Cresterea proprietatii camerelor digitale - Fotografie - 2019

SCP-914 The Clockworks | safe class | transfiguration / sapient / clockwork scp (Iunie 2019).

Anonim

Ca urmare a creșterii penetrării, demografia proprietarilor de camere digitale se îndreaptă spre oameni cu mijloace mai moderate. În plus, femeile sunt din ce în ce mai predispuse să dețină camere digitale și să stimuleze decizia de cumpărare pentru gospodărie.

Deși datele demografice ale proprietarilor de camere digitale continuă să se schimbe spre reprezentarea utilizatorului mediu, proprietarii camerelor digitale continuă să manifeste o tendință mai mare de a achiziționa noi tehnologii decât cei care nu sunt proprietari. Abordarea avansată a proprietarilor de camere digitale pentru noile tehnologii se reflectă în proprietatea asupra tehnologiei și în utilizarea produselor acoperite de-a lungul studiului. De exemplu, 26% dintre gospodăriile aparatului de fotografiat digital au o rețea wireless de domiciliu, comparativ cu 16% dintre cei care nu sunt proprietari.

"Din moment ce producătorii de aparate foto digitale sunt așteptați să introducă camere digitale compatibile WiFi în 2005, acest studiu arată că există deja o piață potențială în creștere pentru camerele digitale cu tehnologie Wi-Fi", spune Michelle Slaughter, Director de Tendințe în Fotografie digitală la InfoTrends / CAP Ventures . "Pe măsură ce piața camerelor digitale pentru consumatori se maturizează, este important ca producătorii să ia în considerare sub-segmentele emergente ca acesta pentru a viza o piață în plină ascensiune a cumpărătorilor de camere digitale de schimb, care inițial vor aprecia mai multe funcții avansate, cum ar fi camerele cu conexiune Wi-Fi. “

De asemenea, studiul oferă o acoperire aprofundată a deciziilor de cumpărare a utilizatorilor de camere digitale și preferințele caracteristicilor acestora. Există mici modificări de la an la an în preferințele generale, însă profilurile unei game variate de segmente de utilizatori ale camerelor digitale arată diferențe mai mari în preferințele utilizatorilor. În acest an, studiul examinează diferențele dintre proprietarii camerelor de bază de tip point & shoot 3X și cei care dețin camere de zoom ultra-compact sau extins (mai mari de 3X). Producătorii pot utiliza aceste profiluri și alte persoane pentru a-și îmbunătăți strategia pentru diferite segmente ale pieței.

InfoTrends / CAP Ventures ', noul raport intitulat Ancheta aparat de fotografiat digital 2004: Analiza utilizatorilor finali și a celor fără utilizatori poate fi obținută imediat. Analiza de 90 de pagini cu 80 de cifre și două seturi de tabele de peste 120 de pagini dezvăluie tendințe detaliate legate de hardware-ul camerelor digitale, imprimare, stocare, aplicații, prețuri, canal de cumpărare, demografice, segmente de utilizatori și multe altele. Este disponibil și un studiu înrudit intitulat "Prognoza și analiza camerelor digitale pentru consumatori 2004".