Film Objektiv vrea să închiriezi o cameră de film pentru următorul proiect de fotografie - Fotografie - 2019

On the Run from the CIA: The Experiences of a Central Intelligence Agency Case Officer (Iulie 2019).

Anonim

Casele de închiriere sunt o resursă indispensabilă pentru fotografi, atât pentru profesioniștii care au nevoie de echipament special pentru un loc de muncă, cât și pentru amatorii care doresc să încerce cel mai recent și cel mai mare obiectiv pentru un weekend înainte de a decide să-l cumpere. Filmul Objektiv, o casă nouă de închiriere, vede lucrurile un pic diferit: fiecare cameră pe care o închiriază filmează, iar cea mai scurtă perioadă de închiriere este de o lună.

Obiectivul obiectivului Film Objektiv este de a obține camere de filmare în mâinile mai multor oameni, probabil cei care altfel nu ar gândi să le încerce. Inventarul companiei de închiriere include o selecție de camere clasice de la Nikon, Canon, Pentax, Mamiya, Hasselblad și chiar Polaroid și Lomography. Film Objektiv dorește, de asemenea, să se asigure că susține fotografi care lucrează la mai multe proiecte implicate. Ca atare, camerele pot fi închiriate pentru una sau două luni - și nu mai scurte.

O închiriere tipică a camerelor digitale ar putea fi sute sau chiar mii de dolari pentru o lună - prohibitiv de costisitoare pentru mulți fotografi. În timp ce câteva dintre aparatele de fotografiat de ultimă generație din biblioteca Film Objektiv au în jur de 300 de dolari pe lună, cele mai multe dintre ele se apropie de aproape 50 de dolari, iar un cuplu este la fel de ieftin ca și 16 dolari. De asemenea, chiriasii vor trebui să plătească un depozit (sub forma unei cărți de credit) care va fi rambursat la returnarea uneltei.

Dacă prețul pare cam misterios și probabil prea bun pentru a fi adevărat, bine, există o captură, dacă una mică: Film Objektiv cere fiecărui client să trimită cinci fotografii și să scrie cel puțin 100 de cuvinte pentru un post de blog de pe site-ul companiei. Proiectul 100 de cuvinte, după cum se numește, îl ajută pe Film Objektiv să crească dincolo de o casă de închiriat de bază, deoarece încearcă să creeze o comunitate adevărată în jurul filmului de film.