Fujitsu anunță scannerul color Fi-4530C - Fotografie - 2019

Metode bălţene de confruntare cu arşiţa. Care sunt cele mai populare (Iulie 2019).

Anonim

Modelul fi -4530C a fost prezentat la Expoziția și Conferința AIIM din 2003 din New York în aprilie și a fost selectat drept cel mai bun câștigător al AIIM 2003 de către Transform Magazine, care a recunoscut în mod special "amprenta scanerului și amprenta compactă" ca trăsături distincte.

Noul scanner fi- 4530C aduce capturări descentralizate și de înaltă calitate pe desktop la un preț extrem de competitiv. Direcționând segmentul pieței departamentale cu consum redus de costuri și performanțe, grupul de produse pentru imagistică FCPA (IPG) a prețat fișierul -4530C începând cu prețul de listă mai mic de 4 000 USD.

Cele mai importante momente ale fi -4530C includ:

  • Cea mai mică amprentă A3 de pe piață de astăzi, ocupând numai spațiu de birou de 11, 9 "x 16" x 9 "(H x W x D) - comparabilă cu o imprimantă cu jet de cerneală A4 - și un design care îl face primul scaner la nivel departamental construit special pentru operarea silențioasă.
  • Scanerul departamental este echipat cu un alimentator automat de documente (ADF) de 100 de pagini care se ocupă de dimensiunile documentelor cuprinse între 2, 1 "x 2, 9" și 11 "x 17" și are capacități duplex și color la viteze de până la 47 de pagini pe minut (ppm) / 47 imagini pe minut (ipm) în modul peisaj - manipularea hârtiei care nu a existat anterior la nivel de departament.
  • Rezoluție reală de 600 dpi fără interpolare și calitate de imprimare la cerere.
  • Detecție dublă cu alimentare dublă, care ajută la prevenirea imaginilor pierdute și permite ca loturile mai mari de tipuri de documente mixte să fie scanate rapid, fiabil și automat.
  • Software livrat Adobe® Acrobat® 5.0, pentru a permite conversia ușoară a oricărui document într-un fișier format Adobe Portable Document Format (PDF).
  • Interfață duală a dispozitivelor SCSI-II și Hi-Speed ​​USB.

"Piața continuă să vadă o tendință puternică de migrare a întreprinderilor către modele de scanare descentralizată", a spus Victor Kan, directorul senior al managementului produselor, Imaging Products Group, Fujitsu Computer Products of America. "Cu această tendință continuă, am asistat și la multe companii care încearcă să intre pe piața aglomerată de scanare descentralizată. Fujitsu a fost întotdeauna un lider în industria imagistică la nivel de întreprindere. Relațiile noastre de lungă durată cu clienții și partenerii ne permit să analizăm tendințele industriei și să le valorificăm strategic pentru a aduce pe piață produse de ultimă oră, cum ar fi fi -4530C. „

Pentru mai multe informații despre scanerele Fujitsu, inclusiv noul fi -4530C, sunați la 800-626-4686 sau vizitați: //www.fcpa.fujitsu.com

Opțiuni de service pentru Fujitsu fi-4530C

Fujitsu oferă unul dintre cele mai cuprinzătoare portofolii de programe de servicii în industrie, care sunt acum disponibile pentru fi -4530C. Din programul de întreținere preventivă Fujitsu, ScanCare