Canon, Panourile SED cu ecran plat Toshiba - Fotografie - 2019

How to SUPER CLEAN Your Car (Best Clean Possible) (Iunie 2019).

Anonim

SED, bazat pe un nou tip de tehnologie de afișare cu ecran plat, a fost creat prin îmbinarea tehnologiilor brevetate de emisie și microfabricare Canon cu tehnologia tuburilor catodice (CRT) și a tehnologiilor de producție în masă pentru afișaje cu cristale lichide și semiconductori. Ca televizoarele CRT convenționale, SED utilizează coliziunea electronilor cu un ecran acoperit cu fosfor pentru a emite lumină. Emițătoarele de electroni, care corespund unui pistol de electroni într-o televiziune CRT, sunt distribuite într-o cantitate egală cu numărul de pixeli de pe afișaj. În plus față de luminozitatea ridicată și de înaltă definiție, SED oferă o calitate excepțională a imaginii de ansamblu - performanță rapidă a răspunsului video, contrast ridicat, nivele ridicate de gradare - și consum redus de energie.

Canon a început cercetarea în domeniul tehnologiei SED în 1986 și a început activități comune de dezvoltare cu Toshiba în scopul comercializării unui produs SED. În lumina progreselor realizate în această etapă a procesului de dezvoltare comună, Canon și Toshiba, considerând că calendarul este adecvat, a convenit asupra înființării unui joint-venture. Planurile pentru noua companie solicită comercializarea panourilor SED în primul rând pentru televizoarele cu ecran plat cu ecran plat, producția fiind programată să înceapă în 2005. În urma lansării inițiale va fi pregătită o fabrică de producție de masă, iar volumul producției va crește.

Se așteaptă ca segmentul TV cu ecran plat să continue să înregistreze o creștere pe piața televiziunii. În plus, apariția emisiunilor digitale Hi-Vision și a DVD-urilor de generație următoare, alături de camerele digitale și camerele video, este de așteptat să contribuie la răspândirea conținutului de înaltă calitate, de înaltă calitate, de ultimă generație. În cadrul acestor evoluții, Canon și Toshiba au drept scop stabilirea fermă a tehnologiei SED ca un nou tip de afișaj cu ecran plat, ideal pentru afișarea imaginilor de înaltă definiție de înaltă calitate de ultimă generație.

 Privire de ansamblu asupra noii companiiCompania de nume: SED Inc.Data de infiintare: Octombrie 2004 (tentative) Activitati de afaceri: Dezvoltarea, productia si comercializarea panourilor SEDAdresa: 22-5 Tamura 9-chome, Hiratsuka City, KanagawaPresident: Shunichi Uzawa director și executiv al grupului, sediul central al SED) (1) Capital: 1 000, 05 milioane JPY în momentul înființării Structura de capital: Canon: 50, 002% / Toshiba: 49, 998% Nr. din angajați: aprox. 300 (tentativă, din ianuarie 2005) (1) Domnul Uzawa va servi ambele posturi