Casio introduce noua camera digitala EX-P505 - Fotografie - 2019

Yamaha PSR-E343 keyboard unboxing and short demo (Iunie 2019).

Anonim

Modelul EX-P505 are un zoom optic de 5X, un CCD de imagine cu pixeli efectivi de 5.0 mega pixeli, motorul "EXILIM" al lui Casio și un ecran mare de rotație color TFT de 2 inci, care face cadre unghiulare un moment. Oferă aceeași operare manuală făcută de EX-P600, precum și o capacitate de fotografiere video de înaltă calitate de 30 de cadre pe secundă, în dimensiune VGA, datorită incorporării tehnologiei MPEG-4.

Primul model EXILIM PRO, EX-P600, este echipat cu un element de imagistică de 6, 0 megapixeli și un zoom optic 4X, împreună cu diafragma selectabilă de utilizator, viteza obturatorului și alte efecte, asigurând rezultatele exact dorite atunci când fotografiați portrete sau alte tipuri de fotografii . Funcționarea manuală este atât de ușoară încât începătorii se pot bucura de fotografii minunate imediat. Modelul EX-P700, al doilea din serie, a continuat tradiția seriei EXILIM PRO și rămâne extrem de popular cu fotografi de toate nivelele.

  • Operația manuală autentică pune utilizatorul în control
    Cu un element de imagistică CCD cu pixeli efectivi de 5, 0 mega pixeli, împreună cu motorul Exilim avansat, imagini remarcabil de detaliate pot fi luate cu ușurință. Obiectivul cu zoom optic de 5X are o capacitate de macro până la 1 cm, precum și setarea automată a priorității diafragmei sau a declanșatorului, împreună cu modul de expunere manuală pentru o funcționare manuală complet.
  • Filmare video de înaltă calitate
    Adoptarea tehnologiei MPEG-4 permite înregistrarea video la scară largă de înaltă calitate în mărime VGA (640 x 480 pixeli) la 30 de cadre pe secundă. â € œMovie BEST SHOTâ € permite utilizatorului să selecteze din scene de probă pentru o gamă largă de stiluri de fotografiere. â € œShort Movieâ permite utilizatorilor să filmeze filme scurte în timpul unui singur declanșator, în timp ce alte funcții de fotografiere și editare, cum ar fi "PRINTUL DE MOTOR", pot fi folosite pentru a obține o imagine statică dintr-un film.

EXILIM PRO EX-P505 va fi disponibil la vânzare cu amănuntul la sfârșitul lunii februarie, MSRP 499.99 dolari.