Epson Stylus CX4600 Multifuncțional debutat - Fotografie - 2019

Reset Epson CX4600 Waste Ink Pad Counter (Iunie 2019).

Anonim

Acest echipament all-in-one include cernelurile DURABrite (R) exclusivitate la apă / decolorare / murdărie și oferă un echilibru optim al calității și vitezei imaginii pentru a satisface nevoile de imagine ale gospodăriilor ocupate, a birourilor personale și a numărului în continuă creștere de astăzi la fotografi digitali intermediari.

Cu un preț de vânzare recomandat de 149 USD (129 USD după o reducere de 20 USD), Stylus CX4600 se mulează ca scaner, imprimantă foto și copiator negru și color, într-un design nou, de economisire a spațiului, care este de numai 6, 7 inci și lățime de 13, 5 centimetri. Când se utilizează ca produs autonom (fără PC), poate produce până la 13 copii negre / color pe minut (cpm) (a), imprimă până la 15 pagini pe minut (ppm) (a) în scanare neagră șican imagini de până la 600 x 1200 dpi cu adâncime de culoare pe 48 de biți. Alte caracteristici avansate includ tehnologia de restaurare a fotografiilor Epson, operarea silențioasă și panoul de control ușor de navigat. De asemenea, încorporează cele mai cunoscute cerneluri DURABrite ale Epson și o varietate de sloturi de intrare pentru cele mai populare carduri de memorie de astăzi.

"Am realizat o mulțime de descoperiri în tehnologia de imprimare și de scanare de-a lungul anilor, pe care am reușit să le îmbunătățim și să migrăm într-un sortiment remarcabil de dispozitive multifuncționale, cum ar fi acest lucru", a declarat Andreas Goehring, manager de produs de grup, Epson. "În plus, acest produs combină un echilibru între performanță, caracteristici speciale și preț care dau clienților noștri un fel de all-in-onevalue pe care nici un alt producător nu îl poate livra".

Cerneluri DURABrite - Rezistență la apă, murdărie și lumină

EPSON Stylus CX4600 folosește cernelurile DURABrite pentru a crea culori naturale, vibrante, care sunt, de asemenea, rezistente la apă / decolorare / murdărie. Deoarece cernelurile DURABrite sunt pe bază de pigmenți, chiar și hârtia obișnuită poate fi scufundată în apă fără ca cerneala să iasă de pe pagină, spre deosebire de cernelurile pe bază de coloranți, care de obicei rulează și împroșcă.

Aceste cerneluri sunt concepute astfel încât să ofere creatorilor de fotografii, pliante, meniuri, semne, cărți poștale și orice altă imprimare imprimată abilitatea de a produce documente și imagini care să reziste la pagubele cauzate de amenințările pe bază de amenințări cum ar fi ploaia, deversările, umiditatea sau persoanele cu mâinile ude . Bleed-through este de asemenea redusă, deoarece cernelurile DURABrite se sprijină pe suprafața hârtiei, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită imprimare pe două fețe. Modelul Stylus CX4600 produce, de asemenea, fotografii cu cadru fără margini în mai multe dimensiuni populare și cu o rezoluție optimizată de până la 5, 760 x 1, 440 dpi și picături ultrafine de trei picoliterink pentru imagini clare și vii.

Restaurarea fotografiilor și scanarea culorilor estompate

Stylus CX4600 include software-ul EPSON Easy Photo Fix (TM) - o caracteristică care oferă utilizatorilor o soluție ușoară pentru restaurarea culorilor fotografiilor vechi cu o simplă apăsare de buton. De asemenea, oferă scanare complet automatizată, plus două moduri suplimentare de scanare pentru utilizatorii care doresc un control personalizat mai avansat. În plus, software-ul EPSON Smart Panel (TM) permite utilizatorilor să scaneze rapid fotografii, texte sau grafice cu detalii extreme în Internet, e-mail sau un program de fax.

Sloturi pentru carduri de memorie

Sloturile de intrare ale modelului EPSON Stylus CX4600 nu pot fi utilizate numai pentru transferul de date de pe o cartelă de memorie pe un PC, ci și pentru imprimarea foilor de index sau a fotografiilor de înaltă calitate direct de pe cardul media. Cardurile de memorie compatibile includ CompactFlash ™ I și II, Memory Stick ™, Memory Stick Pro, Memory Stick Duo, Sony MagicGate SD, Smart Media ™, Secure Digital, MultiMediaCard, IBMMicrodrive ™ și xD-Picture Card .

Cartușe individuale de cerneală = costuri reduse de proprietate

Dispozitivul EPSON Stylus CX4600 include patru cartușe de cerneală separate ("cyan", "magenta", "galben" și "negru") pentru a maximiza randamentul total de cerneală, deoarece cartușele sunt înlocuite în timp. Informația privind nivelul de cerneală este afișată cu exactitate pe ecranul calculatorului, în timp ce supapele cu auto-etanșare păstrează cernelurile de până la șase luni odată îndepărtate de la imprimantă. Prin urmare, cartușele parțial epuizate pot fi reintroduse pentru utilizare ulterioară.

EPSON Stylus CX4600 funcționează atât cu platforme Windows cât și pentru Macintosh și este capabil de imprimare în cantități mari atunci când este necesar. Tava de alimentare cu hârtie a imprimantei conține până la 100 de coli de hârtie simplă pe EPSON Stylus CX4600. Acest produs acceptă, de asemenea, o varietate de medii de specialitate Epson, inclusiv hârtie foto lucioasă Epson DURABrite cu cerneală, hârtie albă premium albă strălucitoare, hârtie foto lucioasă și hârtie mată. Pentru o valoare adăugată, un pachet de mostre de 20 de coli de hârtie foto Epson este inclus în cutie, împreună cu software-ul Epson Photo Series și acces ușor la ambarcațiunea foto exclusivă Epson și la site-ul Web de redare a fotografiilor.

Garanție și asistență
EPSON Stylus CX4600 se livrează în prezent la supermarketuri de calculatoare și magazine de specialitate la nivel național și poate fi de asemenea achiziționat prin comandă prin poștă, producători de PC-uri, Internet și site-ul Epson la //www.epsonstore.com/. Aceste produse au, de asemenea, o garanție limitată Epson Exchange de un an, permițând clienților să primească un produs de înlocuire dacă o problemă nu poate fi corectată prin suport tehnic telefonic. Este, de asemenea, susținută de conexiunea EPSON (SM), linie de asistență tehnică și asistență tehnică. Pentru mai multe informații despreEpson și produsele sale, sunați la 1-800-GO-EPSON (1-800-463-7766) sau vizitați site-ul Web la //www.epson.com/.