Camere video DVD Stick cu formate curente - Fotografie - 2019

The Great Gildersleeve: The First Cold Snap / Appointed Water Commissioner / First Day on the Job (Iunie 2019).

Anonim

În plus, RDVDC a anunțat că cercetarea de piață efectuată de TSR arată că camerele video DVD sunt unul dintre cele mai rapide segmente ale întregii piețe DVD înregistrabile și că vânzările de aparate de înregistrat DVD consumatoare, scriitori (unități PC / arzătoare) și camere video au mai mult de dublat în dimensiune în ultimul an.

Studiile TSR indică faptul că consumatorii au început să îmbrățișeze DVD-uri care pot fi înregistrate și să se deplaseze dincolo de înregistratoarele simple Set-Top Box (STB) pentru a cuprinde o gamă largă de produse DVD înregistrabile. Ca dovadă suplimentară a acestui fapt, majoritatea celor peste 80 de companii membre ale RDVDC au anunțat noi produse DVD înregistrabile la acest week-end Consumer Electronics Show din Las Vegas. Printre noile anunțuri a fost lansarea camerelor video DVD de a cincea generație de la Hitachi, Ltd. și Panasonic Consumer Electronic Company. Aceste camere video noi sunt mai versatile și mai ușor de utilizat și sunt primele de acest gen care utilizează noile discuri goale DVD-RAM de 8 cm, spre deosebire de discurile care necesită utilizarea unui cartuș. Noile discuri goale DVD-RAM de 8 cm vor fi disponibile de la Hitachi Maxell, Ltd. și Panasonic.

"Formatele promovate de RDVDC domină piața americană și mondială a camerelor video DVD", a declarat Takayuki Maruhashi de la Techno Systems Research. Videocamerele + RW sau + R nu sunt disponibile nicăieri. "

În știrile aferente, RDVDC a anunțat că Grupul de lucru pentru compatibilitate (CWG) a lansat detalii despre progresul celui mai mare test de compatibilitate pentru industria DVD-urilor înregistrate pe plan mondial. Testul a fost realizat împreună cu Inițiativa de promovare a produselor RW (RWPPI), o altă organizație de comerț din industrie. Au fost testate până acum 133 de produse din 52 de companii. Scopul testelor este de a asigura cel mai mare și cel mai înalt grad de compatibilitate între produsele 3X DVD-RAM, 4X DVD-R și 2X DVD-RW. Ambele organizații s-au angajat în teste de compatibilitate cu viteze chiar mai mari. De exemplu, CWG a început testarea compatibilității DVD-RAM cu 5X, rezultatele căruia vor fi raportate la începutul lunii martie 2005.

"Aceste teste sunt esentiale pentru a asigura compatibilitatea celei mai variate produse la diferite niveluri pentru a satisface asteptarile consumatorilor", a declarat Tony Jasionowski, director RDVDC America de Nord. "Consumatorii nu trebuie să-și facă griji cu privire la formatele pe care le cumpără atunci când cumpără un DVD recorder, aceste teste asigurându-se că nu vor trebui să-și dea seama."