Epson dezvoltă aparat de fotografiat digital Rangefinder - Fotografie - 2019

Artistii tatuatori folosesc imprimanta mobila Brother PocketJet 723/763 (Iunie 2019).

Anonim

Modelul EPSON R-D1 marchează o piatră de hotar semnificativă în industrie, combinând senzația clasică și ingineria de precizie a unei camere tradiționale cu aparate de ultimă oră cu cea mai recentă tehnologie digitală. Este prima cameră digitală care permite fotografilor să folosească lentile de înaltă calitate L și M.

Modelul EPSON R-D1 leagă viitorul de trecutul său - o nouă cameră digitală cu un senzor clasic de telemetru. Modelul EPSON R-D1 este alcătuit dintr-un exterior din aliaj de magneziu și un corp turnat din aluminiu, combinând tehnologia digitală cu simțul tradițional al unui instrument fin reglat. Camera are un senzor CCD de 6 megapixeli APS C cu factor de mărire 1, 53 pentru o rezoluție a imaginii de până la 3008 x 2000 pixeli, producând cu ușurință ieșiri de 16 "x 20" și mai mult. Epson R-D1 acceptă un mod RAW, precum și două moduri JPEG. Ambele moduri JPEG incorporează tehnologia PRINT Image Matching (R) II pentru imprimări optime.

"Epson se angajează în lumea fotografiei și a contribuit la transformarea tipăririi fotografiilor digitale prin dezvoltarea de imprimante cu jet de cerneală și alte tehnologii digitale de imprimare foto", a declarat Philip Amato, manager de produs, Epson. "Cu EPSON R-D1 ne-am propus să combinăm tot ce definește fotografia clasică cu distanță cu tehnologia digitală de vârf de astăzi. Fotografii pot experimenta acum o cameră digitală de ultimă oră cu toate avantajele unei camere de luat vederi.

Camera legendară a telemetrului a fost utilizată de mulți dintre cei mai mari fotografi din lume. În conformitate cu acest patrimoniu, Epson a proiectat EPSON R-D1 pentru a oferi posibilități creative și comoditate tehnologiei digitale, menținând în același timp aspectul, simțul și funcționalitatea clasicului telemetru. Proiectat cu caracteristici onorate de timp și inginerie de precizie, aparatul foto aduce laolaltă cele mai bune calități ale gamei de game cu difuzoare convenționale cu procesarea avansată a imaginilor camerelor digitale contemporane.

"În cele din urmă a sosit, EPSON R-D1 este o cameră digitală reală ce permite fotografilor ca mine să lucreze în lumea digitală cu un mijloc de urmărire clasic folosind lentilele prețioase pe care le-am acumulat de-a lungul anilor și știu foarte bine", a spus Ben Fernandez, fotojurnalist premiat, Guggenheim Fellow și căutat fotograf educator. "EPSON R-D1 îmi permite să continui să lucrez cu aceleași instrumente pe care le-am obișnuit în întreaga carieră și să trec fără probleme, fără compromisuri, în noua epocă a fotografiei digitale".

Prețuri și disponibilitate

Camera digitală EPSON R-D1 va fi expediată la începutul lunii noiembrie, pentru un preț estimat de 2 dolari, prin intermediul comercianților cu amănuntul selectați. Camera are o garanție limitată de un an și este de asemenea susținută de linia EPSON Connection (SM), linie de asistență tehnică și asistență tehnică. Pentru mai multe informații despre Epson și produsele sale, sunați la 1-800-GO-EPSON (1-800-463-7766) sau vizitați site-ul companiei la adresa www.epson.com.

EPSON R-D1 - primul aparat de fotografiat digital din lume începe să se transporte în SUA