Monitorul Dell UltraSharp 2005FPW Dell - Fotografie - 2019

How to solve no signal problem showing in monitor(HD) (Iunie 2019).

Anonim

Ecranul cu aspect lat al lui 2005FPW (aspectul 16:10) este proiectat pentru a permite utilizatorilor să vadă documentele și imaginile în detaliu, să vizualizeze foi de calcul și planuri în dimensiunile lor complete și să poziționeze mai multe aplicații și pagini Web una lângă alta. Jocuri optimizate pentru ecrane largi pot fi redate în modul ecran complet, fără distorsiuni, iar timpii de răspuns de 12 ms ale panoului contribuie la diminuarea imaginilor și a zgârieturilor care pot însoți imaginile în mișcare rapidă ale jocurilor. Când este atașat la un sistem de calculator cu o unitate DVD, Dell UltraSharp 2005FPW este, de asemenea, ideal pentru afișarea DVD-urilor în formatul lor original.

În plus, 2005FPW include intrări pentru conexiuni analogice, digitale, S-video și compozite. Funcțiile Picture-in-Picture (PIP) și imagini cu imagine (PBP), care permit clienților să vizualizeze simultan intrări video și grafice, pot fi activate cu un buton. Acest lucru face ca aplicațiile cum ar fi editare video și proiectare asistată de calculator (CAD) să fie mai ușor prin afișarea atât a sursei cât și a destinației video într-o singură fereastră.

Modelul 2005FPW are patru porturi USB 2.0 și un stand reglabil în înălțime, permițând panoului să se rotească, să se încline și să pivoteze în orientare portret. Bara de sunet opțională, care se atașează la partea inferioară a panoului, este la fel de eficientă ca economia de spațiu, oferind o ieșire audio de 14 wați.

Specificațiile tehnice ale Dell UltraSharp 2005FPW includ:

- Rezoluție nativă: 1680 x 1050 @ 60Hz

- Timp de răspuns (tipic): 12ms gri-la-gri, 16ms alb-negru

- Raport de contrast: 600: 1

- Luminozitate (tipic): 300 cd / m2

- Număr de culori: 16, 7 milioane

- Unghi de vizualizare orizontal / vertical (tipic): +/- 90 de grade

- Intrări: Analog / Digital / S-Video / Composite

- Dimensiuni (ÎxWxD): 15, 3 "x 18, 6" x 9 "

- Greutate: 17, 64 lb.

Dell UltraSharp 2005FPW este disponibil astăzi în America și va fi lansat în alte regiuni în următoarele luni.