapixeli); Mediu 1 JPEG (8, 6 megapixeli), Mediu 2 JPEG (6, 3 megapixeli) și JPEG mic (4, 2 megapixeli). Fișierele RAW și JPEG-urile pot fi realizate separat sau simultan, pentru o flexibilitate maximă în funcție de fluxul de lucru dorit.

E-TTL II Controlul expunerii la bliț

Camera EOS-1Ds Mark II Pro Digital SLR încorporează sistemul de control E-TTL II Flash introdus pentru prima dată pe modelul EOS-1D Mark II la începutul acestui an. Deși rămâne compatibil cu toate Speedlites din seria EX, precum și cu sistemul de autoflash E-TTL, algoritmul mai inteligent de măsurare a flash-ului TTL II evaluează subiectul ca un "plan" mai degrabă decât un punct simplu și asigură că imaginile care conțin diferite culori și nivelurile de reflecție sunt capturate cu exactitate și în mod optim. Sistemul compară luminozitatea ambientală cu datele de pre-flash reflectate de subiect și înregistrate de către cele 17 zone centrale de măsurare. Apoi selectează zonele cu o mică diferență pentru a fi ponderate pentru calculul expunerii blițului. Sistemul elimină sau distruge suprafețe cu diferențe mari, recunoscându-le ca un obiect extrem de reflector în fundal sau într-un subiect foarte reflectant, apoi asigurându-l cu inteligență prin luarea în considerare a informațiilor privind distanța furnizate de lentile compatibile EF. De asemenea, sistemul previne supraexpunerea atunci când fotografii blochează focalizarea și recompune fotografia luând în considerare nivelul de ieșire a blițului calculat în funcție de distanță. De asemenea, camera permite utilizatorilor să selecteze un model de măsurare medie folosind setările personalizate ale funcției.

Alege o carte…

La fel ca SLR-ul digital EOS-1D Mark II de 8, 2 megapixeli, anunțat de Canon în ianuarie, acest nou model EOS-1Ds Mark II de 16, 7 megapixeli este echipat cu două sloturi dedicate pentru carduri de memorie Compact Flash (Tip I sau II) și SD și permite fie înregistrarea simultană a copiilor de rezervă pentru situațiile în care captura de imagini este critică, fie înregistrarea individuală pe carduri separate pentru capturarea unui număr enorm de imagini.

Camera EOS-1Ds Mark II dispune, de asemenea, de un monitor LCD color de 230.000 de pixeli, cu o înaltă rezoluție, de 230.000 de pixeli (comparativ cu un ecran de 120.000 de pixeli pe EOS-1D-urile originale), care măsoară două centimetri pe diagonală și oferă Acoperire 100%. Redarea imaginilor poate fi automată după ce o imagine a fost capturată și poate fi de asemenea revizuită prin simpla apăsare a butonului "Afișaj" din partea din spate a corpului. Monitorul este echipat cu o caracteristică de mărire care oferă o mărire scalabilă de la 1, 5 X la 10X în 15 opriri, permițând utilizatorilor să verifice focalizarea și expunerea imaginilor lor cu un nou nivel de precizie la fața locului. Monitorul oferă, de asemenea, cinci setări de luminozitate, o notă de text nouă și mai îndrăzneață pentru a permite citirea mai ușoară a meniurilor de text și a unei funcții de rotație automată care rotește automat o imagine verticală pentru a permite vizualizarea și descărcarea mai ușoară. Rotirea manuală a imaginii în sensul acelor de ceasornic este posibilă și cu 90, 270 sau 0 grade prin meniul de rotire a imaginii.

RGB histogramă

Contribuind la precizia și controlul oferit utilizatorilor, afișajul histogramei RGB a camerei EOS-1Ds Mark II permite verificarea separată a informațiilor de culoare și luminozitate pentru canalele roșii, verzi și albastre. Histograma RGB poate fi de asemenea utilizată pentru a verifica alte informații de culoare care nu sunt disponibile în afișajul de luminozitate, cum ar fi biasul balansului de alb, echilibrul culorilor, saturația culorilor și comprimarea gradărilor de culoare. Disponibil la vizualizarea oricărei imagini înregistrate în modul de redare a imaginii Single (Info), histograma RGB este afișată ca alternativă la histograma luminanței, care atrage atenția asupra porțiunilor supraexpuse ale imaginii care nu au informații despre imagine.

Interfață îmbunătățită

În plus față de portul profesional IEEE1394 (Firewire) cu patru pini, care permite o interfață de mare viteză la 100 megabiți pe secundă, camera EOS-1Ds Mark II dispune de un nou terminal de ieșire video care acceptă conexiunea TV, facilitând vizualizarea imaginilor un ecran de televiziune, precum și un port USB pentru conectarea la un computer sau imprimare directă cu BJ Direct, imprimantele foto compacte Canon și imprimantele compatibile PictBridge.

Abilitatea de a se ridica la condițiile reale - de la portretizări de mediu, imagini de călătorie sau imagini de tip "anual" până la fotografii de catalog de mare volum, studiouri de portrete de familie sau aplicații pentru imagistica evenimentului - această SLR rapidă și fină este de asemenea robustă, ușoară, rezistentă la intemperii din aliaj de magneziu, cu o rezistență la expunere la 200 000 expuneri (50 000 mai mult decât la camera originală de 1D). Elementul EF al camerei foto este fabricat din oțel inoxidabil și este pe deplin compatibil cu toate obiectivele Canon EF (cu excepția obiectivelor EF-S), precum și cu lentile TS-E și MP-E. Adăugând la camera sa, noua cameră EOS-1D Mark II consumă destul de mult din bateria sa, executând aproximativ 1200 de fotografii pe încărcare, dublu față de cea a originii originale (și recentă) a strămoșului EOS-1D.

Software livrat în pachet

Camera EOS-1Ds Mark II este inclusă împreună cu două CD-uri software: discul EOS Digital Solution (versiunea 9.0) care include versiunile Windows și Macintosh ale utilitarului EOS Viewer Utility (versiunea 1.2) care permite descărcarea imaginilor, ajustarea imaginii RAW și specificațiile camerei; EOS Capture (versiunea 1.2) și PhotoStitch precum și driverele Twain și WIA (numai Windows). Al doilea disc, Digital Photo Professional (versiunea 1.5) include o aplicație de procesare a imaginilor RAW recent actualizată pentru a face față cerințelor fluxului de lucru ale fotografilor profesioniști. Acesta permite procesarea și previzualizarea imaginilor RAW de mare viteză, suport pentru spațiile de culoare sRGB, Adobe RGB și Wide Gamut RGB și compatibil cu sistemul de gestionare a culorilor (CMS). Software-ul EOS Capture acceptă fotografierea legată cu Digital Photo Professional și EOS Viewer Utility pentru a oferi o combinație de performanță puternică pentru fotografii de studio. Ca și în cazul modelului EOS-1D Mark II, nu este inclus niciun software terț pentru retușarea imaginilor.

Posibil de la distanță

Noua pentru camera EOS-1Ds Mark II este transmițătorul fără fir (WFT-E1A) opțional (A). Având în vedere popularitatea enormă a sistemelor de transmisie a imaginilor bazate pe LAN și cerințele pentru distribuirea imaginilor de mare viteză în domeniile de raportare, Canon a dezvoltat acest nou accesoriu care permite fotografilor să transmită imagini de la camerele lor direct la un computer printr-o rețea locală prin cablu sau fără fir (LAN). Transmițătorul WFT-E1 include o antenă mini, un cablu IEE1394 lung și scurt, un șurub de montare a carcasei și a camerei. Emițătorul va fi, de asemenea, compatibil cu camerele digitale SLR EOS-1D Mark II și EOS 20D printr-un upgrade firmware. Preturile pentru WFT-E1 nu au fost finalizate, dar vor fi anuntate inainte de livrarile initiale ale distribuitorilor in luna noiembrie.