Epson R320 imprimă direct pe CD-uri, DVD-uri - Fotografie - 2019

Epson L800/805 printers PVC ID card printing layout (Iunie 2019).

Anonim

Epson America Inc. și-a înlocuit renumita imprimantă cu jet de cerneală EPSON Stylus R300M cu noul EPSON Stylus Photo R320. Această imprimantă este ideală pentru proprietarii de camere digitale care doresc o soluție foto flexibilă și ușor de utilizat, fără a fi nevoiți să cheltuiască foarte mulți bani. Epson Stylus Photo R320 oferă caracteristici convenabile și inovatoare, cum ar fi imprimarea fără PC, 13 tipuri de carduri de memorie acceptate, un monitor color încorporat pentru vizualizarea și selectarea imaginilor înainte de a le imprima și capacitatea de a imprima fotografii de lungă durată într-o varietate de dimensiuni populare fără margini. Imprimanta oferă de asemenea capacitatea unică a Epson de a imprima direct pe suprafața CD-urilor și a DVD-urilor imprimabile cu jet de cerneală.

"EPSON Stylus Photo R320 este unul dintre cele mai versatile imprimante foto de până acum. Nu numai că imprimă cu ușurință fotografii incredibile și le oferă clienților opțiuni în ceea ce privește dimensiunile și cantitățile pe care doresc să le imprime, fără a fi nevoiți să utilizeze un PC, ci imprimă direct pe CD-uri și DVD-uri ", a declarat Lowell Wolf, jet de imprimante, Epson. "Dacă doriți să imprimați un CD personalizat sau să imprimați fotografii pentru păstrarea amintirilor importante, împărtășirea amintirilor fotografice cu prietenii și familia nu a fost niciodată atât de simplă și de distractivă".

Imprimarea directă pe suporturi de tipărire CD-R și DVD-R care pot fi tipărite cu cerneală

Cu EPSON Stylus Photo R320, clienții pot imprima direct pe suprafața suporturilor CD-R și DVD-R ce pot fi tipărite cu jet de cerneală, eliminând astfel cheltuielile, inconvenientele și riscurile de utilizare a etichetelor adezive. Epson a fost primul și încă este singurul producător de imprimante cu jet de cerneală din SUA pentru a include această caracteristică pe imprimantele foto.

Clienții pot proiecta cu ușurință CD-uri și DVD-uri profesionale cu text personalizat, fundaluri color și imagini utilizând software-ul CD inclus. Imprimarea CD-urilor este rapidă și simplă, cu o tavă pentru încărcarea frontală a CD-urilor, care se livrează standard cu imprimanta.

Imprimarea convenabilă a fotografiilor - cu sau fără un computer

EPSON Stylus Photo 320 este proiectat pentru proprietarii de camere digitale, oferind cerneluri foto cu șase culori și o rezoluție optimizată de până la 5760 x 1440 pentru a crea imagini cu detalii incredibile, tonuri de piele frumoase, contrast mai accentuat și o gamă de culori ultra-largi. Clienții pot imprima imagini BorderFree (TM) frumoase, cu rame, în toate dimensiunile populare, inclusiv fotografii de dimensiuni 4 "x 6", 5 "x 7", 8 "x 10", litere și panoramice.

Acest model de imprimantă facilitează decuparea, redimensionarea și imprimarea fotografiilor direct de pe carduri de memorie sau CD-uri de imagine fără a fi nevoie să utilizați un computer. EPSON Stylus Photo R320 este echipat cu sloturi pentru carduri de memorie încorporate, care suportă CompactFlash® Type I și II, MultiMediaCard, IBM Microdrive ™, xD-Picture Card, Memory Stick ™, Memory Stick PRO, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo, Memory Stick MagicGate ™, SmartMedia (R), Card xD-Picture Card și formate de memorie Secure Digital (adaptoare necesare pentru anumite tipuri). De asemenea, clienții pot salva imagini de pe cardurile de memorie direct pe un disc CD-R sau Zip (R) fără a utiliza un computer prin utilizarea portului USB gazdă de acces frontal al imprimantei. Acest port simplifică conectarea imprimantei la o unitate CD-R, unitatea Zip, unitatea degetului mare sau camera digitală compatibilă PictBridge.

Pentru mai multă ușurință, imprimanta are un panou de control ușor de utilizat, care oferă clienților flexibilitatea de a face selecții cum ar fi tipul de hârtie, dimensiunea hârtiei și numărul de copii fără a fi nevoie să utilizați un computer. Panoul le oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege dintre nouă tipuri de hârtie și șapte layout-uri foto diferite, plus reglaje manuale, filtre și cadre. De asemenea, panoul de control oferă utilizatorilor posibilitatea de a salva setările de imprimare preferate printr-un simplu buton "o singură atingere".

Cerneală și suport pentru EPSON Stylus Photo R320

EPSON Stylus Photo R320 utilizează cartușe de cerneală individuale, o soluție economică și practică. Cu ajutorul combinației tehnologiei de cerneală exclusivă a Epson și a hârtiei de înaltă calitate, la prețuri avantajoase, clienții pot profita de avantajele unei soluții de imprimare la domiciliu accesibile. În plus, cernelurile rapide și convenabile Epson de uscare rapidă produc imprimări care sunt imediat uscate la atingere și rezistentă la apă pe fotografiile EPSON Premium Photo Paper.

PRINT Image Matching

Modelul EPSON Stylus Photo R320 acceptă tehnologia PRINT Image Matching (PIM) pentru a crea automat cele mai bune imprimări posibile, fără corecții de culoare complicate. În prezent, există peste 180 de produse PIM activate de la 24 de producători de camere digitale, imprimante și software. Exif 2.2 (Exif Print) standard pentru camere digitale este de asemenea suportat de aceste modele de imprimante. Mai multe informații despre PIM, precum și o listă completă și actuală a produselor compatibile cu PIM sunt disponibile la www.printimagematching.com.

Imprimare prin Bluetooth

Un adaptor opțional de imprimare foto Bluetooth este disponibil pentru utilizare cu EPSON Stylus Photo R320. Acest adaptor permite utilizatorilor să imprime direct de la o varietate de dispozitive compatibile Bluetooth, inclusiv telefoane mobile, asistenți digitali personali (PDA) și laptopuri Windows și PC-uri desktop. Adaptorul este disponibil în prezent pentru un preț estimat la strada de 69 USD.

Imprimarea vitezelor și a conectivității

EPSON Stylus Photo R320 are viteze rapide de imprimare a fotografiilor cu o fotografie de 4 "x 6" în aproximativ 39 de secunde. De asemenea, imprimanta se ocupă cu textul cu ușurință și poate produce un document de tip text negru de până la 15 ppm (a) (pagini pe minut). Imprimantele sunt compatibile cu Macintosh și Windows și oferă conectivitate USB 2.0 de mare viteză atunci când se utilizează un computer cu imprimanta și o conexiune gazdă separată USB 1.1 pentru utilizarea cu unități CD-R, unități Zip și camere digitale compatibile PictBridge.

Prețuri, Disponibilitate, Garanție și Asistență

Stocul EPSON Stylus Photo R320 este disponibil acum pentru un preț estimat de 199 USD și poate fi achiziționat prin intermediul dealerilor autorizați Epson, prin comandă prin poștă, supermarket-uri de computere, magazine de specialitate foto și pe site-ul web Epson pentru vânzări cu amănuntul (www.epsonstore.com). Imprimanta are o garanție de un an și este susținută de conexiunea EPS (SM), linie de asistență tehnică și asistență tehnică. Pentru mai multe informații despre Epson și produsele sale, sunați la 1-800-GO-EPSON sau vizitați www.epson.com.