FujiFilm anunță CES Camera Lineup - Fotografie - 2019

Nash 2016 Carp Fishing DVD + Eurobanx 2 Alan Blair Full Movie (Iunie 2019).

Anonim

"Acesta este sezonul pentru CES, când fiecare producător electronic de pe planetă încearcă să obțină câteva minute din atenția ta … tot în același timp. Realizarea supraîncărcării informațiilor poate să nu fie un lucru bun, mai multe companii încearcă să construiască anticiparea prin anunțarea anticipată a ofertelor cheie ale CES, sperând că prin implantarea lor pe neuronii în primul rând, produsele lor sunt mai susceptibile de a rămâne.

Deci, astăzi, FujiFilm introducerea aparatelor FinePix A610, A800 și F40fd. FinePix A610 și A800 sunt destinate cumpărătorilor de camere digitale pentru prima dată, oferind capabilități prietenoase de punct și tragere și o interfață bazată pe icoane ușor de utilizat. Modelul A610 rulează două baterii AA și are o rezoluție de 6 megapixeli, aproximativ 10 MB de memorie încorporată, zoom optic 3x, focalizare automată, sensibilitate la aproximativ ISO 400, ieșire video NTSC / PAL și conectivitate USB 2.0. FinePix A800 oferă caracteristici similare, cu rezoluție de 8 megapixeli și sensibilitate până la ISO 800 la rezoluție maximă. Ambele modele dispun de un ecran LCD de 2, 5 inci, depozitare la xD sau standard SD de la FujiFilm și selecție automată a scenei. A610 și A800 sunt destinate consumatorilor în martie 2007, la prețuri de 129 $ și, respectiv, 179 $.

De asemenea, aderarea la linia FinePix în luna martie va fi FinePix F40fd, proiectat pentru a fi un punct de focalizare compact, cu funcții destinate să atragă atât utilizatorii noi, cât și cei cu experiență digitală. F40fd-ul de 8 megapixeli va oferi tehnologia FujiFilm de detectare a feței (pentru a vă asigura că până la 10 persoane în instantaneele dvs. candidate este recunoscută), împreună cu un mod dual-shot, care are două fotografii în succesiune rapidă, unul cu bliț și unul fără. Shot-ul flash-ului nu ar putea fi prea șubred, deoarece F40fd poate să coboare la sensibilități ISO de până la 2000, capturând imagini în condiții de lumină scăzută. Și dacă v-ați îngrijorat de vitezele lente de declanșare la fotografiile cu lumină slabă, tehnologia de stabilizare a imaginii încorporată în aparatul foto a fost acoperită. F40fd lso oferă conexiune în infraroșu și USB 2.0, un slot pentru memorie xD / SD, zoom optic 3x, ecran LCD de 2, 5 inch și 14 moduri de scenă încorporate. Asteptati-va sa vedeti F40fd cu un pret cu amanuntul in jur de 299 $.

Și pentru luptătorii de crimă, spiritele CSI și paparazzii cu totul de succes printre noi, FujiFilm și-a anunțat camera digitală IS-1, care împușcă atât în ​​spectrul vizibil, cât și în cel al infraroșiei. Destinat aplicațiilor de aplicare a legii, medicale și de cercetare, IS-1 este un follow-up la FinePix S3 Pro UVIR D-SLR, compania a introdus Lat Summer, oferind un mod continuu de previzualizare live pentru compunerea și fotografierea în timpul fotografiei în infraroșu, zoom optic, rezoluție de nouă megapixeli și acceptă filtre pentru a izola anumite lungimi de undă. De asemenea, camera vine cu tehnologia de stabilizare a imaginii și software-ul Hyper Utility de la FujiFilm pentru a oferi personalului din cadrul forțelor de ordine comparații de imagine și analize de metadate.

"FinePix S3 Pro UVIR a fost bine primit pe piețele criminalistice și științifice și anticipăm o recepție și mai bună a camerei digitale IS-1 în aceleași canale", a remarcat Darin Pepple, Director Marketing pentru Divizia de Imagine Electronică a FujiFilm. "Departamentele de aplicare a legii și departamentele științifice se confruntă adesea cu bugete foarte restrictive, astfel încât un produs care poate spori eficiența și eficacitatea operațiunilor lor, fără a-și scurge prea mult resursele, este destul de atrăgător".

Um & helip; sigur. IS1 va atinge dealerii autorizați în februarie cu un preț sugerat de 899 USD.