Casio EX-Z1200 se mută la 12 megapixeli - Fotografie - 2019

Casio Exilim EX-Z1200 Black Digital Camera (Iunie 2019).

Anonim

Casio a anunțat modelul EX-Z1200, un nou model de vârf în camera digitală Exilim, care oferă o rezoluție de 12, 1 megapixeli, tehnologie de detectare a feței, stabilizare a imaginii și un mod de film de înaltă calitate. Camera suplansa modelul EX-Z1000 de anul trecut, care a marcat primul Exilim de la Casio pentru a sparge bariera de 10 megapixeli.

"Cea mai nouă adăugare a liniei subțiri și elegante EXILIM reprezintă obiectivul continuu al companiei Casio de a produce produse inovatoare care să se potrivească nevoilor tuturor", a declarat Bill Heuer, VP al Diviziei de Imaging Digital Casio, într-o declarație. "EX-Z1200 încorporează aceleași caracteristici de la modelul EX-Z1000 și adaugă noi caracteristici, cum ar fi tehnologia de detecție a feței și de analiză a mișcării, care face fotografiile mai degrabă viitoare".

EX-Z1200 oferă un CCD de 12, 1 megapixeli cu un zoom optic 3x, un sistem de stabilizare a imaginii care schimbă CDD pentru a ajuta la eliminarea neclarității cauzată de mișcarea camerei, împreună cu tehnologiile de reducere a neclarităților digitale în cameră. Camera oferă, de asemenea, tehnologii de detectare a feței care pot urmări o față umană în rama sa și focalizarea corectă și expunerea pentru acea față pe măsură ce se mișcă subiectul anunțului camerei. Camera oferă, de asemenea, un mod de împrăștiere 3 secunde / secundă (la trei megapixeli) și oferă un ecran LCD de 2, 8 inch. Utilizatorii pot stoca imagini pe cartele de memorie SD / SDHC, iar camera are memorie de 11, 4 MB. Aparatul foto oferă o serie de moduri de filmare pentru cei care nu doresc să transporte o cameră video separată - inclusiv opțiuni pentru un mod "HQ Wide" de 848 × 480 - deși timpul de înregistrare video este aparent limitat la 10 minute pe fișier, indiferent de rezoluție .

Casio oferă, de asemenea, o nouă caracteristică în modul Z1200: eBay Best Shot, care face ca imaginile să fie dimensionate automat pentru a fi afișate cel mai bine pe site-ul eBay de licitație online (cum ar fi, dacă doriți să vindeți acest Z1000 acum învechit sau "distractiv" Casio muzică tastatură). Modul eBay include o funcție de macro automat pentru ruperea imaginilor de etichete și obiecte mici, cum ar fi bijuterii, și stăpânește toate imaginile din modul eBay într-un director special.

Exilim EX-Z1200 ar trebui să fie disponibil la comercianții cu amănuntul începând cu jumătatea lunii iulie, la un preț sugerat de 399, 99 dolari. Versiunile de argint și negru vor fi disponibile.