FujiFilm anunță noi camere foto - Fotografie - 2019

Photokina 2018: Sigma anunta noi obiective! (Iunie 2019).

Anonim

Fujifilm FinePix F440 oferă 4, 1 milioane de pixeli pentru captarea de imagini clare, asemănătoare vieții, în timp ce Fujifilm FinePix F450 oferă 5, 2 milioane de pixeli pentru fotografi care vor și mai multă putere imagistică.

"Deoarece FinePix F440 și F450 se potrivesc atât de ușor cu buzunarele și gențile de mână, ele sunt perfecte pentru petreceri și evenimente speciale - și cu ecranul LCD de 2 inch, este mai ușor ca oricând consumatorii să-și arate prietenilor imaginea "Fujifilm este încântat să-și continue tradiția de a imprima tehnologii digitale de ultimă oră accesibile în design-uri distinctive cu aceste camere noi.", a spus Susan Schaffer, Director, Consumer Products, Divizia Photo Imaging, Fuji Photo Film USA, Inc. “

Caracteristici de top

FinePix F440 oferă fotografilor 4, 1 milioane de pixeli, precum și un zoom digital de 3, 4x optic și 3, 6x. FinePix F450 oferă utilizatorilor 5, 2 milioane de pixeli, cu o capacitate de zoom optică 3, 4x și 4, 1x digital. Ambele camere oferă captura video QVGA, înregistrând 10 cadre / secundă cu sunet. FinePix F440 și F450 oferă o gamă de funcții automate și manuale ușor de utilizat, care fac atât fotograful digital cât și casualul hobbyist confortabil.

Camerele de luat vederi funcționează pe o baterie reîncărcabilă NP-30 Li-ion proiectată pentru a maximiza eficiența energetică și vine cu un adaptor de ca. Ambele camere utilizează suporturi de stocare a cardurilor xD-Picture Card (tm) ale Fujifilm. Un card de 512 MB poate conține până la 515 de imagini de 4 megapixeli (normale) pentru FinePix F440 și până la 409 de imagini de 5 megapixeli (normale) pentru FinePix F450. Ambele modele vin cu un suport pentru imagine pentru descărcare ușoară, reîncărcare a bateriei și pentru utilizare în modul PC-cam.

Factor de formă subțire

FinePix F440 și F450 se potrivesc perfect în majoritatea palmelor și cântăresc 5, 3 uncii fără baterie și suporturi de stocare. Designul metalic al corpului 2.9 (W) x 2.5 (H) x 0.8 (D) inch - similar în mărime cu un pachet de cărți de joc - se potrivește cu ușurință în buzunare și pungi mici, făcând mai ușor ca niciodată să păstrați o cameră foto în apropiere fotografii de zi cu zi. Ambele camere oferă, de asemenea, un ecran LCD TFT cu polipropilenă de 2 inch, de înaltă temperatură, care facilitează vizualizarea și partajarea imaginilor.

Print mare

Camerele digitale Fujifilm oferă consumatorilor imagini de cea mai bună calitate realizate din casă, acasă și la magazin. Atât FinePix F440, cât și F450 oferă consumatorilor compatibilitate PictBridge pentru imprimare rapidă și convenabilă la domiciliu, fără a folosi un calculator. Acum, consumatorii pot folosi hârtia cu jet de cerneală Fujifilm în aproape orice imprimantă cu jet de cerneală a producătorului pentru a asigura imprimări de lungă durată cu culori vii. Consumatorii pot vizita //www.digitalcameradeveloping.com pentru a găsi un magazin în apropierea lor - sau în apropierea prietenilor și familiei din toată țara - care oferă dezvoltarea camerei digitale în magazin și pentru a comanda imagini online de la comercianții cu amănuntul local.

Disponibilitate

FinePix F440 va fi disponibil în august 2004 și va fi vândut pentru aproximativ 399, 99 dolari, în timp ce FinePix F450 va fi livrat în octombrie 2004 și va vinde pentru aproximativ 499, 99 dolari. FinePix F440 și F450 vor fi livrate împreună cu FinePix Viewer, ImageMixer VCD2 pentru FinePix, o cartelă de xD-Picture 16MB, o baterie Li-ion NP-30, un adaptor AC-5VW, un cablu USB, un cablu A / V, o curea de mână PictureCradle.