Casio introduce camera QV-R51 de 5MP - Fotografie - 2019

Casio QV R40 camera with unique coupling shot feature & Lumix 12x zoom mp4 (Iulie 2019).

Anonim

QV-R51 va fi disponibil la vânzare cu amănuntul la jumătatea lunii ianuarie, MSRP $ 399.99.

Sistemul excepțional de compact QV-R51 se mândrește cu un ecran LCD de 2 cm și zoom optic 3x, toate într-un corp elegant. În plus, este printre camerele digitale de vârf din industrie, cu o pornire de o secundă și un decalaj de timp de eliberare de 0, 01 secunde (ambele valori aproximative) pentru un răspuns rapid, asigurându-vă că nu pierdeți niciodată un moment. Camera va fi afișată la Casio Casio # 9808.

* Timpul de când butonul de declanșare este apăsat complet cu blițul încorporat
oprit și focalizarea blocată.

După introducerea primei camere digitale la prețuri accesibile consumatorului în 1995, Casio este un pionier pe piața camerelor digitale, oferind rafinament de produs și performanță reducând în același timp dimensiunea camerei și oferind consumatorilor o mai mare ușurință de utilizare. Casio a devenit sinonimă cu ambalarea continuă a unor funcții avansate, dar ușor de utilizat și capabilități de înaltă rezoluție în modelele compacte digitale frumoase și practice, precum linia EXILIM de camere digitale super-subțiri. Acesta este motivul pentru care tot mai mulți oameni fac din Casio camera lor digitală de alegere.

Noua cameră digitală QV-R51 compactă are un ecran LCD de mare capacitate de 2.0 ", rezoluție CCD de 5 megapixeli și alte caracteristici avansate și utile. Folosind ultimul design LSI, Casio a reușit să-și îmbunătățească în continuare motorul grafic de înaltă performanță, oferind performanțe superioare cu imagini incredibil de realiste și de înaltă rezoluție, oferind o pornire aproape instantanee și un răspuns rapid, precum și îmbunătățirea duratei de viață a bateriei până la 900 de imagini (2 1/2 ore) într-o singură încărcare. Ecranul LCD de dimensiuni mari de 2.0 "permite utilizatorilor să vizualizeze confortabil fotografiile făcute și să împartă momentul cu prietenii și familia.

"Camerele de astăzi sunt la fel de mult ca stilul de performanță, iar noul QV-R51 vine într-un corp superb de aluminiu care oferă un aspect premium și senzație", a spus John Clough, președintele Casio, Inc. "Cuplat cu toate caracteristici pe care le-ați așteptat de la Casio, această cameră include, de asemenea, funcții utile, cum ar fi butoanele One-Touch care vă permit să porniți aparatul foto în oricare dintre modurile de înregistrare sau în modul de redare instantaneu ", a spus Clough. Camera are, de asemenea, un mod Best Shot cu 21 de setări pentru a vă permite să faceți fotografii clare și frumoase în orice condiții de iluminare. Noul QV-R51 oferă performanță și rafinament într-un corp compact, elegant, care merge oriunde, oricând.

QV-R51 CARACTERISTICI:

  • Camera digitală compactă de înaltă performanță ușor de utilizat
  • CCD de 5 megapixeli cu zoom optic 3X
  • Ecran LCD TFT de 2.0 ", ușor de vizualizat
  • Durată lungă de viață a bateriei: să dureze până la 900 de imagini într-o singură încărcare
  • Direct-On pentru înregistrarea și redarea simplă printr-o singură atingere
  • Utilizează baterii alcaline cu dimensiuni AA normale sau baterii cu litiu AA
  • Design compact, de înaltă clasă din aluminiu, care se potrivește perfect în mână

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&postid=23046