DivX vine la camera dvs. digitală - Fotografie - 2019

First Look: LG G7 ThinQ (iPhone X Comparison) (Iulie 2019).

Anonim

Platforma țintă pentru această gamă de produse video digitale este TMS320DM270 "de la Texas Instruments, o companie parteneră oficială DivX Certified. În viitor, soluțiile vor fi disponibile pe o gamă mai largă de platforme, în funcție de cererea și cererea de pe piață.

DivX video, care oferă calitate DVD cu compresie de 7-10 ori mai mare decât MPEG-2, este cea mai populară tehnologie de compresie video compatibilă MPEG-4 din lume, cu peste 85 de milioane de utilizatori la nivel mondial. Ittiam va colabora cu echipa de ingineri video de la DivXNetworks pentru a proiecta soluții pentru alimentarea unei varietăți de produse video portabile cu capacitate completă de codare și decodare pentru toate versiunile video DivX. O gamă largă de dispozitive de electronice de consum certificate cu certificare DivX, inclusiv playere video portabile, playere DVD, camere digitale și camere video și set-top box-uri, sunt programate să apară pe piață în 2003.

"Expertiza dovedita a luiIttiam in crearea solutiilor video digitale de ultima generatie pentru sistemele DSP le face un partener excelent pentru a ajuta DivXNetworks sa indeplineasca cererea globala costisitoare pentru dispozitivele CE Certified DivX", a declarat Shahi Ghanem, presedinte si director executiv la DivXNetworks, Inc. //www.divxnetworks.com/. "Milioane de utilizatori DivX din întreaga lume așteaptă cu nerăbdare lansarea dispozitivelor certificate de DivX, iar producătorii CE se grăbesc să răspundă acestei cereri în timp util pentru sezonul de sărbători. Parteneriatul nostru cu Ittiam va contribui la asigurarea faptului că producătorii CE pot crea soluții de înaltă calitate, alimentate de DivX, în cel mai scurt timp posibil. De fapt, avem deja primul client pentru acest parteneriat

Ittiam Systems este o companie de prelucrare a semnalelor digitale, axată în mod special pe crearea de sisteme DSP de clasă mondială și IP în procesarea și comunicarea media. Ittiam are expertiză profundă în tehnologia video și în construirea sistemelor media digitale. Aceasta variază de la playere video, camere de luat vederi și camere de rețea la videoconferințe. Tehnologia video a Ittiam a fost autorizată în întreaga lume pentru companii de producție de semiconductori și echipamente de ultimă generație.

"Acesta este un parteneriat cu un potențial extraordinar", a declarat Srini Rajam, președinte și director executiv al Ittiam Systems. "Tehnologia de compresie video DivX de renume mondial și expertiza Ittiam în sisteme video și produse video sunt ingredientele perfecte pentru a produce soluții cu mult înainte de competiție. Așteptăm cu nerăbdare oportunitatea imediată în timpul sezonului de vacanță din acest an, precum și potențialul vast pe piață pe termen lung prin acest parteneriat. "

"Produsele video ale companiei ITIAM au fost licențiate de clienți din Europa, Asia și America de Nord", a declarat Rohit Bhuva, vicepreședinte pentru dezvoltarea afacerilor pentru Ittiam. "Cu DivXNetworks, ne propunem să ajungem la un set complet de aparate și consumatori"

"Suntem încântați să colaborăm cu Ittiam pentru a oferi clienților noștri soluții complexe de streaming media", a declarat Tom Kelly, manager de afaceri, grup media streaming, Texas Instruments. "Forța luiIttiam în soluțiile personalizate de proiectare de referință pentru produsele video digitale permite dezvoltatorilor care utilizează DSP-urile TI să construiască aplicații media mai puternice și mai inovatoare, reducând în cele din urmă costurile de dezvoltare și oferind avantaje de timp.

Programul de certificare DivX pentru dispozitivele electronice de consum include un set complet de dezvoltare software DivX, precum și o testare riguroasă de certificare pentru standardele de calitate vizuală și de performanță. Partenerii certificați DivX oficiali beneficiază de asistență de marketing, vânzări și inginerie, care se concentrează asupra dezvoltării de către terți și a partenerilor OEM pentru a crea soluții de electronică de consum certificată DivX, cum ar fi DVD playere și playere portabile, set-top box-uri, PVR și camere digitale și video digitale. Pentru mai multe informații despre procesul de certificare DivX, vizitați www.divxnetworks.com/certified.