Aparatul QV-R40 de la Casio este expus - Fotografie - 2019

Casio EX-Z800 Obejektiv KAMERA REPARATUR ANLEITUNG / Kamera Handy Station Repair Guide (Iulie 2019).

Anonim

Noul QV-R40 are un timp de pornire de 1 secundă și un decalaj de timp de eliberare de 0, 01 secunde ** (ambele valori aproximative), asigurându-vă că puteți capta acele momente speciale ori de câte ori se întâmplă.

* În iulie 2003

** Timpul de la apăsarea completă a butonului de declanșare, ecranul monitorului și blițul încorporat oprit și focalizarea blocată.

CASIO a inregistrat anul trecut o marja de decalare de 0, 01 secunde cu lansarea QV-R4 de 4.0 megapixeli de inalta rezolutie si QV-R3 de 3.0 megapixeli, eliminand unul dintre cele mai grave neajunsuri ale camerelor digitale pana in acel moment. Abilitatea de a înregistra imagini în momentul în care se întâmplă, împreună cu zoom optic 3X, au făcut în curând aceste modele de înaltă performanță camerele digitale de alegere din întreaga lume.

Noul QV-R40 este modelul de generație următoare pentru QV-QV-R4 și este încărcat cu caracteristici. Modelul QV-R40 stabilește ritmul de performanță și viteză, oferind un nou obiectiv optic telescopic de mare viteză cu zoom de 3X și un control de pornire de mare viteză, făcând pornirea cu 1 secundă mai rapidă decât QV-R4. Redarea este și mai rapidă, iar noul QV-R40 se deplasează prin imagini pe ecranul monitorului cu o viteză de aproximativ 0, 1 secundă pe imagine. De asemenea, o pereche de butoane de acces direct pentru REC și PLAY transformă camera direct în modul dorit, permițându-i chiar și unui utilizator digital nou-născut să opereze cu încredere noul QV-R40. Compactă, plină de caracteristici și ușor de utilizat, modelul QV-R40 este setat să devină noul standard pentru viteză și performanță pe piața camerelor digitale compacte. Caracteristicile includ:

  • 4 milioane de pixeli CCD efectivi, zoom optic 3x fără sudură
  • Timp de pornire de 1 secundă (aproximativ)
  • Timp de eliberare de 0, 01 secunde pentru înregistrarea instantanee
  • Butoane de acces direct pe modul REC / PLAY
  • Durată de derulare a imaginii de redare de 0, 1 secunde (aproximativă)
  • Focalizare automată în 5 puncte
  • Compactă și elegantă din aliaj de aluminiu

"Având o cameră care va reacționa la situația dvs. fotografică specifică - cu o durată de pornire de 1 secundă și timp de decalaj de lansare de 0, 01 secunde - înseamnă că veți captura imaginea pe care o doriți de fiecare dată", a spus John Clough, președinte "Casio QV-R40 combină ușurința de utilizare, de asemenea, cu o gamă largă de culori, viteza și claritatea imaginii într-o remarcabilă mini-cameră digitală compactă care cântărește aproximativ 5, 64 uncii (fără baterii) și este de numai 3, 46 "W x 2, 38" H x 1, 29 "D.

QV-R40 este la prețul de 299, 99 dolari și va fi disponibil la vânzare cu amănuntul în septembrie. "Niciodată nu am reușit să împachetăm atât de multe caracteristici și funcții într-o cameră compactă la un preț atât de accesibil", a spus Clough. El a prezis că QV-R40 va fi un hit atât cu comercianții cu amănuntul, cât și cu consumatorii, datorită ușurinței sale de operare, funcțiilor avansate și prețului accesibil.

QV-R40 CARACTERISTICI

Imagini de înaltă rezoluție de 4 megapixeli, zoom optic de înaltă performanță 3X

CCD color principal are 4, 13 milioane de pixeli totali pentru imagini de înaltă rezoluție, cu tonuri fine de carne și peisaje detaliate. Șapte lentile în șase grupuri, inclusiv lentilele asferice, oferă funcții avansate de zoom optic de 3X. Acest lucru, combinat cu zoom digital 3.2X, oferă un factor de zoom maxim de combinare de 9.6X.

Răspuns rapid pentru ambele înregistrări și redare

Funcția de pornire uimitor de rapidă, declanșarea declanșatorului și răspunsul afișajului asigură înregistrarea și redarea fără stres.

  • Obiectivul cu zoom telescopic de mare viteză și controlul pornire are camera gata de fotografiere aproximativ o secundă după pornire.
  • Timp de eliberare de 0, 01 secunde
  • Durata de derulare a imaginii de redare de 0, 1 secunde vă permite să parcurgeți volumele mari de imagini în cel mai scurt timp.

Butoane de acces pentru mod direct de înregistrare directă / redare

Apăsați butonul REC pentru a intra în modul de înregistrare sau butonul PLAY pentru a intra în modul redare. Chiar și atunci când aparatul foto este oprit, apăsarea unui buton mod îl pornește și vă pregătește pentru înregistrare sau redare instantaneu.

Focalizare automată în 5 puncte

Camera înregistrează simultan citirile la cinci puncte și selectează automat cea care oferă focalizarea optimă pentru imaginea înregistrată. Acest lucru asigură o focalizare optimă pentru imaginile dvs., indiferent de modul în care le luați.

Rulează pe două baterii reîncărcabile de tip AA cu nichel metal hidrură

Cele două baterii reîncărcabile NiMH cu dimensiuni AA care se livrează împreună cu aparatul foto oferă suficientă putere pentru înregistrarea a aproximativ 660 de fotografii pe o încărcare completă. * Dacă rămâneți fără alimentare, puteți utiliza două baterii de litiu cu dimensiuni AA disponibile în comerț.

* Monitorul este pornit, blitzul, înregistrarea continuă

Cel mai bun mod de fotografiere pentru setările instantanee

Modul Best Shot asigură setările optime ale camerei într-o clipită. Pur și simplu selectați scenă proba similară imaginii pe care doriți să o înregistrați și măsurarea luminii, compensarea expunerii, saturația și alte setări ale camerei sunt configurate corespunzător. Modelul QV-R40 are în total 21 de scene incluse, inclusiv "Coupling Shot" și "Pre Shot".

Cuplarea filmată

Când sunt prezenți doar doi oameni, Persoana A compune imaginea persoanei B în fundal și apasă declanșatorul. Aceasta îngheață imaginea pe ecranul monitorului. Apoi schimba locurile, iar Persoana B compune imaginea finală acum cu persoana A inclusă. Imaginea finală înregistrată arată atât Persoana A, cât și Persoana B, ca și când ambii au fost în fața camerei.

Pre shot

Cu Pre Shot, compuneți fundalul dorit și apăsați declanșatorul de declanșare. Aceasta îngheață imaginea de fundal pe ecranul monitorului. Apoi, puteți să cereți altcuiva să vă înregistreze imaginea, folosind fundalul înghețat ca ghid de compoziție. Imaginea finală înregistrată vă arată pe fundalul dorit.

Ecran calendar

Fiecare dată a întregului ecran de calendar al lunii prezintă o miniatură a primei imagini înregistrate la fiecare dată. Acest jurnal vizual al imaginilor vă permite să căutați rapid și să localizați imaginea dorită.

Triple Self-timer

Temporizatorul triplu înregistrează trei fotografii consecutive cu o singură operație cu buton de declanșare a declanșatorului. Apoi puteți selecta cele mai bune dintre cele trei și păstrați-le.

Funcții de timp și alarmă mondială

Ora lumii vă permite să selectați unul dintre cele 162 de orașe din 32 de fusuri orare din întreaga lume ca fiind timpul de acasă. Când călătoriți într-un alt fus orar, selectați orașul aplicabil, iar setările de timp și dată sunt ajustate automat. Un total de trei alarme independente vă ajută să vă asigurați că sunteți la timp tot timpul. Poți chiar să apară o imagine specifică când se ajunge la un timp de alarmă.

Funcția de album

Aparatul foto stochează imaginile într-un vizualizator Web care vă permite să răsfoiți imagini într-un format de album. Funcția de album utilizează formatul HTML, ceea ce înseamnă că puteți să includeți un album direct într-un site Web și chiar să imprimați direct din album.

Slot pentru cartele de memorie SD / MMC, memorie flash încorporată

În plus față de memoria Flash de 10 MB uilt-in, camera suportă, de asemenea, utilizarea cartelelor de memorie subțiri SD și MMC (care nu sunt incluse). Este ușor să copiați imagini între cartelele de memorie și memoria încorporată.

Filtrul preferat păstrează primele imagini importante

320