Caplio GX100 împușcă puncte și împușcă - Fotografie - 2019

Ricoh Caplio GX100 review (Iunie 2019).

Anonim

Ricoh și-a luat amprentele de pe camera Caplio GX100, care împrăștie lumea simplității punctului și trage cu puterea încărcată a camerelor DLSR pentru a oferi un pachet care îi va atrage pe fotografi și profesioniști amatori.

GX100 oferă o rezoluție de 10, 1 megapixeli, împreună cu un obiectiv cu zoom de 24-72 mm, care oferă setări de diafragmă ƒ2, 5-9, 1 (unghi larg) și diafragmă ƒ4, 4-15, 8 (telefoto), permițând fotografilor să depășească încadrarea cu tăieturi de tip cookie- și fotografiați fotografii și compuneți fotografii cu unghiuri largi sau înguste în subiecți cu ajutorul zoomului optic 3 × și modul macro poate trage obiecte la o distanță de 1 cm de obiectiv.

De asemenea, GX100 dispune de un vizor LCD de 2, 5 inchi și un vizor electronic detașabil, care poate fi montat pe pantoful pentru fotografiere în stil SLR. Ricoh clams vizorul oferă o acoperire completă a imaginii fără eroare de parallax; poate fi înclinat și pentru fotografierea cu unghi mic și este util atunci când condițiile de iluminare spală monitorul LCD. GX100 va fotografia fotografii în format RAW și în setări de lumină redusă până la ISO 1, 600; stochează imagini pe carduri de memorie SD sau SDHC și 26 MB de memorie internă ați acoperit între carduri. De asemenea, camera va filma rezoluția video VGA la 30 de cadre pe secundă, va ieși în NTSC sau PAL și (desigur) va oferi conectivitate USB 2.0 pentru descărcarea imaginilor. Camera poate funcționa de pe o baterie reîncărcabilă sau două baterii NiMH AAA.

Singurele lucruri pe care Ricoh nu le-a dezvaluit despre GX100: cand va fi disponibil si ce puncte de pret va fi. Modelul actual GX8 al lui Ricoh (pe care GX100 îl va înlocui probabil) este de aproximativ 500 de dolari; ne-am aștepta ca Ricoh să se potrivească sau să bată prețul respectiv. Când … asta e presupunerea cuiva.