Casio EX-Z750 și EX-Z57 Exilim - Fotografie - 2019

Casio Exilim Lens Error/Retry Power On (Iunie 2019).

Anonim

Noul model EX-Z750 este echipat cu un element uimitor de imagini de 7, 2 megapixeli și o serie de caracteristici de înaltă tehnologie, în timp ce noul EX-Z57 se mândrește cu un ecran mare de 2, 7 inch cu cristale lichide. Ambele camere vor fi disponibile la vânzare cu amănuntul în aprilie, MSRP este de 449.99 dolari pentru EX-Z750 și 399.99 dolari pentru EX-Z57.

Din comunicatul de presă:

 • EX-Z750 EXILIM ZOOM pentru o fotografie digitala cu adevarat placuta
  Elementul de afișare CCD de 7, 2 megapixeli al modelului EX-Z750 oferă o calitate superioară a imaginii cu o rezoluție remarcabil de înaltă, în timp ce obiectivul optic cu zoom 3X și ecranul mare de 2, 5 inch cu cristale lichide asigură o funcționare plăcută. În plus față de operarea manuală, o gamă extrem de versatilă de funcții de fotografiere permite o varietate de efecte foto. Folosind formatul MPEG-4, filmele de înaltă calitate pot fi de asemenea luate în dimensiune VGA (640 x 480 pixeli) la 30 de cadre pe secundă. Bineînțeles, o durată mai lungă de viață a bateriei permite înregistrarea a aproximativ 325 de fotografii (standardele CIPA) * la încărcarea bateriei. Când este setat în leagănul său, ieșirea semnalului A / V permite utilizatorului să vizualizeze fotografiile sau filmele realizate pe un monitor video extern, cum ar fi televizorul.
 • * CIPA - Procedura standard pentru măsurarea consumului de baterii cu cameră foto digitală:

  Până de curând nu a existat o măsurătoare standard pentru durata de viață a bateriei. Acest lucru a dus la incoerențe între produsele aparatului foto și cataloagele lor și manualele de instrucțiuni. Începând cu luna decembrie 2003, CIPA (Camera & Imaging Products Association) a stabilit procedura standard pentru măsurarea consumului de baterii digitale pentru camere foto digitale și speră să reducă confuzia în rândul consumatorilor, adoptând acest lucru de către producătorii și comercianții cu amănuntul din lume.

  Modelul EX-Z750 este ideal pentru consumatorii care doresc să creeze imagini superioare în condiții de iluminare dificile. Consumatorii pot selecta prioritatea diafragmei, prioritatea declanșatorului sau pot selecta pur și simplu din mai multe moduri unice "Best Shot" pentru a îmbunătăți imaginile. Modul de fotografiere continuă de 0, 9 secunde și asistența redusă a luminii, ajută la captarea de imagini clare, cum ar fi scene cu acțiune rapidă sau lumină redusă. Modul de înregistrare prealabilă sau "Movie Movie" captează automat 5 secunde de video automat în memoria tampon pentru a se asigura că utilizatorul înregistrează videoclipul critic înainte de a împinge declanșatorul. De asemenea, consumatorii pot selecta din mai multe moduri de difuzare "Movi Best Shot" și pot face o editare video simplă în cadrul camerei.

 • EX-Z57 EXILIM ZOOM pentru o vizualizare genială a imaginilor
  Ecranul extra-mare de 2, 7 inch cu cristale lichide reprezintă un ecran uimitor de ușor de vizualizat pentru o vizualizare strălucitoare a imaginii, fără a compromite designul său compact și elegant. Modelul EX-Z57 are un obiectiv CCD de 5 megapixeli și un obiectiv optic cu zoom de 3X pentru a face fotografii de o calitate remarcabilă a imaginii. Durata de viață extraordinară a bateriei de aproximativ 400 de fotografii (standardele CIPA), pe o singură încărcare a bateriei, asigură utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de fotografiere și de a privi imaginile lor mereu, fără să vă faceți griji cu privire la durata de viață a bateriei.