Canon Powershot Digital ELPH SD10 - Fotografie - 2019

Canon PowerShot SD1100 IS Digital Camera (Iulie 2019).

Anonim

Plasate într-o pungă sau încastrate într-un ambreiaj, amplasate într-un buzunar de piept sau încastrate într-un furtun, noile camere Canon PowerShot Digital ELPH SD10 se concentrează și fixează scena (modă) pentru imagistica excelență și eleganță elegantă. Aceste miracole miniatură de nouă generație reafirmă vechea zicală că nu există prea mult subțire. Încărcarea cântarelor la o dimensiune de 3, 5 uncii și măsurarea unei dimensiuni reduse de 3, 6 x 1, 9 x 0, 7 inci, noul PowerShot Digital ELPH SD10 debutează ca cea mai mică cameră digitală de patru megapixeli din lume.

Four Way Photo Finish

Sunați-l din couture Canon, designer digital sau pur și simplu un fenomen foto, camerele PowerShot Digital ELPH SD10 sunt oferite în patru culori deco-tech, care vor accentua un costum sau un amestec discret în funcție de starea de spirit și moment. Acele sentimente formale pot selecta strălucirea lacul de la grand piano negru sau stralucirea subtilă a unui SD10 împodobit în alb irizat. Pentru cei care preferă megapixelii săi de sport un motiv mai metalic, modelul SD10 este disponibil și într-o patină din bronz satinat sau într-un finisaj de platină.

Cele patru iterații colorate ale noului aparat Canon PowerShot Digital ELPH SD10 ca noul accesoriu de modă în sezonul de toamnă, când designerul de modă mega-fierbinte și Patricia Field, perechea de clienți, le împerechează cu cea mai recentă linie și modelele ei iau camerele pe moda ei Săptămâna de mână. În plus față de moda ei "House of Field", Patricia Field este designerul costumului pentru seria H & H Sex & The City și, împreună cu partenerul David Dalrymple, a creat unele dintre cele mai memorabile haine purtate de astfel de stele scânteietoare precum Sarah Jessica Parker, Britney Spears, Dixie Chicks și Joan Collins.

Forma urmează funcția

"Aceste noi camere digitale ELPH sunt suficient de mici și suficient de ușoare pentru a merge oriunde și suficient de elegante pentru a merge cu orice echipament de la confortul obișnuit la cel mai elegant, fără a compromite calitatea imaginii", afirmă Yukiaki Hashimoto, vicepreședinte senior și director general al imaginilor consumatorilor grup la Canon USA, Inc., o filială a Canon Inc. (NYSE: CAJ). "Camerele PowerShot Digital ELPH SD10 oferă optica strălucitoare, inovațiile tehnologice și elementele de design pe care utilizatorii Canon le-au așteptat, făcând acest model de aparat foto un accent de modă care vorbește mai tare decât mii de cuvinte proverbiale".

"Astăzi, vedem mai mult o tendință spre accesorii neconvenționale. Mai mult decât centurile și pălăriile, moda de azi este însoțită de camere și dispozitive PDA ", a declarat Patricia Field, designer de modă. "Prin designul elegant și culorile deosebite, camera digitală Canon SD10 complimentează fiecare echipă și ia fotografii fabuloase".

Image Excellence și diferența DIGIC

În ciuda dimensiunilor reduse, camera CCD cu rezoluție înaltă de 4 megapixeli de la SD10 captează imagini strălucitoare și apoi - datorită procesorului Imaging DIGIC (Digital Imaging Integrated Circuit) exclusiv al Canon - captează calitatea imaginii la un nou nivel.

Canon a dezvoltat tehnologia de procesare a imaginilor DIGIC, special utilizată pentru linia sa de camere digitale. DIGIC combină rolurile procesării imaginilor cu controlul funcțiilor camerei într-un singur chip și datorită faptului că a fost proiectat pentru utilizarea în camere digitale, este capabil, de asemenea, să rezolve compresia / expansiunea JPEG; controlul cardului de memorie; Control și procesare LCD / video; controlul amplificării (controlul amplificării semnalului CCD); Expunere automată; Focalizare automată; Controlul automat al balansului de alb și cele mai multe alte funcții ale unei camere digitale. Procesorul DIGIC oferă avantajul suplimentar al afișării și al timpilor de scriere mai rapid pentru fiecare imagine și a consumului redus de energie, economisind valori importante ale bateriei.

Imprimare directă Plus

Imprimarea directă extinde semnificativ atracția camerelor PowerShot Digital ELPH SD10, făcându-l simplu, rapid și convenabil pentru a produce fotografii de înaltă calitate, fără a fi nevoie de un calculator personal. Dincolo de capacitatea sa de imprimare directă cu imprimantele foto digitale de la Canon și imprimantele Bubble Jet Direct Photo Printers, camera este compatibilă și cu PictBridge, un nou protocol industrial care oferă flexibilitatea tipăririi directe către alte mărci de imprimante compatibile PictBridge.

Camerele digitale ELPH SD10 suportă Exif Print, un standard mondial care transferă importante setări ale camerei și date de la cameră la imprimantă, asigurând fotografiile pe care le imprimați să arate cu adevărat viața. În plus, DPOF 1.1 (Digital Print Order Format) permite utilizatorilor să specifice imaginile care urmează să fie tipărite sau să execute imprimarea în bloc a imaginilor selectate.

Camerele digitale ELPH SD10 de la PowerShot sunt dotate cu un obiectiv de 4, 6 mm (echivalentul a 39mm în format 35mm) cu f / 2.8 lentile cu o singură focalizare și un zoom digital de 5.7x. De asemenea, camera dispune de un monitor LCD ușor de citit de 1, 5 inci (cu diagonală) și de autofocus cu 5 puncte de focalizare AiAF cu lentilă (TTL). Viteza obturatorului (mecanică și electronică) este cuprinsă între 15 și 1/1500 secunde și există 6 moduri de echilibrare a albului incluzând setările Auto, Daylight, Cloudy, Tungsten, Fluorescent și Fluorescent H.

Aparând pentru prima dată cu orice cameră PowerShot sunt trei setări noi ale camerei: modul Super Macro acceptă focalizarea automată pe subiecți la o distanță de aproximativ 1, 2 inci față de vârful obiectivului, ceea ce duce la fotografii impresionante; Modul de fotografiere rapidă reduce decalajul dintre apăsarea butonului declanșator și declanșarea expunerii, îmbunătățind astfel capacitatea camerelor SD10 de a capta momente spontane; și un nou mod de afișare a ceasului arată anul / luna / ziua și ora / minutul / secunda afișate în modul fotografiere prin apăsarea simultană a două butoane.

Blițul încorporat al aparatelor Digital ELPH SD10 dispune de moduri de funcționare automată / on / off / sincronizare lentă și acoperă o distanță de la 1 la 6 picioare în modul normal de fotografiere când sensibilitatea ISO este setată la 100. Distanța maximă poate fi mărită la aprox. 13 picioare la ISO 400. Reducerea efectului de ochi roșii este disponibilă și în modul Auto.

Camerele digitale ELPH SD10 oferă moduri de comprimare JPEG Super Fine, Fine și Normal și oferă caracteristici de rezoluție de 2272 x 1704, 1600 x 1200, 1024 x 768 și 640 x 480 (VGA) pentru fotografii. Camerele digitale ELPH SD10 pot înregistra și clipuri video cu sunet de până la 3 minute la rezoluții de 320 x 240 sau 160 x 120. Memorii sonore de până la 60 de secunde pot fi înregistrate cu microfonul încorporat al camerelor și atașate la un singur aparat imagini în timpul redării Aparatul foto este dotat cu o cartelă de memorie ultracompactă de 32 MB SD și dispune de ieșire video și porturi USB. Canon livrează un pachet software cuprinzător cu mai multe funcții, dar SD10 poate fi conectat direct la computerele Mac OS X și Windows XP pentru descărcarea de bază fără a instala niciun software.

Accesoriile dedicate vor include carcase moi colorate și o carcasă atractivă All-Weather care permite fotografierea subacvatică la adâncimi de până la 9, 8 metri. Acest accesoriu este util și atunci când folosiți SD10 pentru a fotografia activități în aer liber, cum ar fi zăpadă sau schi nautic, rafting cu apă albă etc.

Realizând un preț de vânzare recomandat de 449 USD, * camerele Canon PowerShot Digital ELPH SD10 vor fi disponibile în magazine în jurul valorii de jumătatea lunii octombrie.

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&threadid=2923