Fujifilm introduce cinci camere noi - Fotografie - 2019

GoPro: Introducing HERO5 Black (Iunie 2019).

Anonim

Linia robustă a companiei variază de la simplitatea punct-și-tragere în seria A până la stilul raționalizat din seria F și include un corp tradițional de 35 mm, cu o gamă largă de fotografii pentru entuziaștii fotografi din seria S. Adugările de astăzi includ trei camere dintr-o nouă categorie nouă, seria E extrem de versatilă, precum și înlocuirea a două modele populare din seria S.

Fujifilm FinePix E-series include modelele E500, E510 și E550. Perfect pentru utilizarea în familii cu mai mulți fotografi, pentru consumatorii care sunt interesați să-și dezvolte abilitățile fotografice și pentru fotografii de fotografie care caută o caracteristică puternică într-un corp compact, noile modele FinePix E500, E510 și E550 combină cele mai bune funcții - ușurința de utilizare a imaginii de încredere a Fujifilm. Unitățile din seria E se alătură aparatelor foto digitale pentru consumatori populare A, F și S, ceea ce face ca un total de 14 produse să fie disponibile consumatorilor pe o gamă largă de factori de formă, seturi de caracteristici și puncte de preț.

"Linia noastra de camere digitale pentru consumatori se concentreaza pe oferirea unei straluciri de calitate a imaginii, utilizand motivatia unica a imaginii Fujifilm in tehnologiile digitale analogice si avansate", a declarat Walter Haug, Vice President, Consumer Products, Divizia Photo Imaging, Fuji Photo Film USA, Inc "Angajamentul nostru față de calitate și consumatorii noștri este evident în calitatea camerelor noastre, în timp ce noua noastră linie asigură faptul că oferim o gamă reală de opțiuni disponibile fotografilor digitali de orice nivel de competență și interes. Suntem încântați să continuăm tradiția noastră de a furniza produse de cea mai bună calitate imaginilor digitale consumatorilor noștri cu seria FinePix E și noile modele din seria S ".

Modele noi

Noul FinePix S3100 va înlocui cel mai bine vândut FinePix S3000, în timp ce noul FinePix S5100 va înlocui compania populară FinePix S5000. FinePix E500, S3100 și S5100 oferă 4, 0 megapixeli, în timp ce FinePix E510 oferă o rezoluție de 5, 2 megapixeli. FinePix E550 oferă senzorul Super CCD HR (de înaltă rezoluție) Fujifilm, care captează 6, 3 milioane de pixeli efectivi - și capacitatea de a realiza imagini de până la 4048 x 3040 pixeli înregistrați (12, 3 milioane). Pentru mai multe informații despre specificațiile tehnice ale acestor camere, accesorii opționale și pentru a vizualiza imagini, vizitați www.fujifilm.com/digitalcameras.

Camerele digitale Fujifilm S3100, S5100 și E550

Liderul pentru imagini digitale oferă o gamă completă de produse

Fujifilm oferă consumatorilor o gamă largă de opțiuni în camerele digitale. Consumatorii care caută modele ușor de utilizat cu simplitate punct și tragere, combinate cu o rezoluție de cel puțin 3, 0 megapixeli și un pachet opțional pentru leagăn, vor găsi modelele FinePix A330 și A340 potrivite perfect.

Consumatorii care intenționează să facă upgrade la oa doua cameră digitală sau care au așteptat o ofertă completă oferind un corp compact vor aprecia noua serie E. Funcțiile complet automate asigură simplitatea punctului și tragerii, în timp ce setările caracteristicilor manuale și personalizabile oferă un control suplimentar, în special atunci când este combinată cu puterea teleobiectivelor opționale și a obiectivelor cu unghi larg. Oferind flexibilitate pentru mai mulți utilizatori sau fotografi în devenire, modelele FinePix E500, E510 și E550 oferă un minim de 4, 1 megapixeli și pot fi utilizate cu un sistem opțional de leagăn.

Seria F Fujifilm este renumită pentru factorii de formă unici, cum ar fi designul subțire mini-pătrat al modelelor FinePix F440 și F450. În plus, în FinePix F700 sunt prezentate seturi de caracteristici unice și tehnologii avansate, cum ar fi Super CCD SR (Super Dynamic Range) și auto-focus continuu la cerere. Aceste camere oferă un minim de 4, 0 megapixeli și sunt ambalate cu propriile lor leagăne.

În cele din urmă, seria S oferă un design de SLR și opțional teleobiectiv și lentile cu unghi larg, cu o varietate de seturi de caracteristici avansate. Camerele din această serie includ noul 4.0 megapixeli, zoom-ul optic 6x FinePix S3100, noul 4.0 megapixeli, zoom-ul optic 10x FinePix S5100 și FinePix S7000 ultra-sofisticat, care oferă senzorul Fujifilm Super CCD HR de 6, 3 megapixeli și zoom optic 6x pasionați de fotografii grave. În plus, Fujifilm oferă, de asemenea, premiatele modele FinePix S2 Pro, S20 Pro și camerele digitale FinePix S3 Pro viitoare pentru fotografi profesioniști care depind de rezultatele de imagine strălucitoare.

Disponibilitate

Camerele digitale noi ale Fujifilm vor fi disponibile pentru achiziționarea produselor electronice de larg consum, a comercianților de mărfuri și a magazinelor de fotografie specializate din întreaga țară. FinePix E500, E510 și E550 vor fi disponibile în august 2004, la următoarele prețuri de vânzare aproximative: FinePix E500 va vinde pentru aproximativ 299, 99 dolari, FinePix E510 pentru aproximativ 349.99 dolari, și FinePix E550 pentru aproximativ 499.99 dolari. FinePix S3100 va fi de asemenea disponibil în august 2004 și va vinde aproximativ 349, 99 dolari, în timp ce FinePix S5100 va fi livrat în octombrie 2004 și va vinde pentru aproximativ 499, 99 dolari. Adaptorii opționali ai obiectivelor și sistemul PictureCradle al Fujifilm, compatibil atât cu camerele din seria A și E, vor fi vândute separat la comercianții cu amănuntul și la www.fujifilmmall.com. Pentru mai multe informații despre articolele și accesoriile livrate împreună cu camerele foto și despre specificațiile tehnice, vizitați www.fujifilm.com/digitalcameras.