Vânzările de camere digitale de top au crescut cu $ 2.7B în 2004 - Fotografie - 2019

The Truth About The Illuminati Revealed (Iunie 2019).

Anonim

Creșterea vânzărilor la unitate a fost și mai puternică, întrucât totalul pentru 2004 a atins 18, 85 milioane de unități, o creștere de 28% față de vânzările unitare în anul precedent.

Studiile de piață ale CEA arată că și consumatorii au apelat din ce în ce mai mult la camere digitale de înaltă rezoluție. Camerele digitale cu rezoluții de cinci sau mai multe megapixeli au vândut peste 7 milioane de unități, cu o creștere de 176% față de 2003. Camerele digitale cu rezoluție de patru megapixeli au fost extrem de populare și au totalizat mai mult de 3, 78 milioane de unități, o creștere de 141% an.

"Camerele digitale sunt unul dintre cele mai populare produse CE de pe piață astăzi - nu numai pentru daruri, ci și pentru cumpărare generală", a declarat Steve Koenig, senior manager de analiză a industriei CEA. "O tendință, în special, observăm este faptul că mai mulți consumatori sunt interesați de camerele cu megapixeli mai mari. Ne așteptăm ca această tendință să continue în 2005, în condițiile în care prețul-pe-megapixel continuă să scadă, atrăgând mai mulți cumpărători de masă. În 2005, vom vedea și mai mulți cumpărători repetați, în condițiile în care consumatorii fie fac upgrade la o cameră cu megapixeli mai mari, fie adaugă o cameră la gospodărie.

Magazinele electronice continuă să fie cel mai popular loc pentru consumatorii să cumpere camerele digitale, dar și alte magazine, cum ar fi comercianții în masă, au înregistrat și vânzări sporite în 2004. Toți comercianții cu amănuntul se bucură de faptul că modelele de camere digitale cu prețuri mai mari devin tot mai populare. Camerele digitale care au costat între 500 și 599 de dolari au vândut mai mult de 1, 7 milioane de unități în 2004, o creștere de 876% față de 2003.

"Camerele cu o cotație de peste 700 de dolari au înregistrat o creștere puternică în ultimul an, ceea ce reflectă popularitatea multor noi camere digitale cu reflexie digitală (SLR) și camere SLR care au fost introduse pe piața de consum", a continuat Koenig. "Funcțiile și funcționalitățile adăugate ale SLR sunt atractive pentru fanii fotografi și fanii de 35 de mm și vedem asta în numărul de vânzări. Vânzările în acest grup de prețuri au totalizat peste 1, 1 milioane de unități, ceea ce reprezintă o creștere de 68% față de vânzările din 2003. "

CEA Market Research a raportat, de asemenea, previziunile de vânzări pentru 2005 pentru această categorie. Potrivit CEA, 20, 16 milioane de camere digitale vor fi vandute anul acesta in valoare totala de peste 5, 14 miliarde de dolari. Creșterea se preconizează că va continua și în următorii câțiva ani, cu 24, 3 milioane de unități așteptate în 2008.

Datele citate în această versiune sunt disponibile pentru cumpărare prin intermediul programului CEA privind rapoartele și analiza activităților de piață (MARA). Cu mai mult de 500 de rapoarte publicate anual, programul MARA este recunoscut ca fiind "sursa autoritativă" pentru datele despre industria electronică de consum.