Epson lansează imprimanta cu jet de cerneală Stylus C84 - Fotografie - 2019

Epson L800 (Iulie 2019).

Anonim

Epson Stylus C84 poate răspunde provocărilor clienților aglomerați de astăzi. Imprima documente și text rapid; produce fotografii frumoase, cu cadru, fără chenar; și oferă ieșire care va rezista la lumină, apă și murdărie. Această imprimantă înlocuiește popularul EPSON Stylus C82 și devine noua imprimantă Epson, cu imprimante de tip jet de cerneală universală, disponibilă pentru 79 USD (după o reducere de 20 USD prin corespondență). Epson Stylus C84 se mândrește cu cerneala DuraBrite de renume Epson pentru o producție de lungă durată.

EPSON Stylus C84 este cel mai rapid desktop Epson din linia de produs, oferind până la 22 de pagini pe minut (ppm) în negru și până la 12 ppm color (a). Nu numai că EPSON Stylus C84 este capabil să imprime rapid, dar și imprimanta o face în liniște. Inginerii Epson au creat un nou motor și un mecanism pentru această imprimantă, care a dus la imprimarea mai silențioasă a ieșirii de la început până la final.

Această imprimantă oferă o rezoluție optimizată de 5760 x 1440 dpi cu picături de cerneală ultrafine de trei picolite pentru imagini clare, vii și rezultate de calitate foto. Epson Stylus C84 beneficiază, de asemenea, de un sistem convenabil și eficient de tipărire a cartușelor de cerneală împreună cu o imprimare neagră adevărată pe suporturi lucioase pentru imagini mai realiste și mai clare.

"Dacă un client imprimă un document pe hârtie obișnuită sau imprimă o fotografie a vacanței de vară a familiei pe noua noastră hârtie fotografică lucioasă DuraBrite Ink, această imprimantă asigură imprimarea unor memorii prețioase pe o ieșire care este durabilă și se va ridica în timp, apă și impurificare ", a declarat Rodrigo Catalan, manager de produs, imprimante de jet de cerneală de consum, Epson. "Știind că producția lor este tipărită pe Stylus C84 cu cerneală DuraBrite oferă un nivel de încredere și securitate pentru clienții noștri, pe care nici o altă imprimantă din acest interval de prețuri nu o poate oferi astăzi".

Cerneluri îmbunătățite DuraBrite

EPSON Stylus C84 folosește cea mai nouă și mai avansată formula de cerneluri DuraBrite pentru culori mai luminoase și mai saturate și este proiectată să producă o imagine impresionantă, durabilă care este rezistentă la apă, rezistentă la lumină și rezistentă la murdărie. Deoarece cernelurile DuraBrite sunt cerneluri pe bază de pigmenți, cernelurile DuraBrite pot fi scufundate în apă, fără ca cerneala să iasă din pagină, spre deosebire de cernelurile pe bază de coloranți, care de obicei rulează și împrospătează. Această caracteristică este concepută pentru a oferi creatorilor de fotografii, pliante, meniuri, semne, cărți poștale și orice altă imprimare imprimată capacitatea de a produce documente și imagini care să reziste la pagubele cauzate de amenințările la umiditate, cum ar fi ploaia, scurgerile, umiditatea sau persoanele ude mâini.

Cernelurile DuraBrite au de asemenea o rezistență la lumină de până la 80 de ani pentru anumite medii de specialitate și o notă de 70 de ani (b) de neegalat pe hârtie simplă, făcând posibilă plasarea în siguranță a tipăriturilor în zone în care lumina ar face în mod normal să se estompeze rapid . Bleed-through este redusă deoarece cernelurile DuraBrite se sprijină pe suprafața hârtiei, ceea ce este ideal pentru aplicațiile care necesită imprimare pe două fețe.

Flexibilitatea media și noua hârtie fotografică lucioasă DuraBrite cu cerneală

Epson Stylus C84 oferă rezultate excelente pe toate tipurile de medii, de la hârtie obișnuită la hârtie fotografică lucioasă DuraBrite cu cerneală, cea mai nouă hârtie pentru a se alătura sortimentului larg de suporturi Epson. Această lucrare nouă a fost concepută special pentru a fi utilizată cu cea mai recentă formulă de cerneală DuraBrite pentru a crea fotografii lucioase strălucitoare, frumoase, fără margini, rezistente la apă, rezistente la lumină și rezistente la murdărie. Hârtia fotografică lucioasă DuraBrite Ink Glossy va fi disponibilă în două dimensiuni populare - pachete de 50 de coli și dimensiune letter (pachete de 20 de coli) - pentru 9.99 și respectiv 12.99 dolari, și vor fi disponibile la sfârșitul lunii septembrie.

Imprimanta acceptă, de asemenea, o varietate de alte suporturi de imprimare speciale Epson, inclusiv hârtie albă strălucitoare Epson, hârtie fotografică lucioasă, hârtie greoaie, hârtie lucioasă și felicitări cu jet de cerneală.

Cartușe individuale de cerneală

Cu noua formulă de cerneală DuraBrite, în EPSON Stylus C84 se utilizează un nou design de cartuș pentru o performanță optimă a imprimantei. Acest design nou al cartușului nu este compatibil cu versiunile EPSON Stylus C82 și Stylus C80, dar ca și în cazul acestor predecesoare, EPSON Stylus C84 include patru cartușe de cerneală separate "snap-in / snap-out" pentru a maximiza randamentul cernelii - cartușul de cerneală neagră și cartușele de cerneală cu trei culori (cyan, galben și magenta). Deoarece aceste cerneluri de culori individuale pot fi înlocuite în orice moment, eficiența este maximizată, reducând costul total al proprietății. Fiecare cartuș conține, de asemenea, un cip care transmite utilizatorului informații despre nivelul de cerneală pe ecran prin intermediul driverului de imprimantă, în timp ce supapele cu auto-etanșare păstrează cernelurile de până la șase luni după ce au fost scoase din imprimantă. Prin urmare, cartușele reintroduse care nu au fost complet epuizate pot fi reintroduse pentru utilizare ulterioară.

Imprimare înaltă volum

Imprimanta EPSON Stylus C84 este capabilă să imprime cantități mari atunci când este necesar. Tava de alimentare cu hârtie a imprimantei conține până la 120 de coli de hârtie de 20 de lire sterline, reducând de câte ori un utilizator va trebui să umple tava în timpul unei operații de imprimare mari. De asemenea, are capacitatea de a tipări până la 5 000 de coli pe lună. În plus, Stylus C84 oferă conectivitate USB și paralelă pentru utilizarea simultană a platformelor Macintosh sau Windows.

Conectivitate wireless și de rețea

Utilizarea sporită a protocoalelor de rețea și a tehnologiilor wireless precum WiFi (TM) au dus la crearea a două imprimante similare numite EPSON Stylus C84N și C84WN. Stylus C84N include un server de imprimare Ethernet 10/100, în timp ce Stylus C84WN include un server de imprimare fără fir Ethernet 802.11b WiFi care acceptă mai multe protocoale de rețea. Epson oferă, de asemenea, posibilitatea Bluetooth (TM) pentru Stylus C84, cu un adaptor de interfață opțional disponibil pentru $ 129, care se conectează pur și simplu la portul paralel al imprimantei.

Disponibilitate, Garanție și Suport

EPSON Stylus C84 se livrează în prezent la supermarketuri de calculatoare și magazine de specialitate la nivel național și poate fi achiziționat prin comenzi prin poștă, producători de PC-uri, Internet și site-ul propriu de vânzare cu amănuntul, www.epsonstore.com. Produsele EPSON Stylus C84WN și C84N vor fi de asemenea disponibile la adresa www.epsonstore.com și vor selecta comercianții cu amănuntul. Fiecare imprimantă poartă o garanție limitată Epson Exchange de un an, permițând clienților să primească o imprimantă de înlocuire în cazul în care o problemă nu poate fi corectată prin suport tehnic telefonic. Modelele imprimantei sunt de asemenea acceptate de conexiunea EPSON (SM), linie de asistență tehnică și asistență tehnică. Pentru mai multe informații despre Epson și produsele sale, sunați la 1-800-GO-EPSON (1-800-463-7766) sau vizitați site-ul Web la adresa www.epson.com.