Casio introduce camera de 4 megapixeli EXILIM - Fotografie - 2019

Casio QV R40 camera with unique coupling shot feature & Lumix 12x zoom mp4 (Iulie 2019).

Anonim

Noul model EX-Z4U dispune de un CCD cu 4 milioane de pixeli efectivi plus un obiectiv de înaltă performanță cu zoom de 3X.

EXILIM este camera digitală care a revoluționat în totalitate imaginile digitale, cu un design nou care ușurează să vă bucurați de avantajele de a avea camera dvs. oriunde te duci. Combinația sa de portabilitate remarcabilă și performanțe ridicate au făcut ca zoom-ul optic EXILIM ZOOM, cu o mărime de caractere subțire, să treacă la trecerea la pachete compacte și subțiri pe piața de astăzi a camerelor digitale.

Noul model EX-Z4U încorporează primul CCD de 4 megapixeli de înaltă rezoluție din gama EXILIM într-un corp elegant și subțire. Rezultatul este o cameră foto cu zoom optic de 3X care poate fi preluată aproape oriunde.

Modelul EX-Z4U va fi comercializat cu amănuntul pentru suma de 399, 99 USD și va fi disponibil în octombrie 2003.

"Linia de camere digitale EXILIM a fost una dintre cele mai mari inovații ale lui Casio până în prezent", a declarat John Clough, președintele Casio, Inc. "Ei au capturat cu adevărat imaginația publicului american și au devenit și accesorii de modă populare". a spus că aparatul foto se potrivește în buzunar sau în geantă și este extrem de ușor de utilizat. "Acest ultim EXILIM de 4 megapixeli oferă o calitate a imaginii spectaculoasă capabilă să surprindă cele mai fine detalii. Este cu adevărat una dintre cele mai spectaculoase introduceri de produse până acum ", a concluzionat Clough.

 • Obiectiv cu zoom optic 3X într-o configurație subțire, de dimensiune card
  Noul model EX-Z4U încorporează un obiectiv puternic cu zoom optic de 3X într-un pachet de dimensiuni foarte subțiri, care măsoară doar 3, 83 "lat, 2, 24" înalt și 0, 93 "grosime (0, 78" la punctul cel mai subțire).
 • Rezoluție de 4 megapixeli cu rezoluție înaltă
  CCD-ul de 4 megapixeli al modelului EX-Z4U adaugă noi dimensiuni tonurilor de carne și detaliilor fine ale fotografiilor de peisaj pentru imagini de o frumusețe și definiție deosebite.
 • Răspuns de mare viteză
  Cu un timp de pornire de aproximativ 1, 6 secunde (cu oprirea blitz-ului) și o întârziere de decalare de 0, 01 secunde, EX-Z4U este mai rapid decât oricând. Un nou mod Pan Focus elimină nevoia de focalizare, care oferă un răspuns și mai rapid. Focalizarea multi-automată selectează automat una din șapte poziții diferite de puncte de focalizare pentru a vă asigura că imaginile sunt întotdeauna focalizate corect, indiferent de modul în care sunt aranjate subiecții.

* Timpul de la apăsarea completă a butonului de declanșare, ecranul monitorului și blițul încorporat oprit și focalizarea blocată.

 • Built-in difuzor pentru ieșire audio
  S-au adăugat capabilități noi de înregistrare instantanee audio și înregistrare vocală, iar un ecran de monitor de 2 inch și un difuzor încorporat vă permit să vă bucurați de redarea imaginilor și a sunetului. Sunetele pot fi specificate pentru pornire, eliberarea declanșatorului și alte funcții.
 • Proiectat și proiectat pentru ușurința utilizării
  Un design cu putere redusă a prelungit durata de viață a bateriei pentru a permite realizarea a aproximativ 540 de fotografii (înregistrare continuă). Alte funcții includ capabilități de redare de mare viteză care vă permit să parcurgeți imagini la aproximativ 0, 1 secundă pe imagine și un mod Best Shot care utilizează scene pre-instalate pentru a ajuta la configurarea mai rapidă a funcțiilor camerei și multe altele.

EXILIM ZOOM EX-Z4U CARACTERISTICI

 • Obiectiv cu zoom optic 3X într-o configurație subțire, de dimensiune card.
 • 4 milioane de pixeli CCD eficienți pentru imagini de înaltă rezoluție cu noul proces de reducere a zgomotului pentru o calitate excepțională a imaginii, mai ales când fotografiați noaptea.
 • Built-in difuzor pentru redarea înregistrărilor de voce și instantanee audio
 • La pornirea la viteză mare, aparatul foto este gata să înregistreze aproximativ 1, 6 secunde după pornire (când blițul încorporat este oprit).
 • O întârziere de decalare a timpului de doar 0, 01 secunde (ecranul de monitorizare și oprirea blitz-ului) înseamnă că o imagine începe să fie înregistrată practic de îndată ce apăsați butonul de declanșare.
 • Modul Pan Focus elimină nevoia de focalizare, pentru un răspuns mai rapid
 • O funcție de focalizare automată cu șapte puncte selectează automat punctul optim de focalizare
 • Redarea de mare viteză se derulează cu o viteză de aproximativ 0, 1 secundă pe imagine, permițând căutările de imagini să fie mai rapide și mai ușoare.
 • Performanța extinsă a bateriei oferă timp de înregistrare continuu de aproximativ 20% mai mare decât EX-Z3 (EX-Z4 permite aproximativ 90 de minute de înregistrare continuă).
 • Noua interfață digitală de 2, 0 inchi TFT cu ecran LCD cu ecran acrilic rezistent la zgârieturi
 • Cel mai bun mod de fotografiere care oferă acces la 21 de setări ale camerei dintr-o clipă. Pur și simplu selectați scena de probă care este similară imaginii pe care doriți să o înregistrați, iar compensarea expunerii, balansul de alb și alte setări ale camerei sunt configurate automat.
 • Funcția Stand Photo vă permite să vizualizați o prezentare de imagini cu camera pe suportul său.
 • Ecranul calendarului pe lună arată o miniatură a primei imagini înregistrate la fiecare dată.
 • O funcție de alarmă emite o alarmă și afișează o imagine specificată la un moment prestabilit. Un mesaj vocal poate fi, de asemenea, selectat pentru redarea la ora alarmei.
 • Ora lumii vă permite să selectați unul dintre cele 162 de orașe din 32 de fusuri orare din întreaga lume ca fiind timpul de acasă. Când călătoriți într-un alt fus orar, selectați orașul aplicabil, iar setările de timp și dată sunt ajustate automat.
 • Triple Self-timer înregistrează trei imagini consecutive, astfel încât să puteți selecta și păstra cele mai bune.
 • Aparatul foto stochează imaginile într-un format care poate fi vizualizat de browser-ul Web care vă permite să răsfoiți imagini într-un album pe ecran.
 • Sunt încorporate 10MB de memorie Flash și un slot pentru card acceptă utilizarea unui card de memorie SD sau MMC (cardul de memorie nu este inclus).
 • Un dosar Favorite vă permite să stocați imaginile preferate sau private astfel încât acestea să nu fie afișate în timpul redării normale.
 • Pur și simplu apăsați butonul USB al laptopului pentru transferul automat al imaginilor pe un computer.
 • Compatibil cu ExifPrint (Exif 2.2) și PRINT Image Matching II.
 • Conform cu Epson USB DIRECT-PRINT, puteți imprima direct pe o imprimantă USB DIRECT-PRINT * fără a utiliza un computer.

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&threadid=2866