Camerele Canon SD200 și SD300 de la Canon, - Fotografie - 2019

Anonim

Din comunicatul de presă:

Canon realizează fotografierea și vizualizarea imaginilor digitale de înaltă calitate, cu două camere digitale rapide, subțiri și subțiri. Eclipsele ELPH de 3, 2 megapixeli PowerShot SD200 și camerele ELPH digitale PowerShot SD300 de 4, 0 megapixeli combină ecrane LCD de 2 inci mari, tehnologie de ultimă generație cu obiectivul UA și tehnologia exclusivă de procesare a imaginii Canon DIGIC II în pachete ultracompact de 3, 35 x 2, 20 x 0, 94 inch.

"De la introducerea primului model Digital ELPH în mai 2000, Canon a câștigat o reputație remarcabilă pentru camerele compacte mici și elegante, cu o calitate excelentă a imaginii", a declarat Yukiaki Hashimoto, vicepreședinte și director general al Consumer Imaging Group la Canon USA, Inc., o filială a Canon Inc. (NYSE: CAJ). "Noile modele ELS PowerShot SD200 și SD300 Digital ELPH întruchipează principiile de bază ale liniei ELPH - ultra compact, ușor și foarte elegant - încercând în același timp să obțină cea mai bună calitate a imaginii."

Canon a pionierat conceptul de cameră elegant în 1996 cu prima cameră ELPH, un model de film APS conceput pentru a face fotografii minunate și pentru a se potrivi elegant în stilul de viață al consumatorului. Cu fiecare Canon PowerShot Digital ELPH introduce, compania continuă să se concentreze pe stilul, moda și aspectul distinctiv al liniei Digital ELPH, aspect pe care mulți concurenți au încercat ulterior să îl copieze. Noile camere Canon ELS de la PowerShot SD200 și SD300 ale Canon sunt onorate de stilul suprem al ELPH, încorporând cele mai noi tehnologii de procesare a imaginii, cum ar fi procesorul de imagine DIGIC II.

Caracteristici și funcționalitate

Disponibil în octombrie, pentru un preț estimat de 299, 99 USD *, noul model PowerShot SD200 Digital ELPH cu o rezoluție de 3, 2 megapixeli are un obiectiv cu zoom optic de 3x optic / 3, 2x digital / 10x și un cadru elegant din aluminiu.

Noul aparat foto digital ELPH de 4 megapixeli PowerShot SD300, ultra-subțire, de 4 megapixeli, este dotat cu un obiectiv cu zoom optic de 3x optic / 3.6x digital / 11x și un cadru de oțel inoxidabil de înaltă luciu care se potrivește confortabil în palma mâinii, este ușor de operat. Camera nouă, subțire, va fi disponibilă în noiembrie pentru un preț estimat de 399, 99 $ *.

Elementele ELPH digitale PowerShot SD200 și SD300 digitale sunt primele camere digitale din industrie care oferă noul mod de filmare Fast Frame Rate, care înregistrează filme la 60 de cadre pe secundă (fps). La 320 x 240 pixeli, utilizatorii pot înregistra până la un minut de clipuri rapide de acțiune sau clipuri sportive, permițând consumatorilor să-și analizeze leagănul de golf sau de tenis în mișcare lentă. Camerele oferă, de asemenea, moduri suplimentare de filmare, inclusiv 640 x 480 sau 320 x 240 pixeli la 30 sau 15 fps pentru capacitatea completă a cardului de memorie și o setare compactă de film de 160 x 120 pixeli la 15 fps timp de maximum trei minute înregistrare.

Ambele camere includ un vizor optic, care permite fotografului să obțină fotografia chiar și în situații însorite. Camerele digitale ELPH SD200 și SD300 dispun și de un autofocus AiAF cu lentilă (TTL) cu 9 puncte și de un senzor inteligent de orientare care oferă utilizatorului o imagine orizontală în timpul redării, chiar dacă imaginea a fost făcută vertical. Sistemul de focalizare automată utilizează un fascicul de asistență AF, care poate fi pornit și oprit în setările de meniu.

Ambele modele oferă 13 moduri de fotografiere, printre care: Auto, Manual, Asistență pentru Stitch, Mod film, inclusiv Rată de cadre rapidă, Macro digital și Moduri speciale de scenă, inclusiv Portret, Snapshot de noapte, Efecte foto, Copii și Animale de companie, În interior și Subacvatice. Aceste camere digitale permit utilizatorilor să filmeze cadre unice sau continuu la o viteză de 2, 4 fps până când cardul SD este plin. Vitezele de declanșare (mecanice și electronice) variază de la 15 secunde până la 1/1500 de secundă, iar blițul încorporat are șase moduri: Auto / Auto cu reducerea efectului de ochi roșii / bliț cu reducerea efectului de ochi roșii / off / și sincronizare lentă. Canon a plasat strategic lentilele de pe aceste două modele, departe de unitățile blițului, pentru a preveni apariția ochilor roșii.

UA Technology Lens

Ambele modele PowerShot SD200 și SD300 Digital ELPH sunt echipate cu lentile cu zoom optic proiectate în mod unic. Aceste obiective noi dispun de tehnologia exclusivă a Ultra High Refractive Index Aspherical de la Canon, numită tehnologia UA Lens pentru scurt timp, care produce claritate și claritate deosebite. În același timp, permite corpului camerei să fie și mai subțire și mai compactă decât modelele anterioare cu raze de zoom mai mici. Tehnologia UA produce o calitate clară a imaginii, la toate distanțele focale.

Dubla diferența cu tehnologia DIGIC II

Noile modele ELS PowerShot SD200 și SD300 digitale sunt primele din seria de camere digitale PowerShot care utilizează tehnologia DIGIC II. Procesorul de imagine DIGIC II Canon este fără îndoială, cel mai puternic procesor de imagine pe care compania la dat vreodată într-o cameră digitală. Dispune de o reproducere îmbunătățită a culorilor de saturație ridicată, subiecte luminoase, o precizie automată a balansului de alb îmbunătățită și o gamă dinamică mai largă în zonele evidențiate. Pe lângă îmbunătățirea calității imaginii, chip-ul DIGIC II este, de asemenea, responsabil pentru accelerarea performanței camerei în domenii precum timpul de pornire, calcularea autofocusului, viteza de scriere a cardului, înregistrarea continuă și înregistrarea filmelor.

Imprimare / Trimitere … La atingerea unui buton

Noile camere foto PowerShot SD200 și PowerShot SD300 Digital ELPH oferă funcționalitate directă de imprimare, făcând-o ușor, rapidă și convenabilă pentru oricine să producă fotografii de înaltă calitate fără a fi nevoie de un calculator. Butonul Imprimare / împărțire, găsit pe majoritatea modelelor Canon PowerShot și cele mai recente camere foto digitale Canon, accelerează și simplifică imprimarea la imprimantele compatibile Canon și PictBridge. Caracteristica Print / Share permite transferul direct la computerele Windows XP, Me, 2000 și 98 cu o singură atingere, pentru a fi folosit cu programe de procesare a imaginilor, încărcări pe Internet sau prin e-mail. După conectare, butonul Print / Share se va aprinde albastru, indicând faptul că este gata de imprimare.

În aproximativ 85 de secunde, consumatorii pot imprima cu ușurință imagini de înaltă calitate de 4 x 6 inch sau 4 x 8 inch cu imprimantele foto compacte Canon pentru a le împărtăși prietenilor și familiei.

Alte îmbunătățiri de imprimare găsite în fiecare nou model includ:

- o caracteristică de tipărire a fotografiei ID, care permite utilizatorului să efectueze imprimarea dimensiunilor fotografiei prin tăierea imaginii la dimensiunea dorită a codului (până la 28 de dimensiuni); și

- modul Imprimare film permite consumatorului să imprime o serie de imagini statice dintr-un film înregistrat.

Kiturile de camere ELPH de la PowerShot SD200 și PowerShot SD300 includ cablu USB IFC-400PCU, cablu AV AV-DC300, încărcător pentru acumulatori CB-2LV, acumulator litiu-ion NB-4L reîncărcabil, curea pentru încheietura mâinii WS-600 și o cartelă de memorie SD de 16MB cu cele mai recente versiuni ale software-ului Canon Digital Solutions și ArcSoft Camera Suite.