Canon, noul aparat foto digital PowerShot A510 - Fotografie - 2019

Asha Destroys A Camera (Iunie 2019).

Anonim

Aparatul foto digital PowerShot A510 de ultima generatie este cu 13% mai mic si cu 10% mai usor decat predecesorul sau, dar este echipat cu un obiectiv mai mare de 4, 0x35-140mm (echivalent format format 35mm) cu optica Canon pentru imagini clare. Noul obiectiv are construcție din sticlă și două elemente asferice într-o formulă cu șapte elemente.

Pentru a face camera mai mică, Canon a proiectat noul model PowerShot A510 pentru a accepta suporturi SD. Chiar și cu dimensiunile reduse, camera folosește un ecran LCD de 1, 8 inci pentru o previzualizare și o examinare ușoară. De asemenea, include procesorul de imagine exclusiv DIGIC de la Canon pentru o viteză de procesare mai rapidă și o calitate excelentă a imaginii cu culori clare și vibrante.

Camera digitală PowerShot A510 necesită doar două baterii AA, oferind același număr de fotografii (300 cu ecran LCD pornit) ca modele anterioare care au folosit patru baterii, datorită reducerii consumului de energie, posibil datorită îmbunătățirilor componentelor cheie și designului circuitelor.

Ca și predecesorul său A75, camera digitală PowerShot A510 este echipată cu un sistem autofocus "Smart" AiAF cu nouă puncte și 13 moduri de fotografiere. Modurile standard de fotografiere sunt Full Auto, Program, Manual, Prioritate declanșator și Prioritate diafragmă cu moduri suplimentare, inclusiv Portret, Peisaj, Scena de noapte, Declanșare rapidă, Declanșare lentă, Scene speciale, Asistență pentru cusături și Film. Modul de scenă specială, care facilitează începătorilor obținerea rezultatelor optime în numeroase oportunități de fotografie populare, a fost îmbunătățit prin adăugarea a două setări noi numite Night Snapshot și Kids & Pets. Camera digitală PowerShot A510 este capabilă, de asemenea, să înregistreze filme cu sunet de până la trei minute pe clip, făcând-o perfectă pentru captarea amintirilor în mișcare.

Prețuri și disponibilitate

Kitul digital al camerei PowerShot A510 include cablu de interfață IFC-400PCU, cablu AV AVC-DC300, curea pentru încheietura mâinii WS-200, card SD MultiMediaCard MMC-16M și două baterii alcaline AA, precum și Canon Digital Solution Disc Version 22 ultimele versiuni ale software-ului puternic Canon și ArcSoft PhotoStudio. Kitul Canon PowerShot A510 aparat de fotografiat digital va fi disponibil până la sfârșitul lunii ianuarie pentru un preț estimat de 199, 99 USD.