Concord Camera ar putea fi Delised pe NASDAQ - Fotografie - 2019

Calling All Cars: Crime v. Time / One Good Turn Deserves Another / Hang Me Please (Iunie 2019).

Anonim

Din comunicatul de presă:

Nasdaq Stock Market nu a primit Formularul Concord 10-Q pentru al treilea trimestru al Fiscal 2005 care sa încheiat la 2 aprilie 2005 ("Trimestrul al treilea 10-Q") și pentru că Compania nu se aștepta să depună trimestrul III 10-Q sau până la data de 17 mai 2005, așa cum este permis de regula 12b-25, valorile mobiliare ale Companiei pot fi scoase de pe piața bursieră Nasdaq la deschiderea activității în data de 24 mai 2005, cu excepția cazului în care Concord solicită o audiere în conformitate cu normele 4800 Series Marketplace ale Nasdaq. În plus, ca rezultat al delincvenței de înregistrare a Concord, un al cincilea caracter, "E", va fi anexat simbolului său comercial; în consecință, simbolul comercial al Concord va fi schimbat de la LENS la LENSE la deschiderea afacerii la 17 mai 2005.

După cum a fost prezentat anterior, planificarea și implementarea Sistemului de planificare a resurselor de întreprindere ("Sistem ERP") a dus la o slăbiciune semnificativă a controalelor interne ale Companiei asupra raportării financiare și a ineficiențelor și întârzierilor în furnizarea informațiilor necesare pentru completarea rapoartelor trimestriale ale Companiei 10-Q pentru trimestrul I și pentru cel de-al doilea trimestru al anului fiscal 2005. Compania consideră că a înregistrat progrese în exploatarea noului sistem ERP, dar continuă să se confrunte cu deficiențe semnificative în ceea ce privește sistemul ERP și procesul de închidere a situațiilor financiare, problemele au fost exacerbate de migrația operațiunilor afacerii Jenimage Europe GmbH, achiziționată de companie în timpul trimestrului IV al anului fiscal 2004, pe sistemul ERP în timpul trimestrului fiscal fiscal din 2005. Compania intenționează să își depună al treilea trimestru, Q cât de curând posibil, dar nu se așteaptă în prezent să fie depus la sau înainte de 17 mai 2005, a s prevăzute în regula 12b-25.

Compania intenționează să conteste hotărârea personalului și să solicite audierea de către un grup de calificări pentru bursele Nasdaq, în conformitate cu procedurile stabilite în seria Nasdaq Marketplace 4800 Series. Titlurile companiei vor rămâne în listă în așteptarea rezultatului unui asemenea apel.