Canon lansează o serie de camere noi - Fotografie - 2019

What it's like to be a woman in Hollywood | Naomi McDougall Jones (Iunie 2019).

Anonim

În cadrul pregătirii pentru show-ul din acest an, compania Photo Marketing Association (PMA), care nu începe încă câteva săptămâni, producătorii de aparate de fotografiat digitale fac trecerea la modele noi, în speranța de a capta mintea și un "buzz" vreodată valoros înainte de deschiderea ușilor. În acest scop, Canon a anunțat doi noi membri ai liniilor sale Digital Elph și Powershot, alături de un nou shooter profesionist DSLR și o cameră video PowerShot care poate face față fotografiilor și video de înaltă definiție.

În primul rând, obiectivul digital SLR Canon EOS-1D Mark III își propune să extindă poziția dominantă a Canonilor de pe piața high-end DSLR, estimările pieței punând pe piață piața Canon de aproape 50%. În trecut, Canon a fost reticent în a-și schimba designul, deoarece profesioniștii sunt atât de obișnuiți cu ei, dar de această dată Canon lansează noi caracteristici pe care ar putea să le aprecieze utilizatorii de jocuri de lungă durată. Canon pretinde că modelul EOS-1D Mark III este cel mai rapid DSLR din lume și capabil să fotografieze 10 cadre pe secundă, o realizare realizată de noul procesor de imagine Dual DIGIC III, care înconjoară în mod esențial două procesoare de imagine în cameră, în timp ce altul este luat. EOS-1D Mark III oferă rezoluție de 10, 1 megapixeli, sensibilitate ISO până la 3200 (cu extensii la ISO 50 și ISO 6400 "foarte ușor de utilizat"). Aparatul foto are și un ecran LCD de 3 inci "live view" - o caracteristică comună în camerele digitale tip point-and-shoot, dar rare în DSLR-uri, deoarece oglinda aparatului foto este în cale. Fotografii care sunt, de exemplu, în studio din aparatul foto, pot conecta camera la un computer prin USB și pot folosi ecranul computerului drept vizor. Și dacă aparatul foto este setat undeva inaccesibil, Canon oferă de asemenea un nou transmițător de fișiere wireless WFT-W2A, care permite utilizatorilor să vizualizeze imagini din cameră în timp real, în timp real, cu posibilitatea de a regla multe setări ale camerei în zbor.

EOS-1D Mark III oferă 45 de puncte de focalizare automată, un sistem de curățare integrat (care poate adăuga "șterge praful de date" la un fișier de imagine la motele de la distanță de praf sau particulele de pe senzor) și o serie de caracteristici profesionale (inclusiv sRAW format). Canon spune că așteaptă EOS-1D Mark III "în primăvară" (observatorii din industrie spun că înseamnă "sfârșitul lunii mai") ​​cu un preț în conformitate cu predecesorul său Mark II: aproximativ 4, 100 de dolari.

Apoi, Canon a anunțat două noi camere digitale Elph, modelele SD750 și SD1000, destinate fotografilor tech-savvy și fotografilor care se confruntă cu moda care se ascund între noi. Camerele au un nou procesor DIGIC III care oferă o pornire mai rapidă, o calitate îmbunătățită a imaginii și o durată de expunere mai mare. Unitățile fac de asemenea tehnologia de detectare a feței sportului, corecția efectului de ochi roșii, sensibilitățile ISO variind de la 80 la 1600 și sport o caracteristică Auto Shift Auto care poate crește automat sensibilitatea ISO până la 800 până la mișcarea și mișcarea camerei. Modelul SD750 folosește un ecran LCD de 3 inci, în timp ce SD1000 oferă un ecran LCD de 2, 5 inch; ambele camere oferă rezoluții de 7, 1 megapixeli și zoom-uri optice 3x - deși nu există nicio referire la tehnicile de stabilizare a imaginii în acești shooteri subțiri orientați spre modă. Modelul SD750 ar trebui să fie disponibil în martie, la un preț estimat de 349, 99 USD; SD1000 ar trebui să meargă pentru aproximativ 299, 99 dolari.

Modelele PowerShot A560 și A570 nu sunt focalizate pe modă ca modelele Elph, oferind zoomuri optice 4x, rezoluții de 7, 1 megapixeli, vizoare LCD de 2, 5 inchi și acelasi procesor DIGIC III pentru pornirea rapidă și timpul de împușcare rapidă. Camerele oferă tehnologie de detectare a feței, sensibilități ISO până la 1600 și stabilizare optică a imaginii Canon pentru fotografii fără blur. Chiar mai bine, camerele vor funcționa pe baterii standard AA-la îndemână atunci când te vei afla în mijlocul nicăieri fără un încărcător. Noul Powershots va fi disponibil în luna martie, la prețul de 229, 99 USD pentru modelul A560 și 299, 99 dolari pentru modelul A570. A570 suportă trei lentile convertoare opționale, un teleconvertor, un convertor cu unghi larg și un obiectiv apropiat.

În cele din urmă, Canon PowerShot TX1 își propune să fie atât o cameră video, cât și o cameră foto digitală, împachetând toate nevoile imaginilor într-o singură ofertă "Do-it-All". TX1 gestionează imagini statice de 7, 1 megapixeli, dar poate captura și video de înaltă definiție de 720p la 30 de cadre pe secundă. În plus, utilizatorii vor putea să-și mărească subiectele foarte clar, cu sensibilități ISO de până la 1600, zoom optic de 10 × și stabilizare optică integrată a imaginii. Afișajul TX1 oferă un "senzor de orientare inteligent", astfel încât imaginea vizorului este întotdeauna inteligibilă indiferent de modul în care este ținută aparatul foto, iar aparatul oferă procesarea DIGIC de la Canon cu detectare a feței, reducerea efectului de ochi roșii și 14 moduri de scenă. Canon nu a spus cand TX1 va fi disponibil, dar va avea un pret estimat de 499.99 dolari, ceea ce ar putea fi suficienta pentru a-si reconsidera Sanyo ofertele handheld pentru camerele video HD (dar cu cateva saptamani inca pana la PMA, o să audă de la Sanyo în curând).