FujiFilm adaugă caracteristici la FinePix S3 Pro - Fotografie - 2019

Nash 2016 Carp Fishing DVD + Eurobanx 2 Alan Blair Full Movie (Iunie 2019).

Anonim

FinePix S3 Pro reprezintă punctul culminant al patrimoniului fotografic profesional de neegalat al Fujifilm și angajamentul continuu față de inovarea tehnologică. Caracteristici speciale care vor stabili FinePix S3 Pro în afară de concurenți vor fi senzorul Super CCD SR II al firmei Fujifilm, tehnologia avansată de procesare a imaginii și o serie de controale profesionale dezvoltate exclusiv pentru FinePix S3 Pro. Cu ajutorul cunoștințelor acumulate de ani de dedicare pentru comunitatea de fotografie profesională, Fujifilm înțelege că o imagine de calitate este mai mult decât o rezoluție și astfel a creat FinePix S3 Pro pentru a aduce imaginea digitală mai aproape de standardul filmului decât oricând. Fotografiile fotografiate cu FinePix S3 Pro vor avea o gamă dinamică mai mare, capabilități tonale îmbunătățite, echilibrare excepțională a culorilor și precizie și o mai bună raportare semnal-zgomot, toți factorii care contribuie la o imagine colorată, clară și detaliată.

Elementele principale ale FinePix S3 Pro includ:

- Gama dinamică îmbunătățită - O gamă dinamică mai largă deschide o lume cu totul nouă în ceea ce privește calitatea imaginii, iar designul unic de fotodiodă dublă (6, 17 milioane S-pixeli și 6, 17 milioane R-pixeli) al senzorului Super CCD SR II va produce dinamică interval de aproximativ 400% mai mare decât cel al CCD-ului care lucrează la un design unic de pixeli, capturând cele mai fine detalii chiar și în cele mai înalte scene de contrast.

- Gama dinamică reglabilă (o caracteristică nouă!) - Fotografiile profesionale nu vor mai fi limitate într-un spațiu mic și fix, având opțiunea de a regla gama dinamică a camerei, schimbând raportul de amestecare între pixelii "S" și "R" ai FinePix S3 Pro .

- Moduri de simulare a filmului (o caracteristică nouă!) - O caracteristică unică pentru FinePix S3 Pro și una care ar putea fi dezvoltată numai de o companie cu experiență Fujifilm. Fotografii care favorizează aspectul filmului pot reproduce rezultatele diferitelor filme cromate și negative în timp ce filmează digital cu FinePix S3 Pro.

- Spații de culori (o nouă caracteristică!) - FinePix S3 Pro va oferi o gamă de sRBG și Adobe RGB pentru a genera cea mai potrivită culoare pentru lucrare.

- Moduri de capturare RAW selectabile (Caracteristică nouă!) - Uneori este nevoie de un fișier mai mic. Cu FinePix S3 Pro, utilizatorul va putea "dezactiva" funcția dinamică extinsă, fără a pierde rezoluția.

- Lightning-Fast Start-Up (Funcție nouă!) - Timp de încărcare în clipi de la ochi. FinePix S3 Pro trece de la oprit la gata de fotografiere într-o jumătate de secundă - cu orice tip de suport compatibil.

- Sistemul de măsurare a expunerii prin bliț D-TTL - fotografii pot profita de o mulțime de opțiuni creative, chiar și la locație, și pot obține rezultate remarcabile cu toate luminile de viteză compatibile Nikon.

- Butoane de declanșare cu declanșare dublă - Fotografii ar trebui să ademenească adăugarea unui al doilea buton de declanșare, situat perfect pentru o fotografie verticală ușoară.

- Interfețe imagine de mare viteză: FinePix S3 Pro oferă interfețe IEEE 1394 (FireWire) și USB 2.0 pentru controlul camerei (numai IEEE1394) și transfer de imagine de mare viteză.

- 10-Pin Nikon Electric Remote: Echipamente standard pentru o cameră din această clasă

Pachetul FinePix S3 Pro va include software-ul propriu Hyper-Utility HS-V2 al Fujifilm, un instrument de îmbunătățire a fluxului de lucru care acționează ca o căsuță digitală, ajutând fotografii să aleagă cele mai bune imagini.