Epson afișează opțiunea de cameră LMP-500V de 5MP - Fotografie - 2019

Cum sa faci un setup dintre laptop si un monitor ? (Iunie 2019).

Anonim

Modelul EPSON L-500V este o cameră digitală compactă, de 5 megapixeli, care include tehnologia Epson Photo Fine, împreună cu fotografierea continuă de mare viteză și o caracteristică creativă numită PRINT Image Framer, care adaugă cadre unice oricărei fotografii cu un buton.

EPSON L-500V este distractiv și ușor de utilizat, ceea ce îl face ideal pentru clienții activi fotografi de astăzi, care de obicei fac fotografii ale familiei și prietenilor cu orice ocazie. Pe lângă senzorul său CCD de 5 megapixeli și ecranul LCD de 2, 5 ", această cameră compactă, compactă și compactă include un zoom optic de 3x și zoom digital de 4x, imprimă direct la laboratorul fotografic PictureMate și selectează imprimantele Epson Stylus Photo și include tehnologia PRINT Image Matching II pentru producerea celor mai bune imprimări posibile pe imprimantele foto cu imprimante compatibile PRINT Image Matching.

"Oamenii iau și împărtășesc mai multe imagini decât oricând și se îndepărtează de vederea din vizor pentru a face o fotografie. Vedem că oamenii încadrează subiectul prin ecranul LCD de pe spatele camerelor digitale ", a declarat Carrie Allen, directorul asistent de produs, camerele digitale, Epson. "LCD-ul este o caracteristică cheie a camerelor digitale astăzi, motiv pentru care Epson nu se concentrează doar pe calitatea imaginii imprimate, ci și pe calitatea ecranului LCD. Cu EPSON L-500V, clienții nu trebuie să facă sacrificii sau compromisuri atunci când vine vorba de capturarea, vizualizarea sau imprimarea imaginii - această cameră acoperă totul. "

Prețuri și disponibilitate

Produsul EPSON L-500V va fi disponibil în luna noiembrie pentru un preț estimat de 399 de dolari prin diferite magazine de specialitate, selectând magazine de vânzare cu amănuntul, comenzi prin poștă, selectați site-uri Web de vânzare cu amănuntul și pe site-ul web Epson pentru vânzări cu amănuntul (www.epsonstore.com). Camera are o garanție limitată de un an și este de asemenea susținută de linia EPSON Connection (SM), linie de asistență tehnică și asistență tehnică. Pentru mai multe informații despre Epson și produsele sale, sunați la 1-800-GO-EPSON (1-800-463-7766) sau vizitați site-ul companiei la adresa www.epson.com.