Concord Camera Demos Tehnologie WiFi - Fotografie - 2019

Caméra de vidéosurveillance farmCam sur larécolte.fr (Iunie 2019).

Anonim

Concord va prezenta noua tehnologie WIT printr-un prototip standalone, un dispozitiv Wi-Fi cu capacitate de 2 inci x 2 "care se conectează la un port USB al camerei, permițând transmiterea fotografiilor wireless prin Internet de la camerele digitale Concord precum și alte camere care utilizează tehnologia de stocare în masă. Tehnologia WIT transmite cu standardul 802.11b compatibilitatea cu toate punctele fierbinți Wi-Fi și stațiile de bază, precum și cu standardul 802.11g pentru a profita de cea mai recentă și cea mai rapidă tehnologie de transmisie Wi-Fi. Este de aproximativ 1500 de ori mai rapid decât rețelele tradiționale GSM (GPRS) de astăzi și va fi de 20 de ori mai rapid decât rețelele mobile 3G. WIT permite utilizatorilor să transmită o imagine de înaltă calitate de 4 megapixeli la 1/10 din secundă și clipuri video de până la 54MB pe secundă. WIT transmite imagini prin e-mail sau FTP cu ajutorul unui punct de acces WI-FI sau Hotspot.

"Pe măsură ce Wi-Fi explodează la nivel global, noi credem că acest tip de tehnologii de imagini fără fir are un potențial deosebit pentru accesoriile aparatului de fotografiat autonom și că sunt integrate în camerele digitale", a spus Jeff Mandell, VP Worldwide Marketing.

Cu noua tehnologie WIT, Concord continuă o lungă istorie de inovație de vârf în imaginile fără fir. Anul trecut, Concord a introdus o cameră digitală compatibilă Bluetooth, disponibilă sub 200 $, Concord Go Wireless. Go Wireless a câștigat multe premii și distincții din industrie, printre care "Editor's Choice Award" la CES 2003. Concord a fost, de asemenea, una dintre primele companii de camere pentru a dezvolta camere digitale pentru consumatori de masă care ar putea interfața cu telefoanele mobile prin infraroșu semnalele cu Concord Eye-Q Ir, care au fost vândute de Nokia cu ajutorul comunicației lor 9210.

În prezent, Concord evaluează tehnologia WIT atât ca dispozitiv independent, cât și ca un modul integrat în camere digitale selectate. Pentru mai multe informații, consultați site-ul web Concord la: //www.concord-camera.com.