Epson Stylus Photo R300 și R300M - Fotografie - 2019

Clearing "Parts inside the printer have reached the end of their service life" on Epson Printers (Iunie 2019).

Anonim

Epson America Inc. a adăugat două noi imprimante foto la linia de produse - EPSON Stylus Photo R300 și R300M. Epson Stylus Photo R300 și R300M sunt perfecte pentru proprietarii de camere digitale care doresc o soluție foto flexibilă și ușor de utilizat. Ambele imprimante oferă aceleași caracteristici convenabile și inovatoare, cum ar fi imprimarea directă pe suprafața CD-urilor și DVD-urilor imprimabile cu jet de cerneală și posibilitatea de a imprima fotografii cu sau fără un computer. Modelul EPSON Stylus Photo R300M include un monitor de examinare a culorilor de 2, 5 "pentru vizualizarea și selectarea imaginilor înainte de a le imprima. Monitorul de previzualizare nu este disponibil pe EPSON Stylus Photo R300.

Aceste modele de imprimante sunt perfecte pentru fotograful digital care utilizează o cameră digitală și dorește să împartă fotografii cu prietenii și familia.

"Oamenii își împărtășesc amintirile acum mai mult ca niciodată, iar cu o imprimantă precum Epson Stylus Photo R300 / R300M, oricine poate să apară pe cartela de memorie digitală și să imprime fotografii uimitoare chiar și fără un computer", a declarat Steve Semos, manager de produs, imprimante cu jet de cerneală de consum, Epson. "Aceste modele de imprimante nu numai că permit imprimarea ușoară și convenabilă a fotografiilor, dar clienții pot chiar să personalizeze layout-urile CD-urilor și să imprime direct pe CD-uri și DVD-uri cu jet de cerneală".

Imprimarea convenabilă a fotografiilor - cu sau fără un computer

Epson Stylus Photo R300 și R300M sunt proiectate pentru proprietarii de camere digitale și oferă o rezoluție optimizată de până la 5760 x 1440 pentru a crea imagini cu detalii incredibile, tonuri de piele frumoase, contrast mai clar și o gamă de culori ultra-largi și sunt proiectate special pentru clienții de fotografiere. Clienții pot imprima imagini frumoase, în rafturi, BorderFree, în toate dimensiunile populare, inclusiv fotografii de dimensiuni panoramice de 4 "x 6", 5 "x 7", 8 "x 10", 8.5 "x 11".

Aceste modele de imprimante facilitează decuparea, redimensionarea, salvarea și imprimarea fotografiilor direct de pe carduri de memorie sau CD-uri de imagine, fără a fi nevoie să utilizați un computer. De asemenea, clienții pot salva imagini de pe cardurile lor de memorie direct pe un CD-R sau pe un disc Zip, fără a folosi un computer prin utilizarea portului USB gazdă de acces frontal al imprimantei. Acest port simplifică conectarea imprimantelor la o unitate CD-R, unitatea Zip sau camera digitală compatibilă PictBridge. În plus, ambele modele sunt echipate cu sloturi pentru carduri de memorie încorporate, care suportă modelele CompactFlash® Type I și II, MultiMediaCard, IBM Microdrive ™, cardul xD-Picture, Memory Stick PRO, Memory Stick PRO, Memory Stick Duo, Memory Stick MagicGate (TM), SmartMedia (R) și formate de memorie Secure Digital.

Imprimantele au fiecare un panou de control convenabil, care le oferă clienților flexibilitatea de a face selecții cum ar fi tipul de hârtie, dimensiunea hârtiei și numărul de copii fără a fi nevoie să utilizeze un computer. Panoul oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege dintre nouă tipuri de hârtie și opt machete diferite de fotografie, plus reglaje manuale, filtre și cadre. De asemenea, panoul de control oferă utilizatorilor posibilitatea de a salva setările de imprimare preferate printr-un simplu buton "o singură atingere".

Imprimarea directă pe suporturi de tipărire CD-R și DVD-R care pot fi tipărite cu cerneală

Cu ajutorul modelelor EPSON Stylus Photo R300 și R300M, clienții pot imprima direct pe suprafața suporturilor CD-R și DVD-R imprimabile cu jet de cerneală, eliminând astfel cheltuielile, inconvenientele și riscurile de utilizare a etichetelor adezive. Clienții pot proiecta cu ușurință CD-uri și DVD-uri profesionale cu text personalizat, fundaluri color și imagini utilizând software-ul CD inclus. Imprimarea CD-urilor este rapidă și simplă, cu o tavă pentru încărcarea frontală a CD-urilor, care se livrează standard cu modelele imprimantei.

Vizualizați monitorul inclus cu Stylus Photo R300M

Pentru a vizualiza fotografii și layout-uri fără a utiliza un computer, cu EPSON Stylus Photo R300M este inclus un monitor de examinare a culorilor de 2, 5 inch, care permite clienților să revadă și să selecteze imaginile înainte de a imprima fără un computer, include o funcție de economisire a ecranului, buton de reglare a luminozității și un mecanism de înclinare. Monitorul oferă, de asemenea, o modalitate ușoară pentru clienții EPSON Stylus Photo R300M de a vizualiza selecția lor de recoltare.

Cerneală și suport pentru modelele R300 și R300M

Pentru prima dată în linia de imprimante foto pentru consumabile Epson, cartușe de cerneală individuale sunt utilizate pentru a oferi o soluție de imprimare mai acasă și mai accesibilă. Cu ajutorul combinației tehnologiei de cerneală exclusivă a Epson și a hârtiei de înaltă calitate, la prețuri avantajoase, clienții pot profita de avantajele unei soluții de imprimare la domiciliu accesibile.
Imprimantele folosesc de asemenea cernelurile rapide și convenabile Epson de uscare rapidă pentru imprimări care sunt imediat uscate la atingere și rezistentă la apă pe fotografiile EPSON Premium Photo Paper.

PRINT Image Matching

Epson Stylus Photo R300 și R300M suportă tehnologia PRINT Image Matching (PIM) pentru a crea automat cele mai bune imprimări posibile în mod automat, fără corecții de culoare complicate. În prezent există peste 130 de produse PIM activate de la 20 de producători de camere digitale, imprimante și software. Exif 2.2 (Exif Print) standard pentru camere digitale este de asemenea suportat de aceste modele de imprimante. Mai multe informații despre PIM, precum și o listă completă și actuală a produselor compatibile cu PIM sunt disponibile la www.printimagematching.com.

Imprimare prin Bluetooth

Un adaptor opțional de imprimare foto Bluetooth este disponibil pentru utilizare cu modelele EPSON Stylus Photo R300 și R300M. Acest adaptor permite utilizatorilor să imprime direct de la o varietate de dispozitive compatibile Bluetooth, inclusiv telefoane mobile, asistenți digitali personali (PDA) și laptopuri Windows și PC-uri desktop. Adaptorul este disponibil în prezent pentru un preț estimat la strada de 69 USD.

Imprimarea vitezelor și a conectivității

Elementele EPSON Stylus Photo R300 și R300M au viteze rapide de imprimare a fotografiilor cu o imprimare foto de 4 "x 6" în aproximativ 37 de secunde. De asemenea, imprimanta se ocupă cu textul cu ușurință și poate produce un document de tip text negru de până la 15 ppm (a) (pagini pe minut). Imprimantele sunt compatibile atât cu Macintosh, cât și cu Windows și oferă conectivitate USB 2.0 de mare viteză atunci când utilizează un computer cu imprimanta și o conexiune gazdă separată USB 1.1 pentru utilizarea cu unități CD-R, unități Zip și camere digitale compatibile PictBridge.

Prețuri, Disponibilitate, Garanție și Asistență

Produsele EPSON Stylus Photo R300 și R300M sunt disponibile acum pentru prețurile de stradă estimate de 179 dolari și respectiv 229 USD și pot fi achiziționate prin intermediul dealerilor autorizați Epson, prin comandă prin poștă, supermarket-uri de computere, magazine de specialitate foto și pe site-ul Web Epson pentru vânzări cu amănuntul (www.epsonstore .com). Imprimantele au o garanție de un an și sunt susținute de linia de asistență tehnică (EPS) Connection (SM), linie de asistență pentru clienți și asistență tehnică. Pentru mai multe informații despre Epson și produsele sale, sunați la 1-800-GO-EPSON sau vizitați www.epson.com.

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&threadid=3192