Fujifilm Intros F31d, anunță S5 Pro DSLR - Fotografie - 2019

1F03 Fujifilm FinePix F20 Display Reparartur / Repair Guides Kamera-Station.de (Iunie 2019).

Anonim

Fujifilm a introdus camera digitala ultracompacta FinePix F31d orientata spre consumator. asigurați-vă că vă satisfaceți consumatorii cu o amprentă redusă, o sensibilitate ridicată și o tehnologie de detectare a feței. Și, pentru a menține prosperii fericiți, Fujifilm a dezvăluit planurile pentru o SLR digitală FinePix S5 datorată la începutul anului 2007.

FinePix F31d de 6 megapixeli este prima tehnologie de detectare a fețelor ultracompactă, care încearcă să detecteze și să echilibreze în mod automat zonele asemănătoare unei fețe într-o ramă foto și să regleze în mod adecvat setările camerei, astfel încât imaginea tuturor să devină clară și recunoscută. Sistemul Fuji de detectare a feței poate selecta până la 10 fețe într-un cadru și pretinde că își face treaba în doar o douăzeci de secundă, astfel încât să nu interfereze cu preluarea imaginilor spontane.

De asemenea, modelul F31d are o sensibilitate ISO 3200 (care oferă capabilități excepționale de lumină scăzută), o durată de viață a bateriei de 580 de picioare, zoom optic 3x, stabilizarea electronică a imaginii de la Fujifilm și un vizor LCD de 2, 5 inch. De asemenea, camera utilizează sistemul i-Flash al firmei Fujifim pentru a regla puterea fotografiei blițului ca răspuns la condițiile de iluminare ambientală, astfel încât lumina în prim plan nu copleșește un subiect. De asemenea, camera poate capta filme cu rezoluție VGA la 30 fps, oferă 15 scene de scenă (inclusiv plajă, zăpadă și focuri de artificii) și cu o mare prioritate a aperturii și a declanșatorului. Stocați imaginile la o memorie internă de aproximativ 26 MB, suplimentată cu xD Picture Cards (disponibilă în capacități de la 16 MB la 2 GB). Așteptați să vedeți magazinul F31d în magazine în luna decembrie, pentru un preț sugerat de 399 USD.

De asemenea, Fujifilm a profitat de ocazie pentru a-și testa viitorul FinePix S5 Pro (PDF), o actualizare a camerei sale digitale cu o singură lentilă (SLR) S3 Pro, populară printre portretiști și fotografi de nuntă. S5 Pro este construit dintr-un corp Nikon D200 (și folosește obiectivul Nikon F pentru lentilele Nikon și Nikkor), stochează imagini pentru cardurile CF și încorporează caracteristici populare de la liniile camerei de consum și semi-pro. Potrivit Fujifilm, S3 Pro de 12, 3 megapixeli extinde gama dinamică a senzorului său folosind un număr egal de 6, 17 milioane de pixeli S și R cu sensibilitate ridicată și scăzută. Numărul mai mare de pixeli R cu sensibilitate redusă trebuie să permită camerei să capteze mai precis surse de lumină mai intense; în mod similar, camera are o sensibilitate excelentă, extinderea intervalului până la ISO 3200 cu un zgomot mai mic decât camerele comparabile. De asemenea, aparatul foto are un ecran LCD de 2, 5 inch și adaugă trei moduri noi de simulare a filmului (pentru un total de cinci) pentru o captură îmbunătățită a tonurilor naturale ale pielii. De asemenea, tehnologia S5 Pro va fi folosită în tehnologia de detectare a feței a Fujifilm, un senzor de focalizare automată cu 11 puncte îmbunătățit, o viteză maximă de declanșare de 1/8000 de secundă, o funcție de "remark" care permite fotografilor să adauge comentarii la o imagine prin un cititor de coduri de bare. Opțiunile includ un adaptor LAN pentru transfer de date de mare viteză, software Hyper Utility care permite editarea imaginilor RAW și controlul PC-ului asupra camerei. Fujifilm spune că pro-ul S5 va fi disponibil la începutul anului 2007, însă nu a fost lansată nicio informație despre prețuri.