Dell își extinde linia de imprimantă all-in-one - Fotografie - 2019

Linux Tutorial for Beginners: Introduction to Linux Operating System (Iulie 2019).

Anonim

Prețat la 179 USD, după o reducere instantă de 20 de dolari (prețul de pre-rabat de 199 USD), noua imprimantă personală A960 Dell All-In-One facilitează imprimarea în culori, fotocopiere și scanare, a declarat Tim Peters, vicepreședinte și director general al Imprimare și imprimare Dell.

"Dell A960 este mașina perfectă pentru întreprinderile mici și birourile de acasă, unde sunt necesare produse de calitate pentru imagini", a spus Peters. "Va face tot ceea ce este necesar pentru a vă ajuta să conduceți o afacere sau să lucrați acasă fără a încălca bugetul".

Modelul A960 se bazează pe imprimanta personală Dell All-in-One A940, câștigătoare a premiului "Choice Magazine Editor's Choice". 1 Menține calitatea de imprimare și scanare a modelului A940, dar include și funcții avansate, cum ar fi un alimentator automat de documente, care permite clienților să copieze fax, copiați sau să scaneze până la 50 de pagini în același timp, lăsându-i liberi să facă mai multe sarcini importante. Capacitatea sa de fax autonomă include memoria încorporată, reducând șansele clienților să rateze un fax și / sau trebuie să aștepte să trimită unul.

Alte caracteristici tehnice ale modelului A960 includ rezoluții de imprimare de până la 4800 de puncte per inch (dpi) și un scanner flatbed pe 48 de biți cu o rezoluție maximă de 19, 200 dpi. Imagingul și imprimarea sunt în continuare completate cu hârtie fotografică Dell Premium, pe care utilizatorii o pot folosi pentru a realiza imprimări color de înaltă rezoluție în dimensiuni de 4 × 6 inch sau 8, 5 × 11 inch.

Pentru a simplifica procesul de reîncărcare a cernelei, A960 este dotat cu sistemul Dell Ink Management System TM, care monitorizează nivelurile de cerneală și solicită în mod proactiv utilizatorilor să comande cartușe de înlocuire. Odată comandate, cartușele sunt livrate în mod convenabil direct către client, eliminând timpul, costul și dificultatea călătoriei către un comerciant local.

Imprimanta personală Dell All-In-One A960 este acum disponibilă în America de Nord și va fi oferită în alte regiuni în lunile următoare.

Toate imprimantele Dell vin standard cu serviciul și suportul oferit de Dell; ofertele de servicii extinse sunt, de asemenea, disponibile. În plus, prin programul Dell Recycling, clienții care achiziționează o imprimantă Dell vor primi reciclarea și colectarea vechii imprimante de acasă sau de birou, indiferent de producător, fără nicio taxă suplimentară. Cartușele de cerneală sunt livrate și cu ambalaje preplatite, astfel încât clienții să poată trimite cartușe goale către Dell pentru o reciclare corespunzătoare.

Mai multe informații și specificații privind imprimanta personală Dell All-In-One A960 pot fi găsite online la adresa www.dell.com/printers.