Casio introduce două noi camere Exilim - Fotografie - 2019

Review Máy Ảnh Casio Fr100L Chống nước (Iulie 2019).

Anonim

EXILIM este camera digitală care a revoluționat în totalitate imaginile digitale cu un design nou, care ușurează să vă bucurați de avantajele de a avea camera dvs. oriunde ați merge. Caracteristica subțire, dimensiunea cardului și răspunsul rapid al EXILIM-ului înseamnă că este la îndemână și gata să vă permită să surprindeți acele momente speciale ori de câte ori și oriunde s-ar întâmpla. EXILIM continuă să conducă drumul în trecerea de la film la compact și subțire configurații pe piața de astăzi de camere digitale.

Noile modele EX-S20U și EX-M20U prezintă atât configurația compactă, care a făcut EXILIM camera preferată pentru imaginile digitale personale. Ele sunt mai compacte decât modelele anterioare, fără nici un fel de sacrificiu de funcționare, iar carcasele lor din oțel inoxidabil, care rezistă decolorării, se termină cu un luciu deosebit, folosind "Ex Fine Blast Treatment" de la Casio. Mânerul este realizat din material ceramic fin, care se potrivește confortabil în mână și adaugă un aspect elegant designului general.

Modelul EX-S20U va fi de vânzare cu amănuntul pentru 279, 99 dolari și EX-M20U pentru 329, 99 dolari. Ambele camere
vor fi disponibile în octombrie 2003.

"Din cauza dimensiunii sale compacte, nu există niciun motiv să vă lăsați camera acasă", a spus John Clough, președintele Casio, Inc. Clough a adăugat că, în plus față de mărime, consumatorii vor fi impresionați de viteza camerei, precum și modul macro pentru miniaturi mari și o durată lungă de viață a bateriei. "Aceste noi caracteristici și funcții fac ca noua serie EXILIM să se încadreze în clasa lor".

 • Mini-caroserie de dimensiune card care este mai compactă decât oricând înainte!
  Modelul EX-S20U și modelul EX-M20U au o lățime de 3, 27 înălțime, 2, 08 inci și o grosime de 0, 44 ", ceea ce le face cu aproximativ 10% mai puțin decât modelul EXILIM EX-S2 anterior. un aspect rafinat care se potrivește cu orice situație.
 • Răspunsul de mare viteză scoate stresul din fotografie
  Un timp de pornire de aproximativ 0, 9 secunde (decuplare), o întârziere a timpului de eliberare de aproximativ 0, 01 secunde și un interval între fotografii de aproximativ o secundă înseamnă că acele momente speciale nu vor fi pierdute în timp ce așteptați camera să se aprindă. Aceste noi modele au, de asemenea, o caracteristică de redare a imaginii de redare de mare viteză, care funcționează la o viteză de aproximativ 0, 1 secunde pe imagine.
 • Designul redus de energie aduce o îmbunătățire semnificativă a duratei de viață a bateriei
  Durata de viață a bateriilor acestor camere a fost extinsă cu 85% față de modelele anterioare, datorită unui nou design de putere redusă.
 • Modul macro într-o cameră cu dimensiuni de card
  Tehnologia originală CASIO a fost aplicată pentru a proiecta un obiectiv nou, care face posibilă utilizarea imaginilor în modul macro, într-un pachet subțire, de dimensiune card. Acest obiectiv nou, care are și un capac cu lentile automate, permite realizarea fotografiilor de la distanță de la numai 30 cm distanță, făcând modelele EX-S20U și EX-M20U primele modele cu focalizare fixă ​​EXILIM echipate cu capabilități macro.

În plus față de caracteristicile standard ale modelului EX-S20U, EX-M20U vine cu un microfon încorporat și un difuzor pentru înregistrarea și redarea înregistrărilor vocale și a fotografiilor audio.

EXILIM EX-S20U și EX-M20U

Deși grosimea acestor modele noi rămâne aceeași (.44 "), deoarece montarea cipurilor EX-S2, Stack MCM (Multi-Chip Module) a făcut posibilă reducerea suprafeței acestor modele cu aproximativ 10% față de modelele anterioare .

 • La pornirea de mare viteză aparatul foto este gata să înregistreze aproximativ 0, 9 secunde după pornire (când blițul încorporat este oprit).
 • O întârziere de decalare de numai 0, 01 secunde (ecranul de monitorizare și oprirea blitz-ului) înseamnă că o imagine începe să fie înregistrată practic de îndată ce apăsați butonul de declanșare.
 • Aparatul foto este gata de fotografiere în aproximativ o secundă după înregistrarea unei imagini (când blițul încorporat este oprit).
 • Redarea de mare viteză se derulează la o viteză de aproximativ 0, 1 secunde pe imagine, permițând căutările de imagini să fie mai rapide și mai ușoare.
 • Modul Macro vă permite să vă deplasați până la 11, 8 "pentru fotografii apropiate, perfect pentru fotografii de dimensiuni A4.
 • Un capac al obiectivului protejează obiectivul de impact și de praf prin deschiderea și închiderea ori de câte ori aparatul foto este pornit și oprit.
 • Performanța extinsă a bateriei oferă o înregistrare continuă de aproximativ 85% mai lungă decât modelele anterioare (EX-S20U / EX-M20U permit aproximativ două ore de înregistrare continuă).
 • Un CCD de 2 megapixeli se combină cu un nou proces de reducere a zgomotului pentru o calitate excepțională a imaginii, în special când fotografiați noaptea.
 • Modul Best Shot oferă acces instantaneu la 15 setări preinstalate ale camerei. Pur și simplu selectați scena de probă care este similară imaginii pe care doriți să o înregistrați, iar compensarea expunerii, balansul de alb și alte setări ale camerei sunt configurate automat.
 • Funcția Stand Photo vă permite să vizualizați o prezentare de imagini cu camera pe suportul său.
 • Ecranul calendarului pe lună arată o miniatură a primei imagini înregistrate la fiecare dată.
 • Ora lumii vă permite să selectați unul dintre cele 162 de orașe din 32 de fusuri orare din întreaga lume ca fiind timpul de acasă. Când călătoriți într-un alt fus orar, selectați orașul aplicabil, iar setările de timp și dată sunt ajustate automat.
 • O funcție de alarmă emite o alarmă și afișează o imagine specificată la un moment prestabilit. Cu EX-M20U, puteți include și un mesaj vocal pentru redare la ora de alarmă.
 • Triple Self-timer înregistrează trei imagini consecutive, astfel încât să puteți selecta și păstra cele mai bune.
 • Imaginile sunt stocate într-un format de vizualizare a browser-ului Web care vă permite să răsfoiți imagini într-un album de pe ecranul computerului.
 • Sunt încorporate 10MB de memorie Flash și un slot pentru card acceptă utilizarea unui card de memorie SD sau MMC (cardul de memorie nu este inclus).
 • Un dosar Preferințe stochează imaginile preferate sau private astfel încât acestea să nu fie afișate în timpul redării normale.
 • Pur și simplu apăsați butonul USB al laptopului pentru transferul automat al imaginilor pe un computer.
 • Compatibil cu ExifPrint (Exif 2.2) și PRINT Image Matching II.
 • Conform cu Epson USB DIRECT-PRINT, puteți imprima direct pe o imprimantă USB DIRECT-PRINT * fără a utiliza un computer.

* Pentru mai multe informații despre imprimantele compatibile "USB Direct-Print", vă rugăm să contactați: Companii regionale de vânzări Epson

 • Redarea fișierelor MP3, înregistrarea vocii, instantanee audio (numai EX-M20U).
 • Sunete selectabile pentru pornire, eliberarea declanșatorului și alte funcții (numai pentru modelul EX-M20U).